Pufii de ian-feb 2010 adorati de mamici ! (27)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

tomaca cum te simti???????????

lali mersi......fie ce o fi, sanatos sa fie.......

Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 16+ cu fetita cu codite...

Doamne ajuta!

imi revin incet. Incep sa merg oarecum drept si pot dormi si pe dreapta noaptea. mare lucru ca m-am cam chinuit. Dar stau in pat ca nu trebuie sa fortez muschiul. Nu este taietura pe muschi ca a fost laparoscopic, dar dedesupt este gaura de 5 cm si doare. Mai trebuie sa treaca timp.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Ajutati-l pe Iustin sa ajunga la RMN

tomaca multa sanatate iti doresc. Ai grija de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalitica2000

ruxi, ma tot minunez cat de destept e Kay al tau. felicitari pentru cat esti de implicata. tare inteligent e Kay al tau, ca mi-am adus aminte ca am mai citit diverse realizari de-ale lui.

BF, ai dreptate despre talonet/ortopedic. asa este cum zici. Eu zic ca e bine sa mergi pe mana ortopedului tau. Distractie faina la mare. Poate ploile vor fi in reprize, cat sa se mai racoreasca pe afara.

bea, deci inca putin si vei afla si sexul. iti doresc sa fie fetita, sa faci o pereche.

Lali de David luptatorul nostru

cat e el destept foca, cat eu ma laud toata ziua, poate cuiva nu i se par mari realizari, mie insa orice flecushtetz mi se pare important si demn de a fi pomenit... de ex. azi l-am intrebat cati ani are si mi-a bolborosit un "unan", poate n-a zis un an, poate nici nu intelege sensul intrebarii (sigur nu-l intelege), dar faptul ca mie mi s-a parut ca el ar zice, e un big deal! Aaaa, si de test... tot mai actualizez la el si deja avem IQ-ul 159, sigur e umflat (130 fiind extraordinar), dar cica mamele mai "mint" inconstient vs de realizarile copiilor lor... in tot cazul eu ma felicit pentru atitudine... cu Ela a fost un pic diferit, rar ma laudam cu ceva... nici nu pomeneam ca am un copil...

in alta ordine de idei, si ceilalti pufi sunt plini de realizari (de ex. cei care vorbesc deja), dar mamicile asteapta sa fie trase de limba!

lali, am vazut intr-un film ca s-ar face transplant de pancreas, acum stiu ca filmele cu doctori sunt in mare parte SF, departe de realitate... dar sunt curioasa daca e posibil asa ceva, in cazul vostru...?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

tomaca cum te simti???????????

lali mersi......fie ce o fi, sanatos sa fie.......

Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 16+ cu fetita cu codite...

Doamne ajuta!

imi revin incet. Incep sa merg oarecum drept si pot dormi si pe dreapta noaptea. mare lucru ca m-am cam chinuit. Dar stau in pat ca nu trebuie sa fortez muschiul. Nu este taietura pe muschi ca a fost laparoscopic, dar dedesupt este gaura de 5 cm si doare. Mai trebuie sa treaca timp.

Povestea unui Dor

Multa sanatate tomaca si recuperare usoara!

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Bea, Lali, Ruxita, Livia

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita
lali, am vazut intr-un film ca s-ar face transplant de pancreas, acum stiu ca filmele cu doctori sunt in mare parte SF, departe de realitate... dar sunt curioasa daca e posibil asa ceva, in cazul vostru...?

stiu si eu de existenta transplantului de pancreas, am discutat si cu dr din Hamburg si ne-au spus ca este la inceput (la adulti) si ca au fost cateva reusite dar nu foarte multe iar altii sa zicem ca au scapat de problema asta dar au ajuns sa aiba alte probleme. In cazul lui David am inteles ca este si mai greu pentru ca ar trebui gasit un pancreas al unui copil cam de aceeasi varsta/greutate. Cert e ca in timp pot sa apara diverse complicatii de la transplant. Eu inca mai sper ca se va gasi solutia ideala pentru a inlocui injectiile si/sau pompele de insulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Lali ce ma bucur ca ne-ai scris! Sa aveti o vacanta minunata!

Tomaca ma bucur ca esti mai bine, recuperare cat mai rapida!

Incalari frumoase, la preturi decente am vazut in carrefour baneasa, dar nu in magazin ci in galerie, este pe mijloc un stand cu incaltaminte.

Eu astept sa se trezeasca mandra sa iesim afara tura a doua.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Citat:
citat din mesajul lui decenuela
...................
am si uitat de concertla care imi luasem bilet de 3 luni...am si uitat ca mi-au fost rascolite amintirile si ca ma gandeam ca am uitat sa traiesc sisa ma bucur de nimicuri...totul este intr-o fuga si-o agitatie continua si pt ce????????

trebuia sa am si eu 3 ore ale mele...

mor de somn...desi dupa 2 beri cred ca o sa am oaresce prb

pup

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Dupa ce trece incarcatura momentului si dupa o noapte de somn (odihnitor sper!) ai sa vezi ca gasesti si raspunsul la 'pentru ce????'...:)
...............

N-am mai apucat sa 'revin' cu raspunsuri la zi, dar intru sa va zic macar noapte buna si fug in pat ca nu ma mai tin balamalele. revin altdata!

_
Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata

pai stiam deja raspunsul...si clar nu era jiji...

ma gandeam asa...cu cat nivelul de trai creste cu atat agitatia si nebuneala este mai mare, responsabilitatile sunt altele iar eu sunt genul care are un sistem de valori diferit..ma incanta mult mai mult o viata de familie linistita chiar daca mai modesta in care sa avem mai mult timp de noi..sa avem timp sa vb...sa ne bucuram ca suntem sanatosi , de nimicurile de zi cu zi....

asa suntem numai obositi..pe drumuri..etc..etc

asta e inceput de dimi...trimit si mai vsad ce s-a scris

JUCARII PENTRU PITICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Fetele-cochetele, am intrat sa va zic la revedere
Plec acasa, mamaia pleaca si ea acasa la ea pt 4 zile, iar noi...cica ar trebui sa plecam la mare. Doar ca s-au anuntat ploi cu tunete si vijelii la mare si avem inima indoita. Desi am platit 3 nopti la hotel. Probabil ne decidem in seara asta daca mai plecam sau nu.
Ca daca ploua, ce facem? Stam cu ei (4 pici de 1 an si ceva) pe holurile hotelului? Pai e mai larg la mine acasa si nici nu cheltui bani pe restaurante. MDa...asta e ghinion, dar ...asta e. Nu ne putem pune cu vremea.
Ne revedem pe miercuri.

Talonete/ortopedic: Eu stiu - poate stiu prost, corectati-ma - ca o incaltaminte ortopedica nu inseamna neaparat ca are talonete. Si o incaltaminte cu talonete nu inseamna ca e ortopedica.
Eu stiu ca talonetele se pot pune si scoate dintr-o incaltare. Iar o incaltaminte ortopedica inseamna ca e inalta pe glezna, intarita la calcai.
Daca stiu gresit, va rog spuneti-mi.
Eu ii iau lui Dani, tocmai pt ca a avut probleme cu gleznele, incaltaminte intarita la calcai si glezne, dar, dupa cum am mai scris, e incaltat doar afara, in casa e in sosete/piciorul gol.

Sa aveti un uichend fain. Luni e liber. Marti am concediu. wow 4 zile de liber.....ce frumos!!!

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

uita-te pe situl hotelului...de ex hotelul unde am stat anul trecut avea si piscina interioara...nu c-as fi vizitat-o...dar copiii s-ar distra..

JUCARII PENTRU PITICI...

Mergi la inceput

lali...chiar ma gandeam sa te strig la catalog...
nu te stresa de david o sa mearga...jiji si acu merge ca un mos..da nu-mi bat capul..de asemenea vocabularul lui e spre minus...dar la fel...va vb cand va vrea muschiul lui....

je azi a avut o zi de plangeri..exact ca tzatzele....park abia asteptam sa ma intrebe cineva cum a fost la concert

apoi pt ca frecam menta am plecat la 2 acasa...si m-am dus la cosmetica sa ma pensez si pt ca nu avea alte prg mi-am fc si un tratament cosmetic dupa care m-am simtit razbunata...nu mai zic ca m-a prins o vijelie si mi s-a pus tot praful pe fatza cremuita

jiji e ceva mai bine...cel putin asa cred...
cu ta-su ink n-am vb f multe..doar strictul....astept sa mai cugete ..

vroiam sa va zic mai multe...dar am uitat

lu jiji ii plac ciresele ..e ok daca ii dau? ( evident fara sambure)

va pup..ma duc sa-i fac baie ca e un film pe pro tv si desi l-am vz...imi face placere sa-l revad...daca nu intervine altceva

JUCARII PENTRU PITICI...

Mergi la inceput

ce sexy, Kay doarme, sotul sta pe laptopul sau la bucatarie, eu pe laptopul meu in living, Ela pe calculatorul mare...

asa ca caci, dece, stai linistita, nu din cauza unui nivel crescut de trai oamenii nu mai vorbesc si nu mai fac lucruri impreuna... interese diferite?

e problema cand nu ai... iar cand ai te poti bucura de viata pe care ti-o doresti impartind cu altii... hehe, vreau eu problemele tale...

Mergi la inceput