Strumfi de iul-aug 2007 (217)
Raspunsuri - Pagina 7
violetan spune:
Vivela, mersi mult,
Am scris o lunga perioada de timp, acum nu-mi vine a crede ca din capul meu au iesit operele alea . Acum cel mai bine imi ies tampeniile si haioseniile. Ceva serios n-ai sa vezi!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
Edit ca am vazut ce ai scris: in maxim 10' iti debitez poezii lungi de cel putin 3 strofe pe orice tema. Try me
CarlaV spune:
Violeta, dau like, cum nu, doar ca nu am vazut-o. Eu oricum sunt intr-o dispozitie romantica si melomana, puteam trece usor peste ea .
Timi, multumesc, nu este nicio sansa pentru data viitoare, si oricum sotul meu stie sa faca doar fete, poate daca schimb materialul genetic .
Gabi, multumesc, sper sa nu te superi pt comentarii, am un umor mai ciudat uneori .
violetan spune:
Anca, de ce esti intr-o dispozitie "romantica si melomana"?
Timi07 spune:
Eu stau cuminte pe net sa nu fac galagie sa poata sa adoarma fetele si ele se zbenguie in dormitorul lor . La ce vreme morocanoasa si ploioasa a fost azi ma mir ca le mai arde de chicotit...eu deja dorm in picioare dar mai am de smotruit bucataria.
Timi07 spune:
Decat sa fac curat in bucatarie mai bine scot din frigi o sticla de prosecco. Cine aduce piscoturi? Dar capsune?
violetan spune:
M-ai spart, timi! Acu' kiar mi-e pofta. Da' nush' ce-nseamna prosecco?
Timi07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui violetan M-ai spart, timi! Acu' kiar mi-e pofta. Da' nush' ce-nseamna prosecco? Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007 |
vin spumos italian (deobicei sec). Foarte fain pt vara.
violetan spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Timi07
vin spumos italian (deobicei sec). Foarte fain pt vara. Timi, leutza si berbecutza. |
Aha! Da' o zarea de-a noastra ce-are? cu eugenia si visine din dulceata.
Timi07 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui violetan
Aha! Da' o zarea de-a noastra ce-are? cu eugenia si visine din dulceata. Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007 |
adu ca nu fac mofturi Eu asta am, asta ofer ....
Revin ca am uitat sa intreb cu visinele ce facem? faci o placinta, o clatita?
Vivela spune:
Anca, nici tu sa nu te superi, sper ca n-am fost prea acida .
si lasa, draga, nu mai schimba tu materiale genetice, uita-te si tu ce mandrete de fete frumoase si destepte ai in ograda, ai vrea altceva???
io pot sa vin la petrecere cu niste cirese reci, caise si piersici. ah, si niste gogosi, ca doar ma laudam mai devreme. ma primiti?
acu' ma duc sa imbrac impielitzatii, ca tocmai ce i-am scos din baie, e tot o distractie pe ei pe langa mine - evident in nudul gol . cea mai imbracata e pisica .