Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (17)
Raspunsuri - Pagina 9
bb_yasmi spune:
inca una si ma duc
alina.n....cum sunteti??? sunteti bine?? am mai intrebat..daca ne citesti da un semn!! poop la alexutu!!
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
Deea99 spune:
buna ziua fluturasi
fetele cu intalneala m-ati pierdt...joi la 13 chiar nu pot..am srebarea si banchetul lui stefy...incep la 17h dar pana ne pregatim, pana las fata cu instructiunile de folosire la soacra. la 16.30 trebui sa fim la sc..hai un 14.45 pt a o pregati pe Stefy..deci imi e imposibil ca la 13 sa fiu in parc....
Simo multam ca te-ai gandit si la mine
Yasmi ms de parola..mai ce persoane rele..de ce or fi sters pozele alea..
Somleac eu am avut din maternitate recomandare pt echo de sold..dar cand am mers la ortoped dupa consultatie asta a zis ca nu-i nevoie sa o mai fac..ca fata e ok..acum merg pe mana lui
azi daca am fost prin cartier sa platesc facturile , am intrat intr-un magazin si asa rau mi-a parut ca aveau expusa o rochitza bestiala, crem, ca tot zicea Scrish de coloarea asta, dar cu un mic defect..o probase cineva cu un bust mai mare si avand niste pense (modelul fiind babydoll) o intinsese prea mult la un pliu din acela
asa rau mi-a parut ca mi as fi luat-o pt serbarea lui Stefy si pt botez
dar totusi am bifat ceva pe listutza.i-am gasit sandale la fata..albe cum vroiam
insa am constatat si o grosolanie..la magazinul cu rochitza avea si modelul de papucei pe care ii cumparasem sambata lui Stefi ,din alta parte cu 28lei...aici era 60 lei..mi-a cazut fatza cand am vazut cat poate sa isi puna astia adaos
erau aceeasi papuci chinezesti..acelasi model, culaore in accesi cutie
stefyapost spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui bb_yasmi
e rezolvata treaba!!!! aveti PM!! mai am de trimis lui: copiloi,ssbrya,stefana, medeea, sorina,xeo, persi,felicia, spiridusha si lauriciu...dar tre sa plec acusi dupa bubu la gradi! deci cine ma ajuta?? mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011) |
ce parola zen ne-am tras!!!!
Deea99 spune:
Sa-mi TRAIASCA MANECHINA!!!!
azi a facut 3l si are 5100g ...am cantarit-o dimineata la 6
dar nu stiu sa zic cat a luat ca nu m-am uitat pe in scrisul de luna trecuta si am uitat cat era
insa nu cred ca am depasit 550g
s-a trezit
pup
stefyapost spune:
JOI,ORA 13,PARC MOGHIOROS-INTRAREA PRINCIPALA(habar n-am unde-i asta,dar ii dau eu de cap)MARE INTALNIRE,MARE!!!!! CELE MAI FRUMOASE MAMICI CU CEI MAI SUPERBI BEBICI!!! INTRAREA LIBERA!!!
stefyapost spune:
DEEA tare mi-ar fi placut sa vi si tu!
SIMONA pe ce strada e intrarea principala sa dau un search sa imi fac o idee.. 0768275410.
cami_antonia spune:
deea acum ti-am rasp la pm
citeste-l poate va e de folos
pe noi ne-a ajutat mnult in cazul alinei
alina are acelasi diagnostic
sau avea mai bine zis
aaaaaaaaaaa
si celor ce am scris
am uitat sa adaug
f multe rugaciuniiiiiiiiiiii
in multe biserici
manastiri
mers la moaste
ulei sfintit dat pe cap
etc.
cami_antonia spune:
roxy statul meu la mare e ca al tau la munte
vara trecuta nu am facut nici o baie in mare ma crezi?
sper sa ajung vara asta
asa patesc cei care stau aproape de un obiectiv turistic
il ignora total
si inainte
vai
eram terminata dupa aceasta zona
eu nu vad prea multa miscare inca
e inca bacul
dupa cred ca apare mai multa lume
cami_antonia spune:
ce as vrea si eu la marea intalnireeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sa va distrati frumossssssss
si sa ciocniti un suc poatre si in cinstea celorlaltor fete
AlexinaA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonacip madutza sa va fie de bine crestinarea!!ce poze frumoase! bulina frumosi sunteti si voi!!! madutza...iti iau tel si tie si lui stefy...dc nu te descurci cu drumul etc, vorbim la tel...felicitari pt scapatul de pampers...cred si eu ca se simte un bax in minus...Si noi avem chilotei cu fulger si dinozauri... Lavi, super 54!nu stiu cand ajung sa mai vad si eu..macar un 56... Ailed, nu-i rau ca incerci sa tii kgmele in frau, chiar dc oricum esti slaba...felicitari Strumpfi...las ca as prefera o kkceala decat consti ca mine...tre sa iau pastile ca sa fac ceva.. roxy adev e ca Anastasia pare mai grasuna decat kgmele de care vorbesti... deci cine mai vine la intalnire? Alexina? Andreea? Deea? deea, vrei sa te iau eu dc esti aici pe prelungire? oare incap 2 scoici in spate pe langa scaunul de masina a lui Mati?hmm sa-mi spui dc vrei sa facem cumva..sau dc esti in zona acolo si poti veni. Cine mai vine? Ana? Simona, mami de baieti David, Matei si Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
eu sper sa ajung fetelor la 13-14. trebuia s o iau pe mama de la gara apoi sa facem ceva cumparaturi si sper sa ma incadrez in timp. oricum banuiesc ca nu stati o ora...
Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)