Pufii de ian-feb 2010 adorati de mamici ! (27)
Raspunsuri - Pagina 5
mamidepuiuti spune:
neata buna
io cred ca fimiu se pregateste de gradi...de o bucata de vreme se trezeste cel tarziu la 6.45
in conditiile in care "ne culcam" pe la 9-9.30dar el adoarme mai tarziu(cateodata adorm eu prima)
o zi frumoasa va doresc!
nyny spune:
pe unde sunteti...?
Alicredo iar sunteti in "negocieri"?
Simply ai venit ieri, ne-ai salutat si ai plecat... ce mai face Ariana? Eu de cate ori m-am gandit la tine, am zis in sinea mea... Simply nu intra, dar si cand o va face, arunca direct bomba pe care o asteptam cu toate.
Mamica fericita de Mara si de David
decenuela spune:
ete si je pe aici....
nyny...of of,mai, mai...tare ciudati sunt copii astia...tinempumnii sa-si revina vedeta noastra...
alex...ma bucur pt micul grec...hai ca incetul cu incetul se acomodeaza el...
je am fost acasa...pt ca m-a sunat tanti ca jiji nu face pipi si urlade nu stie ce sa-i mai faca...in 10 min eram acasa si se auzea urland....tocmai facuse pipi si-l ustura...offff si triga mamaaaaaaaaa..
am pus apa in casa...facusesi ceai ed musetel si ne-am pus sa ne jucam in cada...singur n-a mai vrut sa stea zilele astea...era rosu saracul...l-am doftoricit si s-a calmat...am mai stat ca iubitii pe pat si ne-am dragalit apoi...am plecat :( ....
sa speram ca azi e ultima zi de durere...
ma speriasem ca refuza sa faca pipi....si lichid bause.....offff
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
Ruxita spune:
Pe mine ma mananca tastatura sa ma dau rotunda...
Kay azi a refuzat sa-l hranesc cu lingurita, a luat problema in mainile lui si s-a autoservit (varza a la cluj cu carne tocata). Si el in pregatiri intense de gradi... mai avem chestiunea pampersul si ne calificam... (dupa 2 ani)
Si cand il intreb unde e Kay imi arata spre sine, iar cand il intreb unde e mama, arata spre mine... nu intotdeauna, dar deja nu pare accident, si-o fi constientizand eu-l???
Si Ela l-a invatat sa arat un deget cand il intrebi cati ani are... i-am pus intrebarea asta cred de vreo 100 de ori, s-a plictisit probabil de ea, dar de fiecare data ne arata un degetel si zice "bapa".
Le-am bifat si pe astea!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
alexutza, D-ne ajuta, da, se adapteaza repede! I-ai intrebat de activitati, sau doar jocuri si plimbari in aer liber?
Dar cate asistente sunt pe acolo? si cati copii sunt in grupa? probabil ai pomenit, dar n-am retinut.
Ela la gradi la 1 an si 4 luni iti arata dulapiorul ei, dulapturi care erau toate la fel dispuse in careu (vreo 30 de dulapioare)... sa ne povestesti de progresele lui de acolo, ca sa avem un termen de comparatie!
Nu stiu cum alti copii, cu ce se mai joaca, dar Kay e fascinat de carti. Cred ca petrece cam 70 la suta din timpul din casa cu cartile, le rasfoieste, nu mai rupe pagini (rarisim si doar accidental), are rabdare sa-i povestesc, sa-i citesc (dar evident ca nu foarte multa, o pagina cel mult), dar e un progres, ca pana acum nu avea rabdare nici pentru un alineat. I-am luat o carte panoramica si nu-i plac animalutzele iesite in relief si tot le baga in contururile lor... eh, si eu care am crezut ca fac senzatie cu cartea aia (cei trei purcelusi, foarte frumos ilustrata).
--------------------------------------------------------------------------------------------
nyny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita Pe mine ma mananca tastatura sa ma dau rotunda... Kay azi a refuzat sa-l hranesc cu lingurita, a luat problema in mainile lui si s-a autoservit (varza a la cluj cu carne tocata). Si el in pregatiri intense de gradi... mai avem chestiunea pampersul si ne calificam... (dupa 2 ani) Si cand il intreb unde e Kay imi arata spre sine, iar cand il intreb unde e mama, arata spre mine... nu intotdeauna, dar deja nu pare accident, si-o fi constientizand eu-l??? Si Ela l-a invatat sa arat un deget cand il intrebi cati ani are... i-am pus intrebarea asta cred de vreo 100 de ori, s-a plictisit probabil de ea, dar de fiecare data ne arata un degetel si zice "bapa". Le-am bifat si pe astea! -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
BRAVO KAY
Am incercat si eu intr-un timp sa-l invat sa arate inspre el cand il intreb "unde-i David?"... da nu s-a prins nimic de el. In schimb arata un degetel cand il intreb " cati ani are?" ... si zice " tei"(trei) de cateva luni bune...
Ruxita spune:
si apropo de decalotat... i se tot stranguleaza pe acolo problema... si il intreb pe sotz pana cand sa-l trag de putza si ala rade ca cica pana in 18 ani... acum serios... l-am decalotat de vreo 2 ori, cat trebuie sa insist? dupa somn are intotdeauna erectii, ma gandesc ca ar fi prea aiurea sa ma apuc atunci sa-l trag, e mai comod, spre deosebire de cand suntem la baie si imi aluneca mana si nici nu i-o gasesc :)))
cum mai procedati voi, mamicile de baietei?
Ruxita spune:
citat din mesajul lui decenuela ete si je pe aici.... nyny...of of,mai, mai...tare ciudati sunt copii astia...tinempumnii sa-si revina vedeta noastra... alex...ma bucur pt micul grec...hai ca incetul cu incetul se acomodeaza el... je am fost acasa...pt ca m-a sunat tanti ca jiji nu face pipi si urlade nu stie ce sa-i mai faca...in 10 min eram acasa si se auzea urland....tocmai facuse pipi si-l ustura...offff si triga mamaaaaaaaaa.. am pus apa in casa...facusesi ceai ed musetel si ne-am pus sa ne jucam in cada...singur n-a mai vrut sa stea zilele astea...era rosu saracul...l-am doftoricit si s-a calmat...am mai stat ca iubitii pe pat si ne-am dragalit apoi...am plecat :( .... sa speram ca azi e ultima zi de durere... ma speriasem ca refuza sa faca pipi....si lichid bause.....offff Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
atata v-a dat ceai de musetel? nu tu unguent, nu tu badijonari locale??? Of, saracutul! sa treaca repede.
nyny spune:
citat din mesajul lui decenuela ete si je pe aici.... nyny...of of,mai, mai...tare ciudati sunt copii astia...tinempumnii sa-si revina vedeta noastra... alex...ma bucur pt micul grec...hai ca incetul cu incetul se acomodeaza el... je am fost acasa...pt ca m-a sunat tanti ca jiji nu face pipi si urlade nu stie ce sa-i mai faca...in 10 min eram acasa si se auzea urland....tocmai facuse pipi si-l ustura...offff si triga mamaaaaaaaaa.. am pus apa in casa...facusesi ceai ed musetel si ne-am pus sa ne jucam in cada...singur n-a mai vrut sa stea zilele astea...era rosu saracul...l-am doftoricit si s-a calmat...am mai stat ca iubitii pe pat si ne-am dragalit apoi...am plecat :( .... sa speram ca azi e ultima zi de durere... ma speriasem ca refuza sa faca pipi....si lichid bause.....offff |
ti se rupe sufletul... i-a fost frica sa mai faca pipi. Asa ar trebui, sa il mai lase usturimile de acum incolo. Dam sa treaca cat mai curand.
nyny spune:
citat din mesajul lui Ruxita si apropo de decalotat... i se tot stranguleaza pe acolo problema... si il intreb pe sotz pana cand sa-l trag de putza si ala rade ca cica pana in 18 ani... acum serios... l-am decalotat de vreo 2 ori, cat trebuie sa insist? dupa somn are intotdeauna erectii, ma gandesc ca ar fi prea aiurea sa ma apuc atunci sa-l trag, e mai comod, spre deosebire de cand suntem la baie si imi aluneca mana si nici nu i-o gasesc :))) cum mai procedati voi, mamicile de baietei? -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Si eu caut sa-l pacalesc la baie, in ideea ca il si spal acolo ca se cam aduna una alta... da se fereste, il gadila... rade. Nu-l decalotez in fiecare seara pt ca nu-l prind, dar la 3-4 zile- o saptamana o fac. N-am avut probleme pana acum. I-am aratat si dr si a zis ca e OK.