Pufii de ian-feb 2010 adorati de mamici ! (27)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

merci mult fetelor de info.In week-end ne apucam sa facem turul Mall-urilor . O sa incep cu Sun Plaza ca e destul de aproape fata de celelalte Mall-uri..Eu am fost doar la mine la Mall in Vitan, dar nu am gasit nimic si la un alt magazin de copii de prin cartier, dar la fel, ba nu aveau marimea lui David, ba nu-mi placeau mie....sunt si cu pretentii,nu?
David trebuie sa poarte incaltari ortopedice din cauza faptului ca calca in interior si kinetoterapeuta cu care face el exercitii ne-a spus ca trebuie sa poarte incaltari ortopedice chiar si in casa, pentru ca in casa se deplaseaza pe langa mobile si e bine sa calce corect inca de la inceput. Noi avem o pereche dar sunt ghetute si saracul incepe sa traspire in ele

bea, pana la urma ai aflat daca vei avea fetita? eu am cam pierdut sirul evenimentelor.

Ref la decalotare, ca mi-am adus aminte, eu nu l-am decalotat. Am preluat si eu sistemul nemtesc, ca daca l-am nascut pe David acolo si stand atata prin spitalele lor, am preluat multe chestii de la ei. Il curat la putulica la fiecare baie, trag acolo putin. Am vazut si eu ca are un chistulet, dar asta e. vedem mai incolo daca devine vreo problema. Adevarul e ca nici nu m-as pricepe la decalotare, mi-e frica sa trag tare.Dece, sper ca Luca e mai bine azi. Eu cand il mai las pe David cu taica-sau ca sa ma pot duce si eu linistita la cosmetica... ma suna in nestire... nu ca s-ar intampla ceva rau ci sa imi spuna ce mai face David, sa ma asigure ca e OK, iar eu la fiecare apel ma gandesc ca s-a intamplat ceva. Sper ca data viitoare sa fie mai bine si sa-ti tihneasca si tie iesirea fara copil si barbat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

orto sau neorto... sincer regret ca nu am facut mai mult pentru Ela, ca nu i-am cumparat incaltaminte speciala, ca tot asa mi s-a spus ca pana in 3 ani se corecteaza piciorul, ei, uite ca nu s-a corectat... daca e sa-l aiba plat, n-ai ce-i face sau cum???

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Fetele-cochetele, am intrat sa va zic la revedere
Plec acasa, mamaia pleaca si ea acasa la ea pt 4 zile, iar noi...cica ar trebui sa plecam la mare. Doar ca s-au anuntat ploi cu tunete si vijelii la mare si avem inima indoita. Desi am platit 3 nopti la hotel. Probabil ne decidem in seara asta daca mai plecam sau nu.
Ca daca ploua, ce facem? Stam cu ei (4 pici de 1 an si ceva) pe holurile hotelului? Pai e mai larg la mine acasa si nici nu cheltui bani pe restaurante. MDa...asta e ghinion, dar ...asta e. Nu ne putem pune cu vremea.
Ne revedem pe miercuri.

Talonete/ortopedic: Eu stiu - poate stiu prost, corectati-ma - ca o incaltaminte ortopedica nu inseamna neaparat ca are talonete. Si o incaltaminte cu talonete nu inseamna ca e ortopedica.
Eu stiu ca talonetele se pot pune si scoate dintr-o incaltare. Iar o incaltaminte ortopedica inseamna ca e inalta pe glezna, intarita la calcai.
Daca stiu gresit, va rog spuneti-mi.
Eu ii iau lui Dani, tocmai pt ca a avut probleme cu gleznele, incaltaminte intarita la calcai si glezne, dar, dupa cum am mai scris, e incaltat doar afara, in casa e in sosete/piciorul gol.

Sa aveti un uichend fain. Luni e liber. Marti am concediu. wow 4 zile de liber.....ce frumos!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

lali, nu nu am aflat inca........dupa 20 iunie aflu...........

Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 16+ cu fetita cu codite...

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

ruxi, ma tot minunez cat de destept e Kay al tau. felicitari pentru cat esti de implicata. tare inteligent e Kay al tau, ca mi-am adus aminte ca am mai citit diverse realizari de-ale lui.

BF, ai dreptate despre talonet/ortopedic. asa este cum zici. Eu zic ca e bine sa mergi pe mana ortopedului tau. Distractie faina la mare. Poate ploile vor fi in reprize, cat sa se mai racoreasca pe afara.

bea, deci inca putin si vei afla si sexul. iti doresc sa fie fetita, sa faci o pereche.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Neatza...

Beau si eu o cafelutza de la voi Sorina ca mi-e un soooomn ... Abia acum m-am linistit un pic. Am alergat toata dimineata ... la piata, la serbare, iar acum la servici.

Alicredo pai si daca ai bagat scaunele sub masa, nu le trage de acolo?... ca David al meu le trage frate si de acolo...gaseste foarte repede solutii
In sfarsit ne-a iesit si noua jumatate din maseaua nr.4...

Vorbeati de carti.. si Mara a avut cand era mica o carticica de la Lumea copiilor si ne-a placut foarte mult... pana a distrus-o David. Sunt foarte frumos realizate, dar au paginile prea subtiri pentru noi... noua inca ne trebuiesc alea din carton, de care zicea si Mire sau... nu s-au inventat inca unele din lemn?!?

Mamica fericita de Mara si de David

nyny serbare....te invidiez

Daaa ... offf. Asa ma gandeam... ca nu stiu daca ar trebui sa plang sau sa rasuflu usurata. Prea repede trece timpul...

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Buna fetelor,

Am vazut discutiile pe marginea incaltamintei. Eu stiu acelasi lucru pe care l-a zis BF. Tot de la ortoped. V-am trimis odata pe email un articol depre incaltamintea la copilul mic. in casa e important sa stea cu piciorul cat mai natural, sa calce pe jucarii, sa se ridice pe varfuri ca sa se formeze corect muschii de la picioare. Afara trebuie incaltaminte care sa-i tina gleza tare si sa nu-i fuga in interior.
Sorry dar scriu greu cu o mana.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Ajutati-l pe Iustin sa ajunga la RMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

tomaca cum te simti???????????

lali mersi......fie ce o fi, sanatos sa fie.......

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

lali, nu nu am aflat inca........dupa 20 iunie aflu...........

Doamne ajuta!

tinem pumnii si stam aproape pentru vestea cea mare!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

tomaca cum te simti???????????

lali mersi......fie ce o fi, sanatos sa fie.......

Doamne ajuta!

imi revin incet. Incep sa merg oarecum drept si pot dormi si pe dreapta noaptea. mare lucru ca m-am cam chinuit. Dar stau in pat ca nu trebuie sa fortez muschiul. Nu este taietura pe muschi ca a fost laparoscopic, dar dedesupt este gaura de 5 cm si doare. Mai trebuie sa treaca timp.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Ajutati-l pe Iustin sa ajunga la RMN

Mergi la inceput