Strumfi de iul-aug 2011 !! BRAVO PUFY!! (59)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

in weekend am incercat sa ma incalt in adidasi ....si abia am stat cu ei in picioare .....intr-o sapt -doua nu cred ca mai intra.
bine ca este vara si purtam sandale/papuci

eu mi-am luat de la dechatlon o pereche de sandale care se fac si papuci....fffff comode....in viata mea nu am avut ceva asa de comod....dar si pretul a fost pe masura

29 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxybarbu

Am citit povestea si am vazut poza, din pacate inca nu ma pot oprii nici din plans nici din tremurat, am niste emotii de numai pot, poate pentru ca si la noi se apopie momentul

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 36+
DPN 04.07.2011

Draga de tine!
Rox, mult a fost, putin a ramas

29+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Babyblue

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Ramy e plecata pe undeva sau a intrat si nu am observat eu.

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Am vazut-o azi pe Rammy pe mess ,dar nu am vb cu ea .

29 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle_12 spune:

Buna burtici,

Alinuff, bafta multa in seara asta! Sa dea Doamne sa fie totul bine!!! Te asteptam cu vesti bune!

Va multumesc fetelor pentru lamuririle privite de permanenta modificarii marimii picioarelor. Eu nu am picioarele umflate dar parca s-au latit, si de asta imi e teama ca nu-si vor mai reveni. Burtocika, daca o sa fie vorba doar de jumatate de numar m-am scos, ca si asa purtam 37.5, si-mi gasem destul de greu sa-mi vina perfect. Macar de-ar fi acum 38, sa-mi gasesc mai usor.

If not, Mamutz daca te specializezi tu pe decupat picioare sa stii ca ma inscriu la tratament . Felicitari pt. col inchis si rezultatele bune si-mi pare rau pt. tine ca te chinui cu herpes. Eu fac pe buze si e nasol, nici nu vreau sa-mi imaginez cum e sa-l faci jos . Pe ai mei ii tratez cu un vf de lingurita de bicarbonat, imediat ce simt ca incep sa apara (sa ma manance) si dau inpoi, nu mai apar. Dar nu stiu daca "reteta" ajuta si la cei genitali.

Lulusor pozele le-am scos cand am vazut ca nu prea mai era spatiu, in ideea ca o sa pun vreo 2 mai noi, dar n-am mai apucat. Tu cum mai esti? Cum te descurci cu dieta?

Alexia, daca mai iei legatura cu Babyblue, trasmite-i te rugam insanatosire grabnica din partea noastra.

Pupam burticile

30+ & din burtica ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

ii transmit muti pupici de la toate ...a zis ca imi da ea un semn mai tarziu, era tare agitatie prin salon/spital si nu prea putea vb .
Mamutz felicitari ptr colul inchis

28+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Alinuff te asteptam cu vesti de la doctor, tinem pumnii

Krissy Bafta la 4D, poate tu esti mai norocoasa ,a mea nu a mai vrut sa stea de la 26 de spt. ori are manutele pe fata ori sta cu fata lipita de placenta

Burtocika, felicitari pentru vestile bune

Legat de epilatul in zona X eu fac parte din categoria celor care se fac de tot si chiar nu fac asta pentru ca asa se poarta in filmele XXX, Chiar nu imi place sa ma dezbrac si sa am chilotul ud si sa fiu transpirata toata, si multe alte motive care nu tin de filmele XXX. Si la subrat ne creste parul dar asta nu inseamna ca trebuie sa-l lasam acolo (sper sa nu se supere nimeni, asta este parerea mea)

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 36+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Pufi citind ceea ce ai scris, mi au dat lacrimile!! Dupa cum am zis, eu cand ma uit si la 'One born every minute' si vad mamele alea dand nastere si tanandu si copilasii in bate, ma pufneste un plans de numa numa, dapoi cand iti tii in brate propriul copil!! Cred ca este minunat si abia astept si eu, crede ma!! Multi si . BRAVO!!!

Michelle12 dureri de os pubian am si eu. Sunt ingrozitoare si stau si ma gandesc de la ce sunt?? Am mai auzit, dureri de spate, dureri de aia, dar de os pubian, credeam ca sunt singura!! E foarte ciudat!!!

Corry bravo pentru rezultatele super!! Stai bine!!

Krissy, welcome back!! Ne era dor de tine!! Sper ca iubita ta fetita sa se simta bine la bunici.

Lisssa esti cool cand ai zis ca ai alege durerile nasterii in locul durerii de la epilatul cu ceara!! Inseamana ca eu am sa trec prin nastere ca voda prin loboda!! Credeti ma sau nu, dar eu ma epilez total la fofoloanca de prin 2007 continuu. Am inceput sa ma epilez total din 1998, dar o perioada am avut un prieten caruia nu i placea ca eram cheala acolo si nu ma lasa sa ma epilez. Dupa ce ne am despartit, ma epilez lunar, sau maxim la 1 luna jumate. Si credeti ma ca suport foarte bine durerea aia! Si uneori trage tipa aia ceara asa de tare, ca dupa cateva zile se formeaza o pojghita de parca s ar fi uscat pielea acolo. Chiar ultima data m am epilat total pe 26 mai. . Pur si simplu nu ma suport cu par si sincer mi ai dat curaj MARE gandidu ma ca poti suporta mai bine durerile nasterii decat cele de epilat. Super, I look forward to then!!!

Alexia, eu personal am dreptul la 52 saptamani legale de concediu de maternitate. Ei in timpul asta trebuie sa mi tina postul liber. Daca stau mai mult de 52 de saptamani, atunci risc sa mi pird postul. Eu as vrea sa stau toata viata cu bebelina acasa, dar cred ca prin august anul viitor voi fi nevoita sa ma intorc. Si asa eu nu ma calific pentru concediu platit, voi fi doar pe beneficii de la statul englez, dar 1 an stau sigur chiar daca trebuie sa mananc paine cu margarina.

Fecian, euintru zilnic aproape acum. Sau in fine, in ultima saptamana zilnic. In mai nu prea am postat, dar de cand faza cu pufi, am zis ca intru zilnic caci nu mi permit sa pierd asa noutati. Maine lucrez de acasa, deci voi fi pe form 100%. Eu nu am auzit de faza ca acolo unde te a lovit bebe raman vanatai!!????

la toate burticile si mamicile!!

MHegarty
TestPozitiv

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 33+ cu Imogen Tara

13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

AMR 45 ZILE!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Maine am programare la moasa la ora 11 si va voi spune cate kg am pus. Oricum pe 20 mai, cand m am cantarit ultima data aveam puse 7 kg, dar atunci aveam doar 31 de saptamani, maine la 34 si burta am senzatia ca s a dublat!!!

MHegarty
TestPozitiv

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 33+ cu Imogen Tara

13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

AMR 45 ZILE!!!!!

Mergi la inceput