Strumfi de iul-aug 2011 !! BRAVO PUFY!! (59)
Raspunsuri - Pagina 11
maria2mami spune:
Buna seara fetele, dupa o lunga perioada de lipsa totala de pe forum...revenim si noi ...cu felicitari pentru Pufi
.
Maine implinim si noi 30 de saptamani....in perioada asta m-am simtit foarte rau, de cateva zile bune am picioarele super umflate. Luni mergem la doctor.
Incerc sa fac un rezumat din urma si revin
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006
Krissy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui fecian E adevarata faza ca iti creste piciorul in sarcina...si ca ramane asa si dupa..Cel putin asta e experienta mea personala |
No' sincera sa fiu ma socati cu "chelitul" dansei
, vad ca e chiar general aspectul, inseamna ca sunt o specie pe cale de disparitie si fooooarte ramasa in urma
. Da' zau ca mie/noua nu imi/ne place fara, ca o fetitza. Ingrijita da, da' nu radiata complet
. Fiecare cu pasarica (proprie si figurata) ei...Roxy, esti o frumoasa cu burtoi de expozitie, savureaza-l ca e pe ultima suta de metri
!Am pus si eu poza de sapt. 30 - tot la petite am ramas, desi cu haine largi pare ca am si eu burta mai normala.
Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si
29+ cu 
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"
Savvy spune:
Multumesc mult, ma duc sa iau materie prima, dar peste o zi-doua si sper sa-mi iasa!

Sanatate la Babyblue, Alinuff si la toate-toate burticile! 
| Citat: | ||
citat din mesajul lui fecian
Pai iata reteta: 1 pachet de unt 200-250 g 150 ml apa; 200g zahar 2 plicuri de zahar vanilat 500 g de lapte praf Raraul Mod de preparare: Se pune zaharul si apa la fiert iar dupa cateva minute (~10 minute) dupa ce a dat in clocot se pun pliculetele de zahar vanilat si apoise opreste focul. Se pune untul in compozitie si se amesteca pana cand untul s-a topit. Apoi se toarna laptele praf si se amesteca bine astfel incat sa nu ramana cocoloase (desi mie si asa imi place Pofta mare ![]() Toata afacerea n-ar trebui sa coste mai mult de 20-25 de lei. Felicia, de pui (Gabriel) si 32+ cu bulina (Mihai sau Anamaria???) AMR 9 s!!!! _ Simply happy! |
DPN 4 iulie 2011 - baby boy
alexia_ada spune:
buna seara burtici !
Bafta multa maine fetelor la eco/analize 
Babyblue este ceva mai bine, tot are dureri si are "noroc" cu perfuziile care ii mai calmeaza crizele . Spera sa scape cat mai repede si sa ajunga acasica !!!
Va pupic si eu si va urez noapte buna ca maine la 7 sunt la recoltat pentru analize !!
28+
Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !
Babylicious spune:
Felicia, nu lipseste cacao din reteta? ca eu asha stiam reteta de cioco...sau asta e speciala de gravi....eu sunt moarta dupa cioco alba...asha ca m-as bucura![]()
Alinuff unde esti? Spune-ne ceva....

Pup toate burticile frumoase!!!!
Oana
33+ cu 
Eliza Maria
mihahegarty spune:
| citat din mesajul lui Burtocika Despre toaleta intima - asa am inteles si eu, ca va faceti TOTAL ? Cum Doamne iarta-ma de nu va doare ??? Eu ma fac inghinal si NUMAI la cosmetica, numai cu ceara; cu lama n-am incercat niciodata pe nicaieri pt ca mi-e frica de lama, iar sa ma fac cu ceara singura cred ca m-as urca pe pereti ! Am mai incercat pe picioare, dar mai imi ramanea ceara incalcita / rupta pe-acolo, si am zis ca nu risc in zone asa sensibile ... E clar ca sunt si eu mai baba, dar total nu-mi place deloc, parca e moda pt pedofili ***************************** Irina (2006) si 30+ cu ![]() www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ? www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele |
Doamne cat m ai facut sa rad Burtociko!!!! Krissy nu esti demodata draga mea!! Feicare cu stilul ei!! Nu suntem aici sa judecam, ne acceptam fiecare cum suntem si ne sustinem!!! Asta e cel mai important!!

MHegarty
TestPozitiv
Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt
33+ cu
Imogen Tara 
13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.
AMR 43 ZILE!!!!!
fecian spune:
| citat din mesajul lui Babylicious Felicia, nu lipseste cacao din reteta? ca eu asha stiam reteta de cioco...sau asta e speciala de gravi....eu sunt moarta dupa cioco alba...asha ca m-as bucura Alinuff unde esti? Spune-ne ceva.... ![]() ![]() ![]() Pup toate burticile frumoase!!!! Oana 33+ cu ![]() Eliza Maria |

Noah,, am un singur neuron , intelegeti si voi acumaFelicia,
de pui (Gabriel) si
32+ cu bulina
(Mihai sau Anamaria???)
AMR 9 s!!!!
_
Simply happy!
fecian spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Krissy
No' sincera sa fiu ma socati cu "chelitul" dansei , vad ca e chiar general aspectul, inseamna ca sunt o specie pe cale de disparitie si fooooarte ramasa in urma . Da' zau ca mie/noua nu imi/ne place fara, ca o fetitza. Ingrijita da, da' nu radiata complet . Fiecare cu pasarica (proprie si figurata) ei...Roxy, esti o frumoasa cu burtoi de expozitie, savureaza-l ca e pe ultima suta de metri !Am pus si eu poza de sapt. 30 - tot la petite am ramas, desi cu haine largi pare ca am si eu burta mai normala. Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 29+ cu ![]() Poze "The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present" |
Inseamna ca eu ma faceam mai mare si eu nu stiam?
Ca la inaltime sigur nu am bagat extraIar cu pasarica fiecaruia...ai dreptate
daca neuroni nu mai sunt macar doage sparte cat cuprinde
Felicia,
de pui (Gabriel) si
32+ cu bulina
(Mihai sau Anamaria???)
AMR 9 s!!!!
_
Simply happy!
mihahegarty spune:
Acum citesc si eu din urma si numai ce am observat ca Babyblue e in spital!!! Iubita imi pare tare rau, suntem alaturi de tine!!!

Insanatosire grabnica si sa fie bebe bine!!!

MHegarty
TestPozitiv
Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt
33+ cu
Imogen Tara 
13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.
AMR 43 ZILE!!!!!
fecian spune:
| citat din mesajul lui Savvy Multumesc mult, ma duc sa iau materie prima, dar peste o zi-doua si sper sa-mi iasa! ![]() ![]() ![]() DPN 4 iulie 2011 - baby boy |
Sa ne spui cum a iesit...a si daca vrei cioco neagra/maro
Felicia,
de pui (Gabriel) si
32+ cu bulina
(Mihai sau Anamaria???)
AMR 9 s!!!!
_
Simply happy!

Gabriel
Victoria invinge cancerul!!!