Strumfi de iul-aug 2011 !! BRAVO PUFY!! (59)
Raspunsuri - Pagina 6
roxybarbu spune:
Multumesc la tote burticile care m-au incurajat/felicitat
Florina_g te asteptam cu vesti de la doctor
Babyblue, tu pe unde umbli,de ce nu esti prezenta la apel?
Mamutz, ce bine ca ai rezultatele bune, cred ca asta iti mai lipsea acum, vre-o infectie!
Am vazut ca cineva intreba de kg, eu am 12,5 kg+
Trebuie sa fac o poza sa va arat burta mea, este enormaaaaaaaaaaa
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 36+
DPN 04.07.2011
lulusor77 spune:
Bine-ai venit acasa Eduard Gabriel!!!!!! Esti un frumos si semeni cu extraordinara ta mamica.
Bravo Pufi!!!! Esti o curajoasa si o mamica super pentru puiul tau!
Am intrat numai scurt sa vad ce mai faceti, sunt cam aglomerata in ultima vreme. Sper sa reusesc sa mai intru mai pe seara.
Michelle, ma bucur ca esti bine. Intrasem la idei din cauza ca n-am mai gasit pozele tale.
Fetelor, voi mai stiti cand naste Alinuff? Nu cumva astazi? Haideti sa-i facem galerie daca e asa.
Va pe toate si pe mai tarziu
lulusor77 31+
Ireth spune:
da, si eu ma intrebam mai devreme pe unde umbla Alinuff... zicea ca trebuie sa nasca zilele astea.
Hai Alinuff! multa bafta, suntem alaturi de tine!
31+
roxybarbu spune:
TOATA LUMEA ESTE CU PUMNII STRANSI, ALINUFF !!!!!
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 36+
DPN 04.07.2011
Babylicious spune:
Am cautat in urma si am gasit postul lui Alinuff. Zicea ca azi merge la eco sa vada cum a evoluat! Bafta mult multa Alinuff, si cand ai timp da-ne si noua o veste mica! tinem pumnii!!!
Oana 33+ cu
Eliza Maria
alinuff spune:
Buna burtici revin cu vesti noi..azi am ajuns in iasi..si diseara avem programare la doctor la 7.30..ni se stabileste soarta vedem care e dilatatia colului si nivelul lichidului amniotic si stabilim in fct de asta cezariana..va spun ca sunt atat de speriata si am niste emotii atat de diferite senzatii amestecate de frica, teama de spital, bucurie ca se apropie momentul si o sa tinem beblusa in brate..si multeee altele..
Roxybarbumult curaj draga mea si abia ast sa citesc experienta nasterii..sa dea Doamne Doamne sa nasti usor si sa mais tea bebelina ta mai mult in burtica...cred ca suntem urmatoarele pe lista dupa Pufi..
felicitari Pufi m-a emotionat ff tare povestea nasterii..asteptam mai multe detalii despre ingeras..e superb ce povestesti tu.. o nastere atat de usoara si de naturala..e un adevarat miracol..
va sarut pe toate si revin diseara cu multe vesti proaspete..aveti grija de voi!!
35+ cu Antonia
DPN 6 iulie 2011
morenna spune:
bun venit pe aceasta lume bebe mic si frumos eduard gabrielsi pt mami un si multe
29+super fericita cu un
morenna spune:
29+super fericita cu un
Krissy spune:
Eu nu stiu de ce tin minte ca pe 9 avea Alina cezariana... Chiar, apropo de asta, s-a mai prospus dar nu s-a materializat - haideti sa facem o listuta si cu programarile la cezariana, intrati fetele care aveti si dati-ne datele, ca sa putem face galerie si sa stim pentru cine punem un gand bun!
Eu astazi am programare lunara la doctor si o sa ne intalnim si in 4D cu bebe - abia astept, o sa va pun maine poza cu mutritza daca sta. Aici nu se mai face morfologica in trim.III, dar aia am bifat-o cum v-am zis in Romania, si stiu ca ne prezentam bine.
Pufy, bine ati venit acasa si ai o frumusete de baiat, sa va traiasaca! A facut putin icter? Cum e cu papa, vine laptele? Si eu astept cu sufletul la gura detalii, dar inteleg deplin ca nu ai vreme... A, si ce nastere rapida, extraordinara experienta. Eu sper cu povestea ta sa fi incurajat mai multe fete sa incerce natural!
Mamutz, imi pare rau ca te-ai trezit cu herpesul acuma, poate nu se confirma!
Auziti, eu am o intrebare tampita, dar tre' sa intreb ca toate vorbiti de epilat/ras zona X: mai, eu inteleg ca majoritatea o "rezolvati" complet, nu doar inghinal... De ce complicarea (vezi iritare, dificultate in executie), natur nu se mai poarta, or sunt eu mai "baba"?!
Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 29+ cu
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"