Strumfi de iul-aug 2007 (217)
Raspunsuri - Pagina 9
CarlaV spune:
Nah, ca acum mi-ati facut pofta de eugenia, trebuie sa caut niste biscuiti, merg la fix peste vinul rosu .
Gabi, stai calma, imi place aciditatea ta .
Nu mai vreau niciun material genetic, mi-ajunge ce am cu varf si foarte indesat, deocamdata ma bucur ca Lexy e inca in burtica, dupa aceea ma vor manca de vie toate 3.
Timi07 spune:
Mi-am salvat linkul, dar daca tot langa ea trebuie sa stau...
Mai am niste cutii pe terasa (ce bine-i sa te muti) si planuiesc sa le las sa le picteze saptamana viitoare.
Is culmea fetele mele, cu nimic nu se joaca ca si cu cutiile goale (fie ca-s mici, fie ca-s mari). Intr-o zi si-au carat jucarii intr-o cutie mare si s-au inghesuit cu ele acolo si-au stat asa cam o jumatate de ceas.
In alta zi au luat cutii mai mici si ba se bagau in ele ca-n tunele, ba le "imbracau" ca pe crinoline si defilau pe terasa....
Aseara am carat majoritatea cutiilor afara si-au ramas doar cateva...ma intreb cu ce o sa se mai joace bietele mele copile cand o sa pun totul la loc si n-oi mai avea cutii...
Vivela pai daca tu aduci palinca plusez si eu si scot Bacardi-ul din boxa. N-am menta c-am face un mojito sau si mai bine un mojito cu vin spumos ca tot am pus la bataie sticla de prosecco.
Vio
Timi07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CarlaV Nah, ca acum mi-ati facut pofta de eugenia, trebuie sa caut niste biscuiti, merg la fix peste vinul rosu . |
biscuiti cu cioco neagra +/- vin
Timi07 spune:
gata, am gatat de facut curat in bucatarie, m-am cinstit apoi cu un pahar mare cu apa (ca doar am mancat lubenita mai devreme), mai am de scos rufele din masina de spalat si in sfarsit ma pot arunca in pat.
Somn usor.
Vivela spune:
tot sub masa de la betia de acum 2 seri??
noi ieri am fost la zilele vlasiei - aka balciul din comuna. m-am umplut de spume si de noroi!!! in ora aia mi-am dorit sa locuiesc in juma de garsoniera in centrul bucurestiului . dar am revenit la sentimente mai bune cand am ajuns la noi in curte, unde am betonat partial aleile de acces .
voi?
musso17 spune:
neatza
noi..in formula de doi plus un caine si o baba..eu nervoasa la maxim,fiimiu care intraba de ta-su,un caine bolnav si o baba bine mersi..superb..revin cand m-oi replia.
sa aveti o zi frumoasa!
Vivela spune:
nici azi nu vreti cafea??
ce ma enervati!!
ziceti-mi daca vreti sa va pun aici cartea "Copilul - fiinta divina dar neinteleasa" -am pus eu mai demult un citat, v-a placut. acum am gasit toata cartea - nu-i mare, deci o puteti citi in pauzele de cafea . si puteti s-o "rumegati" in drum spre casa, cand va intoarceti de la serviciu.
mychydutza spune:
neatza fetele......
vivela, vreau eu cartea aia! trimite pe mihaela.munteanu@gmail.com
cum e david? si-a pastrat pofta de mancare?
carla, felicitari pt fetitza, sa fie sanatoasa! saracu sotz, cand or mai creste, o sa dea juma de salariu pe tampoane!
georgiana, te simt stresata rau..... bunica sta cu voi? sau dosr ii porti de grija? cred ca e greu.....dar toate-s pt o cauza "nobila".
noi n-am plecat nicaieri zilele astea, dar concediul mi-a prins tare bine. am fost in parc si la mol.Lulu, si la mine ziua de vineri a fost crunta! am zis ca o iau pe aratura: ceva de genul, adresa primita la ora 11 cu termen ora 13. de dimineata imi venea sa urlu cand m-am trezit sa vin la servici auuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!.
andrei de cateva zile ce crede bebelus: imi zice "mama" nu mami, si cum ma prinde vrea sa suga, asa prin bluza. mi-a facut faza asta ieri la frizer, tacsu se tundea si sta ma calarea: mama-mama si ma morfolea prin bluza
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vivela sent Traiesc in Orasul Alandala Juridic@ |
tks!LOL
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"