Strumfi de iul-aug 2007 (217)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Timi nu stiam ca Jonathan Woss va avea show pe ITV. Am sa caut si eu sa vad ce si cum.

Mychy nici eu nu stiam ce inseamna LOL dar se tot lolaia toata lumea pe feisbuc asa ca m-am enervat si am inceput sa ma lolai si eu.

nu mai mergeti la Dijon anul asta?

ah iar am uitat: cand era Lis mai micutza ce activitati aveati pt ea sa nu se plictiseasca in masina?

Primesc sugestii cu placere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Citat:
Mychy nici eu nu stiam ce inseamna LOL dar se tot lolaia toata lumea pe feisbuc asa ca m-am enervat si am inceput sa ma lolai si eu.

Si superlativul la LOL e LMAO aka "Laughing my ass off".

Timi activitati de masina pt pitici, la noi functiona in ordine: jucarii (a se da una cate una ), carticele, cantat in cor toate cantecelele de pe cd special pregatit, desenat...Si apoi pauzele lungi si dese... Veniti in Franta?

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 13+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madabout2003

Citat:

Timi activitati de masina pt pitici, la noi functiona in ordine: jucarii (a se da una cate una ), carticele, cantat in cor toate cantecelele de pe cd special pregatit, desenat...Si apoi pauzele lungi si dese... Veniti in Franta?

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 13+

da, sambata asta, nu mergem departe doar pana in Comte (veniti si voi? ) dar in august planuim sa mergem in Ro si acolo e greul, deci am nevoie de idei nu gluma

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Timi07

da, sambata asta, nu mergem departe doar pana in Comte (veniti si voi? ) dar in august planuim sa mergem in Ro si acolo e greul, deci am nevoie de idei nu gluma

Timi, leutza si berbecutza.

As veni da'i cam departe ! Mai spre sud nu veniti? V'ati hotarat sa mergeti cu masina in Romania? Al meu viseaza la asta, dar pana acum nu a rentat, iesim mai ieftin cu avionul... sa vedem cand o sa fim 4... Oricum voi sunteti mai aproape ... Pentru drum eu as investii in intr'un dvd portabil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:

[

am gasit niste "traduceri" in romanesh cel putin interesante ale expresiei asteia

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"

Mergi la inceput

Mada visam la Aix en Provence anul asta dar tinand cont ca mergem si in Ro am decis sa scurtam drumul in Fr. Drumul pana la Tm il vom imparti in 2 zile probabil, altfel ne termina Saya. Ea nici 2 ore jumate in avion nu statea sa coloreze, sa se joace....
Le-am comandat niste octogoane de pe www.amazon.co.uk/Galt-America-A0576L-First-Octons/dp/B00000IVUK/ref=sr_1_1?s=kids&ie=UTF8&qid=1308054402&sr=1-1" target="_blank">amazon plus Soph are un aparat foto care are si jocuri, avem telefoanele noastre pe care iar se pot juca dar la Say daca nu-i de alergat si catarat nu-i captiveaza atentia mai mult de 10 minute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Timi07

Citat:

Timi nu stiam ca Jonathan Woss va avea show pe ITV. Am sa caut si eu sa vad ce si cum.

nu mai mergeti la Dijon anul asta?

ah iar am uitat: cand era Lis mai micutza ce activitati aveati pt ea sa nu se plictiseasca in masina?

Primesc sugestii cu placere

Timi, leutza si berbecutza.

Ba da, mergem in Franta si anul acesta, in ultima saptamana din august inainte sa inceapa copiii scoala.

Cand am mers pana in Sudul Frantei la drum lung carticele, jucarele, scoase una cate una. Dar era mica si inca dormea la greu. Dupa un an le-am luat dvd-uri de masina si de atunci nu mai am probleme, pun un film (recunosc ca in general pt Lis ca (,) Cosmin e cu PSP-ul in mana) si nu mai misca Lis in front.

Anul asta, pentru ca ne-a ramas un Nintendo DS de la Cosmin pe care el nu se mai joaca, am inceput sa o lasam sa invete sa se joace pe ala. E bun la drum lung.

Mergi la inceput

123456789

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

Citat:

[

am gasit niste "traduceri" in romanesh cel putin interesante ale expresiei asteia

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"

Am incercat si eu sa gasesc traducerea neaosa la asta dar de la servici toate siturile unde e explicat sunt blocate ... Imi imaginez ca e foarte "plastica" traducerea

Mergi la inceput

multumesc pentru idei

Mergi la inceput

Azi am inscris'o pe fie-mea la dansuri pentru 2011-2012... Frate ce nebunie, coada, depui dosarul, iti rasp intr'o sapt daca te accepta sa nu ...mai, mai ca un casting pt Balsoi...

Mergi la inceput