Strumfi de iul-aug 2011 !! BRAVO PUFY!! (59)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns morenna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Krissy

Citat:
citat din mesajul lui Babylicious

nu esti mai baba Krissy, dar asta e moda impusa de filmele xxx. Unele fete mai dau vina pe igiena si alte aspecte, dar adevarul este el scris de mine...
Apai inseamna ca tot demodata sunt, ca filmele respective nu sunt standardul meu de moda... pubiana. Nici la nastere nu te rade aici, ti-o lasa in pace asa cum e.

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 29+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

ce haioasa esti crissy m ai facut sa rad

29+super fericita cu un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

fetele si eu tot lama o folosesc in zona mirifica , mai mult pe pipaite , dar reusesc chiar daca creste mai repede si firul este mai gros mi-e frica de ceara Epilatorul in schimb, il bag peste tot si chiar nu am probleme, nu ma mai doare deloc (inainte faceam ceva vocalize prin casa) si creste mult mai greu , ma fac cam la 5-6 saptamani si ar merge chiar la 2 luni ca este firul cam mic si nu il apuca .
Herpes genital, urata treaba si ce discomfort poate sa dea .. am si eu de la 10 sapt si nu a putut sa imi dea nimic sa il tratez, culmea ca am facut analiza ptr herpes si Igg si Igm si au iesit perfecte ....a trecut de la sine pe la 4 luni si acum mi-a aparut din nou. Luni o sa fac si control (pe masa) si sa vedem ce spune si dr daca ne-ar incurca in nasterea naturala ( daca o sa fie asa , ca domnisoara inca este cu piciorele in vezica si capul in coaste )

28+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

vesti nu prea grozave va dau ...Babyblue este internata in spital ....s-a simitit foarte rau de la ricnichi si este pe perfuzii

28+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Offfff.....imi pare rau pt Babyblue.....sunt cu gandul alaturi de ea si de bebe.

29 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Deci e herpes. Asa ca trecem la zovirax si baneocin pudra. Sper sa treaca repede, ca tare ma streseaza. E periculos doar la nastere naturala, eu oricum fac cezaiana, dar oricum e un factor de stres.
Mama lui!

34+

Mergi la inceput

Si daca tot m-a urcat pe masa a vazut si colul, care nu s-a modificta, deci inchis si tare.

34+

Mergi la inceput

Bravo Mamutz pt col ....imi pare rau pt herpes

29 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

Si eu tot cu ceara ma fac ...si total...daca bag lama ma fac varza.
acum sa vedem daca am sa ma pot face si inainte sa nasc

apropo de programari....noi maine avem programare la Pop la morfologie si ne-a chemat la 30 sapt nu la 32 .....ce naiba a gresit ?

29 + Arianna-Maria

Si eu am facut morfo la 30 si 3 zile.
Lasati ca m-am dat eu cu lama, dupa ce o viata intreaga m-am epilat cu ceara total. Jale!!! Si ce tipa al meu sot de azi dimineata ca din cauza asta mi-a iesit herpesul. Frate!!! Imi vine sa-l bat. Dupa ce ma doare rahatul ala si stau cu morcovul sa nu ma apuce ceva acum...
Alinuff tinem pumnii.
Pufi bun venit acasa.
Nu mai stiu ce am mai citit, sunt agitata.

34+

Mergi la inceput

De Alinaoprea nu mai stim nimic .....Alina esti bine ?

29 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Apropo de picioare latite, momentan nu s-a modificat nimic, da daca se mai latatesc odata chiar ma supar rau. Mie mi-a crescut piciorul cu juma de numar acum trei ani si A TREBUIT SA SCHIMB TOATE INCALTARILE. Ma refer la cateva zeci de perechi de pantofi, cizme, sandale etc. Sa mor nu alta, aveam si eu un of. Si nu a fost chiar usor sa imi refac stocul, pai daca o mai fac o data ma da sotul afara, ca am si pretentii la ce cumpar. Deci sa nu creasca ca le decupez.

34+

Mergi la inceput