Strumfi de iul-aug 2011 !! BRAVO PUFY!! (59)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Buna seara fetele, dupa o lunga perioada de lipsa totala de pe forum...revenim si noi ...cu felicitari pentru Pufi.

Maine implinim si noi 30 de saptamani....in perioada asta m-am simtit foarte rau, de cateva zile bune am picioarele super umflate. Luni mergem la doctor.

Incerc sa fac un rezumat din urma si revin

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Citat:
citat din mesajul lui fecian
E adevarata faza ca iti creste piciorul in sarcina...si ca ramane asa si dupa..Cel putin asta e experienta mea personala
Eu cu experienta proprie infirm, 37 a ramas 37, absolut nici o modificare.

No' sincera sa fiu ma socati cu "chelitul" dansei, vad ca e chiar general aspectul, inseamna ca sunt o specie pe cale de disparitie si fooooarte ramasa in urma. Da' zau ca mie/noua nu imi/ne place fara, ca o fetitza. Ingrijita da, da' nu radiata complet. Fiecare cu pasarica (proprie si figurata) ei...

Roxy, esti o frumoasa cu burtoi de expozitie, savureaza-l ca e pe ultima suta de metri!

Am pus si eu poza de sapt. 30 - tot la petite am ramas, desi cu haine largi pare ca am si eu burta mai normala.

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 29+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Savvy spune:

Multumesc mult, ma duc sa iau materie prima, dar peste o zi-doua si sper sa-mi iasa!

Sanatate la Babyblue, Alinuff si la toate-toate burticile!

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Savvy

Pufi, inca o data felicitari si sa fii fericita alaturi de puiul tau si de familie! Dumnezeu sa va ajute sa va impliniti toate visurile!

Fecian, cum faci ciocolata de casa, ce reteta ai?

DPN 4 iulie 2011 - baby boy

Pai iata reteta:

1 pachet de unt 200-250 g
150 ml apa;
200g zahar
2 plicuri de zahar vanilat
500 g de lapte praf Raraul

Mod de preparare:

Se pune zaharul si apa la fiert iar dupa cateva minute (~10 minute) dupa ce a dat in clocot se pun pliculetele de zahar vanilat si apoise opreste focul. Se pune untul in compozitie si se amesteca pana cand untul s-a topit. Apoi se toarna laptele praf si se amesteca bine astfel incat sa nu ramana cocoloase (desi mie si asa imi place). Compozitia trebuie sa fie ca un fel de coca mai fluida (gen cea de briose) si se toarna intr-un vas (eu am acoperit fundul vasului cu hartie de aluminiu...nu e o idee prea buna...cred ca e mai buna folia de plastic)si apoi se da la frigider...maxim o noapte (desi de obicei intr-o ora se intareste)... E delicioasa!!!

Pofta mare

Toata afacerea n-ar trebui sa coste mai mult de 20-25 de lei.

Felicia,de pui (Gabriel) si 32+ cu bulina (Mihai sau Anamaria???) AMR 9 s!!!!
Povestea lui Gabriel
Victoria invinge cancerul!!!

_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

buna seara burtici !
Bafta multa maine fetelor la eco/analize
Babyblue este ceva mai bine, tot are dureri si are "noroc" cu perfuziile care ii mai calmeaza crizele . Spera sa scape cat mai repede si sa ajunga acasica !!!
Va pupic si eu si va urez noapte buna ca maine la 7 sunt la recoltat pentru analize !!

28+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Felicia, nu lipseste cacao din reteta? ca eu asha stiam reteta de cioco...sau asta e speciala de gravi....eu sunt moarta dupa cioco alba...asha ca m-as bucura
Alinuff unde esti? Spune-ne ceva....

Pup toate burticile frumoase!!!!

Oana 33+ cu
Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui Burtocika

Despre toaleta intima - asa am inteles si eu, ca va faceti TOTAL ? Cum Doamne iarta-ma de nu va doare ??? Eu ma fac inghinal si NUMAI la cosmetica, numai cu ceara; cu lama n-am incercat niciodata pe nicaieri pt ca mi-e frica de lama, iar sa ma fac cu ceara singura cred ca m-as urca pe pereti ! Am mai incercat pe picioare, dar mai imi ramanea ceara incalcita / rupta pe-acolo, si am zis ca nu risc in zone asa sensibile ... E clar ca sunt si eu mai baba, dar total nu-mi place deloc, parca e moda pt pedofili Stiu si eu ca asa se poarta prin filmele XXX, dar asta numai ca sa se vada mai bine si mai in detaliu "obiectele" si "actiunea" ... cum noi n-avem spectatori, ne descurcam si asa

Irina (2006) si 30+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Doamne cat m ai facut sa rad Burtociko!!!! Krissy nu esti demodata draga mea!! Feicare cu stilul ei!! Nu suntem aici sa judecam, ne acceptam fiecare cum suntem si ne sustinem!!! Asta e cel mai important!!

MHegarty
TestPozitiv

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 33+ cu Imogen Tara

13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

AMR 43 ZILE!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui Babylicious

Felicia, nu lipseste cacao din reteta? ca eu asha stiam reteta de cioco...sau asta e speciala de gravi....eu sunt moarta dupa cioco alba...asha ca m-as bucura
Alinuff unde esti? Spune-ne ceva....

Pup toate burticile frumoase!!!!

Oana 33+ cu
Eliza Maria

Noah,, am un singur neuron , intelegeti si voi acuma

Povestea lui Gabriel

_

Simply happy!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Krissy

Citat:
E adevarata faza ca iti creste piciorul in sarcina...si ca ramane asa si dupa..Cel putin asta e experienta mea personala
Eu cu experienta proprie infirm, 37 a ramas 37, absolut nici o modificare.

No' sincera sa fiu ma socati cu "chelitul" dansei, vad ca e chiar general aspectul, inseamna ca sunt o specie pe cale de disparitie si fooooarte ramasa in urma. Da' zau ca mie/noua nu imi/ne place fara, ca o fetitza. Ingrijita da, da' nu radiata complet. Fiecare cu pasarica (proprie si figurata) ei...

Roxy, esti o frumoasa cu burtoi de expozitie, savureaza-l ca e pe ultima suta de metri!

Am pus si eu poza de sapt. 30 - tot la petite am ramas, desi cu haine largi pare ca am si eu burta mai normala.

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 29+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Inseamna ca eu ma faceam mai mare si eu nu stiam? Ca la inaltime sigur nu am bagat extra

Iar cu pasarica fiecaruia...ai dreptate daca neuroni nu mai sunt macar doage sparte cat cuprinde

Povestea lui Gabriel

_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Acum citesc si eu din urma si numai ce am observat ca Babyblue e in spital!!! Iubita imi pare tare rau, suntem alaturi de tine!!!
Insanatosire grabnica si sa fie bebe bine!!!

MHegarty
TestPozitiv

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 33+ cu Imogen Tara

13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

AMR 43 ZILE!!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Savvy

Multumesc mult, ma duc sa iau materie prima, dar peste o zi-doua si sper sa-mi iasa!

Sa ne spui cum a iesit...a si daca vrei cioco neagra/maro in retetar zice 50 de grame eu am pus dupa ochi (cam o lingura mare cu varf...atunci cand puneam si laptele praf)

Povestea lui Gabriel

_

Simply happy!

Mergi la inceput