Pufii de ian-feb 2010 adorati de mamici ! (27)
Raspunsuri - Pagina 4
alicredo spune:
mamaaaa.....3 pagini....cu romane....sper sa apuc sa citesc.... si sa ma bag si eu
plec sa termin papa
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
mamidepuiuti spune:
je zice asa...pe scurt...:
alex,de acord cu tine
m-am interesat cum e pe aici...cu gradi,de la 2 ani il ia(daca nimeresti loc langa casa bine,daca nu,ai deplasari)dar:exista o pauza intre 12 si 2 cand mamele/bunicile merg dupa copii sa manance sanatos acasa(cica la gradi le da mancare nesanatoasa...nu stiu,asa am auzit)
pai cine ma angajeaza pe mine sa merg pe 9 la serv,la 12 sa-l iau acasa ,la 2 sa-l duc inapoi pana la 4 ?!? toti cei pe care ii cunosc si au avut/au copii la gradi au spus ca e regula cu luatul la 12...doar cazurile "grave" raman program intreg,pana la 4...oricum,degeaba imi este recunoscuta diploma aici...cat este alex mic,nu am cum sa ma incadrez in programul asta...sa vad,eventual cu ajutor de tagesmutter,dar atunci,cam ce iau pe mere,dau pe pere...
yasmine e o norocoasa cu mama la ea poate sa lucreze,ca stie ca are cine sa se ingrijeasca de copii(ma refer sa aiba incredere ca totul e in regula cu copiii)...
mama e la 1500 km de mine si nu vrea/nu poate sa vina
si ma mir ca nu am spor la invatat germana!......offffffffffffff
btw...aici nu e voie asa cum am copilarit eu "cu cheia la gat de la 6 ani"...vin cei de la jugendamt urgentanuntati de cate un binevoitor,ofc!...inca 2-3 ani,nici pe radu nu am voie sa-l las singur in casa
edit sa spun ca voi fi obligata sa am tagesmutter la un mom dat...ca daca stau prea mult pe tusha,pierd trenul de tot...nu ma mai angajeaza nimeni
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza Dece nu stiu in ce sens ai zic ca m-a mancat tastatura...ca am scris mult sau ca am scris mult si prost... Eu oricum, am spus clar de la inceput, asa gandesc eu, astea sunt deciziile mele in situatia data. Ruxita a intrebat ce ma face sa ma intorc la munca si i-am spus clar care sunt argumentele mele. Asta e situatia mea si nu are cum sa fie solutia mea buna pentru toata lumea, e buna pentru mine, sau vorba ta, imi place sa cred ca e buna pentru mine si dau mult din gura pe tema asta si caut argumente sa o sustin ca sa alung departe acel ? despre care spui tu si care e inevitabil. Mi-as dori si eu sa fiu ca tine si ca prietena mea care lucreaza la aceeasi firma cu sotul , firma lor si nu la patron, ei acolo mi se pare mie ca se imbina partea cu implinirea profesionala, dusu la serviciu plus viata de mama asa cum trebuie, adica la 5-6 iti iei copilu de la gradi in fiecare zi (eu nu cred ca o sa o pot face zilnic, de aia ma bazez pe parintii mei). Stat cate o saptamana acasa cu copilul cand Doamne Fereste e bolnav, are vreun crocobaur etc. Din pacate sunt genu care muncesc la patron si o sa incerc sa stau cu Yannis cat de mult pot si chiar daca in termeni de quantity nu voi petrece ziua non stop cu el sper ca in termeni de quality timpul petrecut cu el sa fie diferit. Nu toata lumea insa se regaseste in solutia mea, uite de ex MP, ea e in Germania si probabil ca poa sa vrea mult si bine sa faca cariera si sa fie si extrem de capabila dar conditiile nu permit, asa o sa fiu si eu la un moment dat in grecia, asta nu inseamna ca MP nu e fericita sau ca va face depresii sau ca se va certa cu sotul din cauza ca sta acasa, pur si simplu e alt tip de viata din care sunt alte avantaje, asa o sa fiu si eu probabil in Grecia. Sunt mame (am o prietena) care decid sa deschida un business de acasa sa faca si un banut si sa se ocupe si de copil , la fel nu inseamna neaparat ca e rau, eu vorbeam strict de mine, nevoile mele, asteptarile mele si cum am ganditu eu situatia... (moama cate de "eu", "eu", "mele", cam egoista, nu? ) de Yannis |
da..te mananca rau tastatura =)))
scuze eu ma refeream strict ca ai vb..muuuuult se vede ca esti singura si-ti faci de cap
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
alicredo spune:
mi-e tati acasa 2 nopti...so movie time....si altele
va citesc.... sa aveti grija de voi
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
decenuela spune:
neatza fetili...la coffe , va rog
n-am mai reusit sa scriu aseara...desi abia asteptam sa aud vesti de micul grec....si ma bucur mult ca incetul, incetul se acomodeaza cu noul lui program...
in rest am uitat.. iar acu sunt cheauna rau pt ca iar am av o noapte siecsi cu jiji care e deja treaz de la 6...( eu as mai fi dormit)
ink il ustura cand face pici si sufera f tare si eu o iau pe aratura...dar sper sa nu mai dureze mult si sa se faca bine...
sa aveti o zi superba
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
ale1212xa spune:
neatza
dece de cafea, pupam jijelul decalotat sa treaca repede usturimea
si pupam si pe mami sa nu o ia pe aratura
ati scris nu gluma...subiect interesant...n-am vreme acum de dat opinii dar revin
eu am avut o migrena groaznica ieri...pana nu am dat de cinse mii de ori la boboci nu m-am linistit, noroc ca a fost dragos cuminte ca singura in casa cu el sigur era grav...aseara l-a dus tati la plimbare si cand s-au intors el repede sa ma caute si eu eram cu capu in wc la rate..se uita sa ciudat...de parca zicea...dar nu stai cum trebuie
in fine, a trecut...ma duc sa pap ceva ca ieri am sarit mesele..azi trebuie sa recuperez
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
danasor spune:
Neata'
Dece de cafea, imi pare rau de Luca , mititelul cat sufera
Alex succes cu noul job, si sa aveti noroc cu gradinita, sa va impacati bine cu ea, e deschisa si pe perioada verii?
Sorina nu o alinta prea tare pe bona, stim ca esti tu tare draguta, dar profita de timpul tau liber pentru tine si ai tai
Alicredo, uauuu - doua nopti de nebunii
Micki gata si voi cu , felicitari
Mire ce scumpa este Mara, poti sa-i prinzi si codite, mie mi se pare ca seamana foarte tare cu tine, doua frumoase ; am ramas doar noi doua cu tt , a mea nu da nici un semn ca ar lasa-o
MP ciudat program de gradi aveti pe acolo
Cam asta-mi amintesc, multi pupici de la noi
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danasor Neata' Alex succes cu noul job, si sa aveti noroc cu gradinita, sa va impacati bine cu ea, e deschisa si pe perioada verii? pui mic |
Toata luna August e inchisa, dar in rest functioneaza. Nu ne doare prea tare de luna august pentru ca si noi o sa fim in concediu, so il luam pe micutul "elev" in vacanta.
Micul grec e tare curajos
De cum se trezeste se repede la sandalute si incearca sa si le puna, mi le aduce si mie pe ale mele si ma zoreste sa plecam (desi de 3 zile incoace de iesit din casa iesim numa la gradi, deci cred ca stie ca iesit = mers la gradi).
Azi s-a tinut tare, am intrat in curtea gradinitei a schitat o mica grimasa dar nu a continuat cu plans, am intrat inclusiv in gradi in camera cu vestiare unde parintii isi lasa copii. Nu a plans la fel ca ieri de cum am intrat. Toate bune pana iese pe usa o mamica care-si lasase copilul acolo. Yannis era in continuare la mine in brate pentru ca asteptam pe cineva sa vina sa il preia. Frate, cand iese pe usa mamica aia incepe asta micul sa planga cu o jale si sa arate dupa aia cu degetu si "mamaaaaa!" , "mama" off off, ii ziceam io ca mama lui e cu el dar el era deja cu jalea...a venit educatoarea lui, l-a luat a mai smiorcait un pic si odata dus la copii nu l-am mai auzit plangand.
Si directoarea mi-a zis ca se adapteaza bine, se joaca frumos. Au 2 momente dificile cand e mai agitat si plangacios: cand il las dimineata si dupa ce vin de la joaca de afara, in rest e relativ ok. Se duce la absolut toate educatoarele fara preferinte ceea ce e bine pentru ele, spre deosebire de copii care fac o obsesie ptr o anume persoana si numa pe aia o vor. Asa, il poate lua/linisti oricare dintre fetele de acolo.
Cred ca suntem pe drumul cel bun si semnam contractul ca pana acum Yannis era in perioada de proba.
Oricum, sunt multumita, vine de la gradi mereu impecabil de curat, nu stiu ce fac cu el acolo, dar e mereu curat, pampersu schimbat, nicodata rosu la fundulet (ceea ce mi se mai intampla si mie acasa sa il mai am rosu uneori daca nu il schim la timp). De numa' 2 zile de cand se duce la gradi parca deja e mai interesat de jucariile de acasa, petrece mai mult timp cu ele decat cu cablurile, CD-urile, Mopurile etc
de Yannis
alexutzzza spune:
a! si legat de ce spunea BF cu trezitul de dimineata, pana acum nu l-am trezit. La gradi il pot duce oricand pana in ora 9:30. Iar eu inca nu merg la munca si am zis ca sapt asta il ducem cand se trezeste. Dar Yannis s-a trezit in astea 3 zile in jur de 8, isi bea repede lapticul, il schimb/imbrac/incalt si plecam, in 3 minute suntem la gradi, deci la 8:30 e acolo. Ar fi ok ora 8:30 si pentru cand incep munca ca il las si am apoi 30 de minute sa ajung la munca...eu la fostul servici ajungeam mereu undeva intre 9 si 10, acum aici inca nu am intrebat ce program avem, dar presupun ca de la 9...
de Yannis
nyny spune:
Neatza... iar e liniste...
Dece sarumana de cafea. Sorry de noapte nebuna... hai ca de azi ar trebui sa fie mai bine... zic si eu
Ale1212xa uuuh... ce zi ai avut ieri. Sanatate multa si sa ai pofta la recuperat de papa.
Alexutza sa fie din ce in ce mai placute zilele la gradi pt Yannis .
MP chiar ca e ciudat programul de la gradinita. Noi daca plecam, luam si bona cu noi, se stie
Eu am una bucata copil mare foarte neascultator si violent... Mara, fata mea cuminte si blanda e de nerecunoscut. De dimineata nu s-a lasat pana nu l-a trezit pe David dupa care i-a tot dat tarcoale si cand a prins momentul i-a dat un branci asa din senin, fara nici un motiv. Am vazut-o ca e pusa pe scandal si am urmarit-o... offf... trebuie sa o bag in niste cursuri de reeducare ca nu se mai poate, sa o aduc cu picioarele pe pamant. Bate din picioare cand nu-i convine ceva, tipa degeaba, loveste... greu ma mai inteleg cu ea de cateva zile incoace...
Mamica fericita de Mara si de David