Strumfi de iul-aug 2011 !! BRAVO PUFY!! (59)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Eu inca sunt la servici, unde anumite site uri sunt blocate, dar abia astept sa ajung acasa sa vad si eu poza cu bebe Eduard!!! Am o curiozitate!!!!!!

MHegarty
TestPozitiv

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 33+ cu Imogen Tara

13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

AMR 45 ZILE!!!!!

Mergi la inceput

Pufi frumoasa tare relatarea!!!! Vreau si eu asa usor!!!!

MHegarty
TestPozitiv

13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

AMR 45 ZILE!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui Savvy

Pufi, inca o data felicitari si sa fii fericita alaturi de puiul tau si de familie! Dumnezeu sa va ajute sa va impliniti toate visurile!

Fecian, cum faci ciocolata de casa, ce reteta ai?

DPN 4 iulie 2011 - baby boy

Pai iata reteta:

1 pachet de unt 200-250 g
150 ml apa;
200g zahar
2 plicuri de zahar vanilat
500 g de lapte praf Raraul

Mod de preparare:

Se pune zaharul si apa la fiert iar dupa cateva minute (~10 minute) dupa ce a dat in clocot se pun pliculetele de zahar vanilat si apoise opreste focul. Se pune untul in compozitie si se amesteca pana cand untul s-a topit. Apoi se toarna laptele praf si se amesteca bine astfel incat sa nu ramana cocoloase (desi mie si asa imi place). Compozitia trebuie sa fie ca un fel de coca mai fluida (gen cea de briose) si se toarna intr-un vas (eu am acoperit fundul vasului cu hartie de aluminiu...nu e o idee prea buna...cred ca e mai buna folia de plastic)si apoi se da la frigider...maxim o noapte (desi de obicei intr-o ora se intareste)... E delicioasa!!!

Pofta mare

Toata afacerea n-ar trebui sa coste mai mult de 20-25 de lei.

Felicia,de pui (Gabriel) si 32+ cu bulina (Mihai sau Anamaria???) AMR 9 s!!!!
Povestea lui Gabriel
Victoria invinge cancerul!!!

_

Simply happy!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Krissy

Auziti, eu am o intrebare tampita, dar tre' sa intreb ca toate vorbiti de epilat/ras zona X: mai, eu inteleg ca majoritatea o "rezolvati" complet, nu doar inghinal... De ce complicarea (vezi iritare, dificultate in executie), natur nu se mai poarta, or sunt eu mai "baba"?!

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 29+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mie una nu imi place de nici o culoare..nu ma intreba de ce...ma simt mai bine fara...gadila daca e prea mult

Povestea lui Gabriel

_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Am pus si eu poza de 36 de saptamani

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 36+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Alinuff bafta multa azi..sper ca sunteti bine

babyblue sper ca sunteti bine si tu si bb Iustin. Cred ca va trebui sa treci pe un regim pentru curatarea rinichilor, mai ales dupa ce nasti! sa fie bine!

mamutz imi pare rau sa aud de herpes. sa treaca!

miha ce sa zic va spun ce imi zice minunata si experimentata mea moasha..totusi s-ar putea sa aiba ceva adevar in ce spune, pentru ca ma doare in zonele respective. Chiar foarte rau. Azi mi-au dat lacrimile de durere cand mi-a tras una! Si inca ma resimt.

[b]roxy[b] burtica!!! Esti o frumoasa...de fapt toate sunteti la fel...eu nu stiu unde ziceti voi ca se aduna kg ca sincer nu se vad...ba in unele cazuri am impresia ca vad ca slabiti!

Povestea lui Gabriel

_

Simply happy!

Mergi la inceput

Legat de marimea piciorului...intr-adevar eu am ajuns de la 37 la 38 si in unele cazuri port 39..si ma indrept vertiginos catre 39.

E aadevarata faza ca iti creste piciorul in sarcina...si ca ramane asa si dupa..Cel putin asta e experienta mea personala

Povestea lui Gabriel

_

Simply happy!

Mergi la inceput

Cristelle frumos nume ti ai ales pentru baiatul tau. Pe sotul meu il cheama Ralph, deci aproximativ asemanator cu Rafael. Cica maica sa i a pus numele asta dupa sfantul Rafael de la catolici.

Pufi vreau sa ti spun ca baietelul tau seamana leit cu tine. Perfect. Ai sa l strigi Edi?

MHegarty
TestPozitiv

13saptamani si 2 zile

AMR 43 ZILE!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

Buna seara si de la noi, fetelor.

Alinuff multa bafta si fie ca Dumnezeu sa fie cu voi, si sa fie totul bine

Babyblue ne rugam si pt tine sa fie bine, si sa scapi de durerile de rinichi, iar bb Iustin sa nu fie afectat.

Roxybarbu felicitari ca ai rezistat pana acum, si ai sa vezi ca totul va fi f bine. Abia astept sa citesc si povestea nasterii tale. Tinem pumnii

Corry_28 felicitari si tie pt rez bune la eco, si colul perfect. Ti-am zis cat de mult mi-as fi dorit sa am gemeni?

Cam atat imi amintesc punctual...dar va pup pe toate.

Maine dupaamiaza mergem si noi la dr...sunt asa nerabdatoare, si sper sa fie totul bine...de 6 sapt n-am mai fost la 'sedinta cu parintii'. Sper sa revin cu vesti bune.

si noapte buna.

PS: Azi noapte am visat ca am eliminat dopul gelatinos, si nu stiam cum sa intru mai repede sa va anunt... bine ca a fost doar un vis

34+ cu Miruna-Maria

Mergi la inceput

Roxibarbu felicitari pentru col!!! In curand iti vei tine bebelina in brate!!! OOOO!!!! Multa bafta si sa ai nastere usoara ca la Pufi!!!

MHegarty
TestPozitiv

13saptamani si 2 zile

AMR 43 ZILE!!!!!

Mergi la inceput