Strumfi de iul-aug 2007 (217)
Raspunsuri - Pagina 10
Vivela spune:
LOL?
hai ca o pun si aici, poate mai sunt doritori de lectura:
http://dl.transfer.ro/transfer_ro-13jun-498c6c45a30e.zip
musso17 spune:
neatza
gabi,vreau si eu cartea,dar cand ai tu timp georgianamoldoveanu@yahoo.com
mychy,acum sunt mai bine,saru'mana...e mai greut ca am ramas si diriginte de santier dar o scoatem la liman.
madabout2003 spune:
Neata!
V'ati betivit zilele astea ?? Mi'era o pfta de crema de whisky zilele trecute... dar n'am gasit fara alcool...
Vivela mersi pentru situl cu joculete... l'am cam epuizat pe "poisson rouge" si chiar aveam nevoie de material nou !
Noi am revenit dupa 3 zile la munte in Andorra, a fost f frumos, ne'am mai odihnit. Emily a fost la kidi club unde erau numai spanioli ...chiar daca ea rupe numai 2 boabe.. Cand s'a intors zicea la toata lumea "Ola tia!"
Musso sa mearga repede santierul! Cred ca abia asteptati sa inaugurati casuta!
Carla inca o data felicitari pentru fetita... Ce sa spun..cu genetica nu ne punem... Am vazut un reportaj cu mame care vroiau neaparat sa aiba o fetita...una era saraca la al 8-lea baiat..alta la al cincilea... Iar una care avea dare de mana, a bagat un fiv selectiv dupa al 4-lea baiat si acum avea 2 fete .. La americani este permis, am impresia ca si la greci... asta ca o alternativa la schimbarea materialului genetic Lasand gluma la o parte sa fie frumùoasa si sanatoasa ca si surioarele ei!
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 13+
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vivela LOL? |
Lot Of Love
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"
Timi07 spune:
buna ziua,
am fost afara sa se dea fetele cu scooter-ul si bicicleta si ne-au gonit avioanele inauntru. Aproape de noi e un aeroport militar si o formatie de 6 avioane mi-au speriat micutzica.....oricat de mult ii place sa se dea cu scooter-ul s-a ascuns in scara si n-a mai vrut sa iasa.
Acum sunt suparata pe ele ca nu vor sa doarma si fac doar prostii. Saya a inceput sa-mi arunce jucarii de pe balcon mi-s nervii carliontzi deja...
monicabo spune:
Buna!!
Vivela, multumim pt carte! Sigur contine info interesante!
Mychy, sunflower, m-ati intrebat cum mai sunt si va multumesc de intrebare!. Per ansamblu sunt mai bine, cam obosita din toate punctele de vedere, si cand mai pica si ceva reprosuri, e cum e...
Am ajuns ca un robot, ordine, mancarica, pune masa, strange masa, murdarie peste tot de la mancare, ca mai dau pe jos, lucru pt serviciu, pac, rapid afara, venit in casa, dezbract, baie, culcare, iar alte treburi in casa ce a ramas neterminat (spalat, calcat)... Ma rog, sunt treburi care se fac in orice casa, dar prea se succed intr-o ordine asa rapida si ametitoare...
Plus ca m-am cam rablagit si fizic dupa nasteri, cu dantura (am mai spus pe aici), am dureri de mijloc, am fost si mai sunt nevoita sa stau mult aplecata -copii, treburi prin casa gen sters diverse, strans prin casa- (genul de aplecat nu pe vine, ci in picioare, si mijlocul indoit), au fost si momente cand am intepenit si de abia m-am ridicat, am si stari de gafaiala uneori, de multe ori raman f in urma cu treburile casnice, sunt zile in care simt ca nu fac fata, si mereu ar fi cateceva de facut...ma simt ca o baba ca ma vait de din astea, dar...
Azi avem serbare la gradinita, "carnavalul personajelor din povesti" Andreea este Cenusareasa, i-am inchiriat un cosum, de fapt o rochita bleu, asa cum este prin cartile Disney daca stiti...
Are si o poezie de spus, sigur se descurca ea
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
Luna1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mychydutza
Lot Of Love decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!" |
Actually is "laughing out loud!"
Viv imi trimiti si mie cartea pe alinafisher@gmail.com pls?
Carla ce distractie pe voi cu trei fete. Imagineaza-ti cum va fi cu trei adolescente hormonale. Sa-ti traisca fetele si sa fie sanatoase.
Mada tu ce ai de data asta?
Timi07 spune:
Luna a inceput Jonathan Ross emisiunea la UTV?
Edit: am incurcat vocalele de-aia nu gaseam pe net. Zice ca merge la ITV1 si incepe showul anul asta .. mai tarziu.
mychydutza spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Luna1
Actually is "laughing out loud!" |
omu cat traieste-nvatza.......
iar vine ploaie.....nu mai pot, m-am saturat!
monica. iti trimit o incurajare virtuala, ca atata pot
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"
Luna1 spune:
Timi nu stiam ca Jonathan Woss va avea show pe ITV. Am sa caut si eu sa vad ce si cum.
Mychy nici eu nu stiam ce inseamna LOL dar se tot lolaia toata lumea pe feisbuc asa ca m-am enervat si am inceput sa ma lolai si eu.