Pufii de ian-feb 2010 adorati de mamici ! (27)
Raspunsuri - Pagina 16
sorina_bz spune:
Buna dimineata, doamnelor, haideti la o cafelutza calda cu frisca!
Am avut si noi o noapte mai buna, doar o trezire de lapte pe la 4 jumate, in rest somn...Era cazul, ca ieri am fost zombie, dupa doar 2 ore de somn .... Poate incheiem si noi cu premolarii, ca ar cam fi cazul....
Tomaca...multa sanatate, recuperare cat mai rapida, si cele mai bune vesti sa primesti la sf. lunii!
BF...cum v-ati hotarat pana la urma? Ati mai plecat la mare?
Nyny....felicitari pentru serbarea Marei, sunt momente tare emotionante.....Si bun venit jumatatii de premolar nr.4 al lui David, da Doamne sa scapati repede!
Lali...wow!16 dinti! Bine ca au iesit, si ati scapat. De mers....o sa mearga David, cand va vrea el...nici iris nu merge pe afara decat de mana...poate doar accidental. In casa zguduie podelele de cat fuge, dar pe afara, daca incerc sa ii dau drumul din mana, se aseaza in fundulet si tipa....
Bubu, Ale1212xa...bun venit in clubul ambitiosilor!. Iris batea din picioare de pe la 8-9 luni, din stand pe spate, daca nu-i faceam pe plac, asa ca imediat ce a stat in picioare, s-a dat si cu fundul de pamant...sper sa-i si treaca faza asta....
Loredana...sper ca ai scapat repede de shmotru si calcat.
Si vin si cu o intrebare: Pufilor vostri li s-a inchis fontanela anterioara? Ca mi se pare ca la iris e cam mare, cam cat buricul degetului meu mare(nu stiu sa spun in cm)...n-am ajuns la mf sa intreb daca e ok...
O zi de Rusalii frumoasa si plimbacioasa va doresc!
decenuela spune:
neatzaaaaaa si sarumana de coffe, sorina..tare buna si..merge la fix..
je am av o noapte ca toate celelalte de o sapt incoace adik jalnica....saracu nu mai scapa de usturimi iar mie imi vine sa ma urc pe pereti de nervi si ma mustra constiintza ca am fc ce am fc si ca trebuia sa-l las in pace pe bietul copil , sa intervin doar daca este cazul...
mi-e frica sa nu dea in alta dandana ca se tine cu pipi..si nici cu mancatul nu e stralucit...
ziua la fel...a inceput nu stiu din ce motiv sa nu mai adoarma repede...si nu mai doarme 2-3 ore ci max 1 ora juma...iar eu....wow sunt plina la lapte si miere ca sa nu zic altceva...
ieri seara am avut un party la vecinul de sus...a fc in car4 vitantis , la aecl loc de joaca si a fost f frumu....e bine pt ca ei se joaca, nu se plicti....
cam atat de noi...je sunt ink k fundu-n sus...dar o sa treaca...
nyny...intrasem si eu aseara si am dat de 2 ori F5 pt ca nu-mi credeau ochii...atata liniste....si...n-am mai scris...sa nu stric ceva
sper ca ati avut o noapte mai buna...
sorina, de fontanela tre sa ma uit...oricum la jiji nici cea...frontala nu e inchisa...
va doresc o zi...( incepusem sa scriu..noapte) linistita si relxanta cu pufi cuminti
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
ale1212xa spune:
neatza
si noi prezenti la cafeluta, tare buna sorina
dece hai lasa supararile, jiji o sa fie bine
eu am adormit aseara inaintea lui Dragos, eram extenuata...acum suntem fresh amandoi
o duminica linistita va doresc
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
danasor spune:
Neata
de cafelutza Sorina , sa se trezeasca si incerc sa-ti raspund
Nyny felicitari pentru serbare, nu ai poze cu frumusetea in actiune? Sorry pentru noaptea nedormita, eu in locul tau cred ca ii luam pe amandoi in pat cu mine ; felicitari si pentru David
Dece nu ar fi bine s-o suni pe dr.? parca prea mult se chinuie dragul de el
Lali ma bucur mult ca ne-ai mai scris , ai incercat cu un ham, poate ar avea mai mult curaj asa ...
Loredana bine ca s-au mai linistit lucrurile pe la voi
Domnisoara mea nu se da cu c.. de pamant, se supara, se duce si pune capul jos la marginea patului, si sta imbufnata .... mi-e asa de draga .... stau si ma intreb de unde o fi prins chestia ...
La noi toata gura e in lucru, avem explozie dentara , si dinti si masele, dar e destul de calma situatia
pupici ca s-a trezit
bubu_bu spune:
neata fete!!vin si eu la cafea sorina
fontanela si la raul este inca deschisa dar nu e mare.....in august mergem la dr de fam si vedem atunci.....noua ne-a recomandat sa-l ducem la mare anul asta sa il tinem la soare si la aerosoli...asa ca eu cu sotul de cateva zile tot cautam pensiuni cat mai potrivite sa mergem in august cu el vreo 10 zile....o luam si pe socrela sa stea cu raul in orele periculoase in camera....inca nu stim ce statiune sa alegem....aveti voi vreo idee?poate ne nimerim cu alti pufuleti la mare
imi pare rau decenuela ca se chinuie luca asa la pisusa treaca repede usturimile!!
lali parca a mai zis cineva....cu un ham....poate prinde curaj si merge singurel
nyny ce frumos trebuie sa fie la serbare la gradi....atatia pici emotionati
tomaca doamne ajuta ca esti mai bine si mergi cu recuperarea inainte
danasor ce draguta e micuta ta....poate ies maselili dintocii fara necaz mare
ale1212xa ce bine ca te-ai odihnit!
ma duc sa-l hranesc ca protesteaza!!!o duminca frumoasa!!!!!
miremia spune:
Eu nu mai pot sa zic neatza, dar o cafea mi-ar prinde bine.
Nu stiu cum fac dar parca in weekend sunt mai obosita decat in restul saptamanii.
Sorina la cat mai multe nopti linistite, Doamne ajuta sa scapati de maraieli!
Dece off spumele astea, te apuca rar dar te tine cand te apuca. cam asa sunt si eu. si ma bucur ca v-a placut la party.
Dana mi-am imaginat scumpetea plangandu-se pe marginea patului , asa face si a mea si imi vine sa o mananc. A mea se tranteste si cu fundul de pamant, se mai si lungeste pe asfalt uneori....
Nyny felicitari lui Dav!
Bubu dati semn cand ajungeti in august la mare. Eu as recomanda Eforie Nord sau Costinesti, in primul rand ca sunt preturile mai mici decat in Mamaia. Eforie S nu-mi place, mi se pare o statiune moarta, Neptun si Olimp nu stiu ce mai e prin ele.
Plecam si noi sapt viitoare la Cta, abia astept sa o duc la plaja.
Ale1212xa mie mi-ar scoate Mara toti ochii daca as adormi inaintea ei.
Bea multumim, la fel si voua!
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
nyny spune:
Hai buna ziua...
Exact acum beau cafeaua. Sarumana Sorina. Am dormit bine azi-noapte. M-am ridicat din pat abia la 8.15. L-am auzit pe David pe la 4.30 dar noroc cu mamaia care stia ca sunt praf si pubere si l-a mufat repede la un biberon cu lapte.
Am iesit la plimbare de dimineata. Foarte ciudata vremea la noi, se schimba din minut in minut ... cand e cald de mori, cand tre' sa pui geaca pe tine ca se face frig.
Dece acum si daca te stresezi nu mai are nici un rost. Las' ca trece buba si o sa uite ce-a fost. Nu e ceva care sa-l marcheze pe viata.
Sorina ce bine ca a dormit Iris azi-noapte si te-a lasat si pe tine sa te odihnesti. Eu nu prea imi dau seama cum e fontanela. Pare sa fie inchisa... ma uit cand se trezeste.
Danasor fetita finuta si delicata ce frumos stie ea sa-si arate supararea
Mire asa, carevasazica deja faceti bagajele pt mare... suuupeeer!
Ma duc sa ma intind si eu un pic, acum ca dorm copiii...
Mamica fericita de Mara si de David
decenuela spune:
tocmai am av o mare bucurie....deci m-am tacanit. de cand cu jiji si usturimile lui...de frica sa nu pateasca ceva am ajuns sa ma bucur la fiecare pisu facut. tocmai ce se trezise...l-am luat pt un dans al ploii, l-am pus in pat pe mine..langa mine si a adormit. la amiaza iar am fc baie amandoi....poate,poate ceva..nik...asa ca..l-am bagat in halatul lui de baie( io n-am) care momentan e pana in pamant...cu putza in vant...ei cat a stat aici laga mine..s-a pishulit...am obs cand am reusit sa ma ridic de langa el...ca eram uda...
deci a fc fara sa planga...DOAMNE CE M-AM BUCURAT....
ve mai amintit marile noastre bucurii?
...vai ce kk frumos..!!!!
...a mancat cateva linguritze...
...a dormit toata noaptea
...in sf i-a iesit dintele/maseaua
...
si cred ca lista poate continua..
na..si eu am av bucuria ..sa faca pipi...si m=am grabit sa v-o spun voua pt k...altcineva ar zice cum spuneam ca m-am tacanit...
azi in parculet ne-am intalnit cu micul scolar...yannis...era cu buni pt ca mami era la shopping...era asa dulce si scump...insa m-am itristat cand l-am luat in brate sa-l dau in topogan...a inceput sa planga iar buni mi-a zis...cred ca lucrul asta ii aduce aminte de gradi...ca e luat in brate..de altcineva
sper ca nu e asa si ca se va acomoda din ce in ce mai bine...
mire cand pleci la mare>????
hai ca pun 2-3 poze de la party...doamne..ea asa frumos si dulce si scump....si-si pierduse sosetele printre bile...zise cioara
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
Ruxita spune:
Seara buna!
n-am intrat bz picat net... si a fost nashpa rau... azi am inceput sa scomonim dupa lada cu cd-uri... Ela s-a dus la prietena ei sa se mai puna la curent cu noutatile...
suntem niste netangii clickari, vorba sotului...
nyny, bravo de realizare! Da, se pare ca retin o chestie, dupa care ti-o prezinta la cateva zile-saptamani distanta de te lasa masca!
noi am progresat asa: ieri Kay mi-a tinut usa ca sa pot intra in casa cu caruciorul si apoi a inchis usa! Cand ii zici bravo bate din palme (crezusem c-a uitat-o ca n-o mai aveam in repertoriu de ceva vreme) si! a invatat semnul interdictiei, degetutul ridicat si clatinat a "nu, nu, nu!" m-am tavalit pe jos cand mi-au prezentat show-ul (tatsu l-a invatat)... deci cine se chiuie cu educatie si de la cine invata mai multe???
dece, felicitari pentru pishulica! ce-a fost a fost, regretele sunt tarzii... eu cred ca as fi facut la fel, ca apoi sa-i plang de mila lui...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
alicredo spune:
dece...mami.... traiasca pisu jijelului la cat de mult....fara usturimi....
ruxita....de baiat ai !!1
ce liniste dom'le....nu-i bai ...ca is off maine si poimaine...si va umplu eu capitolul
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!