Strumfi de iul-aug 2007 (217)
Raspunsuri - Pagina 8
violetan spune:
hihi, timi, pai nu, zarea era-n loc de prosecco ala , eugenia in loc de piscoturi si visinele din dulceata in loc de caspsuni, ca alea e scumpe . Romantic, ha? Ca cand ai da drumu' la toate ochiurile de la aragaz in loc de lumanari parfumate.
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
CarlaV spune:
Timi, eu aduc capsuni, am si vin rosu, tocmai trageam o dusca .
Violeta, mi se mai intampla, mai ales cand sunt indragostita .
violetan spune:
OOOOPSIE, anca!!! Da' geneticu' stie?
Si unde te-ai acidifiat cu vivela ca ma facurati curioasa?
Timi07 spune:
Da cum nu? te primim Vivela, chiar daca am facut gogosi sptamana asta inca o tura la care singurul efort e sa le halesc sunt bine venite (mai ales ca ai zis ca-s bune).
Ce chestie ... sa nu-mi zici ca si baietii tai sunt cei mai buni prieteni cand e de facut prostii sau de lungit ora de culcare
Vivela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CarlaV Violeta, mi se mai intampla, mai ales cand sunt indragostita . |
sper ca nu de alt "material genetic" .
Timi07 spune:
citat din mesajul lui violetan hihi, timi, pai nu, zarea era-n loc de prosecco ala , eugenia in loc de piscoturi si visinele din dulceata in loc de caspsuni, ca alea e scumpe . Romantic, ha? Ca cand ai da drumu' la toate ochiurile de la aragaz in loc de lumanari parfumate. Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007 |
ptiu ca eu n-am aragaz....
m-am prins Vio, m-am prins daaar vezi tu ca mie imi placea Zarea si o eugenie as savura ca doar mi-s plecata din tzarisoara mea (dau navala nostalgiile peste mine)si-am gasit solutie si pt dulceata ta asa ca nu o mai da cotita ca nu te refuz si vino cu toate alea de care zici ca nu te intorc de la usa Ce credeai ca zic sa nu aduci nimic?!? Tot ce aud de cand mi-s aici e ca in Elvetia totul se plateste ...
Timi07 spune:
citat din mesajul lui CarlaV Timi, eu aduc capsuni, am si vin rosu, tocmai trageam o dusca . Violeta, mi se mai intampla, mai ales cand sunt indragostita . |
super, doar ca iti dam sa bei suc de rosii sau de portocale....sau de portocale rosii.
Sa vedeti ce l-a complimentat Sophie pe taica-su: "what a moo cow face you have daddy".
Vivela spune:
citat din mesajul lui violetan OOOOPSIE, anca!!! Da' geneticu' stie? Si unde te-ai acidifiat cu vivela ca ma facurati curioasa? Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007 |
ee, n-am fost chiar acide, eu am luat in calcul ca totusi eu cu Anca ne cunoastem .
ma, daca vreti sa ne porcaim la petrecere - am niste palinca. cred ca merge cu eugenia .
Timi, daaa, ai mei sunt maestii in a fenta ora de culcare. da' nici n-am ce sa zic, au dormit cam mult dupa amiaza, s-au culcat tarziu si s-au trezit pe la 7...deci nu pot sa am pretentii.
iar David m-a disperat in seara asta cu adunarile, am gasit un site dragutel ( http://www.gudli.com/ )cu niste joculete si i-a picat pe asta. se pricepe , dar pe mine m-a disperat vreo ora jumate, ca el nu se joaca singur.
violetan spune:
vivela, stiu ca te cunosti cu anca
hai, pup toate fetele ca ma duc si io la
de urat as mai ura
da' mi-e somn, ce pana mea?
asta ca sa fiu decenta ca pana acu' nu mi-am luat, totusi, nici un avertisment de la moderatori.