Strumfi de iul-aug 2011 !! BRAVO PUFY!! (59)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns morenna spune:

in alta ordine de idei am intrat si noi in 30 sapt si deja ma resimt ,picoare umflate ,respiratie grea si dimineti cu carcei...offf dar asta e ce nu indura o mama pt puiul ei....toate fetele si va doresc la cat mai putine probleme de sanatate sau chiar deloc ca i mai bn

29+super fericita cu un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

nu esti mai baba Krissy, dar asta e moda impusa de filmele xxx. Unele fete mai dau vina pe igiena si alte aspecte, dar adevarul este el scris de mine...si eu tot asha o "aranjez" dar cu ceara ca fiind bruneta imi vine sa mor daca ma fac cu lama...

Oana 33+ cu
Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Morenna, felicitari pt numarul rotund de saptamani! nu mai e mult! intra mai des la noi...

Oana 33+ cu
Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Si eu tot cu ceara ma fac ...si total...daca bag lama ma fac varza.
acum sa vedem daca am sa ma pot face si inainte sa nasc

apropo de programari....noi maine avem programare la Pop la morfologie si ne-a chemat la 30 sapt nu la 32 .....ce naiba a gresit ?

29 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Pufi, mult succes in procesul de adaptare !!! Sa-ti traiasca strumful si sa va bucurati de el ! Asa cum ai descris tu nasterea pare floare la ureche, bine-ar fi sa fie toate la fel de usoare

Azi am venit si eu de la ecografie, am fost tocmai la Medlife Grivita, ca a trebuit sa-mi anulez programarea de maine din motive de serbare la gradinita, si n-am gasit in alta parte; am fost pe drumuri de la 8 dimineata pana la 13 , ma durea burta de nu mai puteam, numai junghiuri prin toate partile
In principiu suntem bine, in grafic, exact pe varsta estimata, nici mai mari, nici mai mici. Daca toate merg bine, pe 1 august ma programeaza la cezariana. Domnisoara e in prezentare pelvina, cu fundul in jos, capul si spatele pe partea dreapta si picioarele in sus, in stanga. Nu stiu daca se mai intoarce, doctorita zice ca e posibil ... Ca sa vezi ironie, la prima nastere era totul in regula si asezat cum trebuie, dar am vrut eu cezariana; acum chiar trebuie

Michelle - dupa nastere mie mi s-au dezumflat picioarele (dupa prima, acum nu mi s-au mai umflat), dar tot nu am revenit la cat purtam inainte ... Aveam 39, acum port 40; la fel vorbeam cu o colega (mult mai subtirica decat mine), tot asa, i-au "crescut" picioarele cu un numar (de fapt cu jumatate, dar nu prea gasesti la 1/2).

Albertina - stiu ca unele fete folosesc mameloane din silicon, eu nu m-am putut obisnui cu ele; bb nu putea sa suga ... O cunostinta ii daduse numai cu mameloane din silicon, din maternitate, pt ca avea ragade si vroia sa se protejeze de durere, iar dupa 2-3 saptamani, bb deja nu mai vroia sa suga si ea aproape pierduse laptele, pt ca nu curgea suficient prin mameloanele alea, iar sanul nu era suficient stimulat. Nu stiu cum e alunita ta, dar ar fi bine sa o vada un dermatolog ... Stiu ca multi se sperie de vizita la dermatolog, dar e mult mai sigur decat sa stai asa cu ea ...

Roberta - parca tu erai oripilata de "prosciutto crudo" E chestie de gust, mie de exemplu imi place foarte mult si prosciutto, si pizza, si bruschettele, si pastele (daca sunt facute ca la mama lor, adica un pic "al dente", nu terciul pe care ti-l servesc restaurantele in RO), si branza cu mucegai gen camembert ... Ma topesc dupa rafineturile astea, dupa cum imi plac si mancarurile chinezesti, si alea romanesti (o parte, nu toate). Obiceiurile culinare sunt diferite de la tara la tara, in principiu am observat ca italienii + francezii mananca mult mai dietetic decat noi (poate din zgarcenie, poate din alte motive), si eu am cam rabdat de foame cat am stat in Franta, pe urma m-am obisnuit cu stilul lor si mi s-a parut ENORM cat mancam noi (slabisem 15 kg in Franta, mancand inghetata, ciocolata si croissanti cu camembert). Englezii in schimb si germanii mananca zdravan, asa cam ca noi, preparate consistente si destul de mult cantitativ.
Asta e, se vede ca sunt gurmanda, iar o sa ma certe fetele mai pofticioase

Am pus si eu cateva poze in contul comun cu mandra mea, de la serbarea de Craciun de la gradinita si de la tati de la servici, si vreo doua de asta iarna de la Disneyland (unde nimeni nu stia, dar mami era 2 in 1 )

Irina (2006) si 30+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Despre toaleta intima - asa am inteles si eu, ca va faceti TOTAL ? Cum Doamne iarta-ma de nu va doare ??? Eu ma fac inghinal si NUMAI la cosmetica, numai cu ceara; cu lama n-am incercat niciodata pe nicaieri pt ca mi-e frica de lama, iar sa ma fac cu ceara singura cred ca m-as urca pe pereti ! Am mai incercat pe picioare, dar mai imi ramanea ceara incalcita / rupta pe-acolo, si am zis ca nu risc in zone asa sensibile ... E clar ca sunt si eu mai baba, dar total nu-mi place deloc, parca e moda pt pedofili Stiu si eu ca asa se poarta prin filmele XXX, dar asta numai ca sa se vada mai bine si mai in detaliu "obiectele" si "actiunea" ... cum noi n-avem spectatori, ne descurcam si asa

Irina (2006) si 30+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Babylicious

Morenna, felicitari pt numarul rotund de saptamani! nu mai e mult! intra mai des la noi...

Oana 33+ cu
Eliza Maria

ms pt felicitari sa sti ca eu intru in fiecare zi si va citesc dar nu prea scriu ca nu am mereu noutati dar promit sa scriu mai des

29+super fericita cu un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Burtocika....ce domnisorica mare si frumoasa ai ....o scumpete de fetita

29 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Babylicious

nu esti mai baba Krissy, dar asta e moda impusa de filmele xxx. Unele fete mai dau vina pe igiena si alte aspecte, dar adevarul este el scris de mine...
Apai inseamna ca tot demodata sunt, ca filmele respective nu sunt standardul meu de moda... pubiana. Nici la nastere nu te rade aici, ti-o lasa in pace asa cum e.

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 29+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

apropo de epilat eu ma fac cu lama de cand ma stiu ,e adevarat ca i mai greu acum dar la celalante metode de epilat nu rezist ca sunt cam rea de dureri

29+super fericita cu un

Mergi la inceput