Pufii de ian-feb 2010 adorati de mamici ! (27)
Raspunsuri - Pagina 15
Loredana71 spune:
Hei,seara buna!
Dece,sigur ca poti sa ii dai ciresele,asa mai cu masura ca sa nu il apuce burtica,dar dealtfel nu vad de ce nu...
Mi-a parut tare rau de faza de la concert,dar sotiorul tau trebuia sa nu zica nimic,chiar daca ii era greu,atat timp cat nu era in pericol,trebuia sa te lase sa te bucuri de iesire....of,barbatii astiaTrebuie clar lasat mai mult cu bebe scump...Dar tu de ce ai trimis sms?hihihi....Vorbesc eu,care il sun pe tati la 5 minute dupa ce a iesit cu mica la plimbareConsider ca tatii trebuie sa poata indeplini nevoile copiilor lor 100%,ca asa e normal,dar,na,ce sa le faci...Si al meu ma intreaba orice,daca se ocupa de Lara,daca e bun body-ul pana la din care sticla bea apa...De fapt,le stie pe toate,dar daca tot sunt prezenta,e mai bine sa ii dau totul in mana
Ruxita,pai daca aveti asa multe calculatoare
Noi suntem bine,astazi am stat multisor pe afara,prin magazine,am mancat la gelaterie,Lara orez cu lapte si eu strudel
Saptamana viitoare,marti,vine in vizita la mine prietena mea din Romania,de-abia astept!Nu a vazut-o inca pe Lara,de-abia astept sa vad cum se inteleg
Va doresc o noapte buna,tocmai mi-a venit sotul de la serviciu...
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Loredana71 Hei,seara buna! Dece,sigur ca poti sa ii dai ciresele,asa mai cu masura ca sa nu il apuce burtica,dar dealtfel nu vad de ce nu... Mi-a parut tare rau de faza de la concert,dar sotiorul tau trebuia sa nu zica nimic,chiar daca ii era greu,atat timp cat nu era in pericol,trebuia sa te lase sa te bucuri de iesire....of,barbatii astiaTrebuie clar lasat mai mult cu bebe scump...Dar tu de ce ai trimis sms?hihihi....Vorbesc eu,care il sun pe tati la 5 minute dupa ce a iesit cu mica la plimbareConsider ca tatii trebuie sa poata indeplini nevoile copiilor lor 100%,ca asa e normal,dar,na,ce sa le faci...Si al meu ma intreaba orice,daca se ocupa de Lara,daca e bun body-ul pana la din care sticla bea apa...De fapt,le stie pe toate,dar daca tot sunt prezenta,e mai bine sa ii dau totul in mana Ruxita,pai daca aveti asa multe calculatoare Noi suntem bine,astazi am stat multisor pe afara,prin magazine,am mancat la gelaterie,Lara orez cu lapte si eu strudel Saptamana viitoare,marti,vine in vizita la mine prietena mea din Romania,de-abia astept!Nu a vazut-o inca pe Lara,de-abia astept sa vad cum se inteleg Va doresc o noapte buna,tocmai mi-a venit sotul de la serviciu... Lara |
v-ati mai linistit cu bacteria acum ca au gasit sursa sa tot nu mancati fructe si legume?
distractie faina cu prietena! ai reusit sa-ti faci acolo noi prietene? si eu imi astept prietena din Moldova cu mare drag, dar care si-a luat nasul la purtare si n-a mai venit la examene...
taticu nostru nu e capacitat 100 %, cel mult un 10 la suta, tre sa trag de el sa se joace cu fisu... ieri l-am luat pe sus sa participe la baita copilului, chit ca n-avea nimic de facut, doar sa fie prezent si sa faca entertainment... cand vad tatici in parc ma oftic de-mi ies flacari pe nas si urechi... dar cel putin diminetile se descurca, face bibe, se uita la desene, in timp ce eu mai dorm inca un pic...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
bubu_bu spune:
neata buna vin si eu cu o cafeluta pentru voi daca doriti sa serviti!!!
noi avem un alt copil nu stiu unde e raul.....daca nu i se face voia da cu fundul de pamant se arcuieste si face istericaleuoffffffff
ma duc sa citesc cate ceva din urma sa vad ce ati mai facut!!!!
o zi frumoasa sa aveti!!!
ale1212xa spune:
neatza
bubu de cafea...merge la fix..sunt cam chiauna...Dragos a racit asa ca azi noapte a tusit, a tras de nas...s-a smirocait...eu nu am dormit...
bubu si Dragos a inceput sa se manifeste asa urat cand nu e lasat sa faca ce vrea..greu dom'le greu
tomaca ma bucur ca esti ok, doamne ajuta
dece, no coment...
lali bine ai revenit stai sa vezi cand o sa fuga David de nu o sa il mai prinzi
cam atat am retinut
e o vreme de kko...n-am chef de nimic...ma duc sa bag o masina la spalat..
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
Loredana71 spune:
Ruxita,de-abia ieri au ridicat interdictia la rosii,castraveti si salata verde...Cam dubios ca inca nu sunt 100% siguri ca sunt mugurii de soia,dar da,parca incepem sa ne linistim incet incet...Eu inca nu am curaj de salata,mai astept vreo 2-3 zile...S-a micsorat si numarul de infectari zilnic,se pare ca se indreapta spre sfarsit criza...A fost horror,sunt 29 de morti si vreo 2800 de infectati....Si faptul ca nu stiam nimic era foarte ingrijorator....Dar se pare ca trece,slava Domnului!
Mersi de urare cu prietena mea,cred ca o sa umblam in disperare...Prieteni nu mi-am facut prea multi aici,am gasit intamplator o alta fata romanca,pe un forum de mamici,cu baietel cu 3 zile mai mare ca LaraSi cu ea ma inteleg tare bine,...In rest,am cunostinte,nu prieteni...Dar imi mentin prietenii din Romania cu telefoane,mailuri si alte alea,ne mai vedem cand se poate,ce sa facem...
Astazi zi de curatenie la mine,am spalat vreo 4 masini in ultimele 2 zile si am si de calcat o gramada,lucky me
Va doresc o sambata si un sfarsit de saptamana frumoase!
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Loredana71 Ruxita,de-abia ieri au ridicat interdictia la rosii,castraveti si salata verde...Cam dubios ca inca nu sunt 100% siguri ca sunt mugurii de soia,dar da,parca incepem sa ne linistim incet incet...Eu inca nu am curaj de salata,mai astept vreo 2-3 zile...S-a micsorat si numarul de infectari zilnic,se pare ca se indreapta spre sfarsit criza...A fost horror,sunt 29 de morti si vreo 2800 de infectati....Si faptul ca nu stiam nimic era foarte ingrijorator....Dar se pare ca trece,slava Domnului! Mersi de urare cu prietena mea,cred ca o sa umblam in disperare...Prieteni nu mi-am facut prea multi aici,am gasit intamplator o alta fata romanca,pe un forum de mamici,cu baietel cu 3 zile mai mare ca LaraSi cu ea ma inteleg tare bine,...In rest,am cunostinte,nu prieteni...Dar imi mentin prietenii din Romania cu telefoane,mailuri si alte alea,ne mai vedem cand se poate,ce sa facem... Astazi zi de curatenie la mine,am spalat vreo 4 masini in ultimele 2 zile si am si de calcat o gramada,lucky me Va doresc o sambata si un sfarsit de saptamana frumoase! Lara |
voua v-au zis ca sunt de vina mugurii de soia??? noua la stiri ne-au zis germeni de fasole... wtf???
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Loredana71 spune:
Nu,sunt muguri de soia,sau germeni,ma rog,dar de soia,produsi de o firma germana aici in zona....Ca prostii abia dupa vreo cateva saptamani si-au amintit ca a fost epidemie de Ehec in Japonia acum nu stiu cati ani din cauza mugurilor de soia...ma rog...Se presupune ca a fost un lot de seminte infectat...
nyny spune:
Am nevoie de vreo 3 cafele... Bubu. M-au chiaunit astia mici azi-noapte. M-am culcat abia pe la 12 noaptea, la 1.30 m-am trezit cu Mara in pat. A inceput sa tuseasca, s-a foit, s-a sucit... pana la urma am convins-o sa mearga la ea in camera. Nici n-am dus-o bine, ca a inceput David cu miorlaiala. Si au tinut-o amandoi asa pana pe la 3 si jumatate . Sunt varza, iar ma dor picioarele de moooor cu vremea asta nasoala... si nici nu prea am cum sa ma odihnesc odata cu ei dupa-amiaza... sper sa recuperez la noapte.
sa nu uit... Tomaca ma bucur ca merge bine recuperarea. Doamne ajuta in continuare. Tudor ce mai face? Are grija de tine?
Mamica fericita de Mara si de David
nyny spune:
Aproape 10 ore trecute de la ultimul mesaj... wooow, nu cred ca am mai vazut o pauza asa mare aici...
Am termenat treaba si abia astept sa ma bag in pat. Sper ca asta sa fie o noapte buna, desi tocmai l-am auzit pe Dav miorlaind... poate a vrut doar sa-mi spuna " noapte buna, mami"... nu stiu. Sper.
Inainte sa plec vreau sa ma laud si eu un pic... a invatat si David sa arate spre el cand il intreb " unde-i David". M-a suprins putin, pt ca nu i-am mai zis de mult si azi l-am intrebat asa intr-o doara iar el mi-a raspuns imediat de parca zici ca exersasem in fiecare zi miscarea.
Gata. Ma duc la culcare pana nu-mi pica obloanele...
Noapte buna fetelor.
Mamica fericita de Mara si de David
Beatrice1982 spune:
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!!
cam atat ca si mie imi pica obloanele..maine revin.....sperrrrrrrrrrrrrr
Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 16+ cu fetita cu codite...
Doamne ajuta!