Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (17)
Raspunsuri - Pagina 7
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s neata fetele madutza eu sunt de acord sa schimbam parola, eu cred ca din cand in cand ar trebui schimbata. Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
te ocupi tu de asta?
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
roxy_s spune:
madutza as vrea dar habar n-am ca niciodata n-am umblat in setari, n-am facut vreo chestie din asta. nici nu stiu unde sa ma duc
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
simonacip spune:
citat din mesajul lui stefyapost madutzule joi, moghioros, ora 13...loc nu stiuca eu ma cam pierd in moghioros...sa zica cineva care cunoaste parcul... hai ca am luat problema in mana...acum faceti prezenta roxy nu slaba ca toata viata mea am fost mai curoasasi tzatzoasa,dar acum sunt GRASAAAAAAA...pe bune..am 8 kg in plus fata de greutatea care o aveam cand am ramas gravida plus ca atunci aveam 2 in plus de cum eram de obicei..deci 10 kg de dat jos....pai cand vreodata daca eu din 3 in 3 ore sunt jumate in frigider??? cea mai fericita de cea mai frumosa si sanatosa printesica Christina Gheorghia 9.03.2011 |
ok, stefy...e perfect asa. haideti la intrarea principala, din mijloc acolo unde-s masinutzele, topoganele...dar afara din parc, pe aleea mare...ce ziceti? Apoi vedem ce si cum...
simonacip spune:
madutza sa va fie de bine crestinarea!!ce poze frumoase!
bulina frumosi sunteti si voi!!!
madutza...iti iau tel si tie si lui stefy...dc nu te descurci cu drumul etc, vorbim la tel...felicitari pt scapatul de pampers...cred si eu ca se simte un bax in minus...Si noi avem chilotei cu fulger si dinozauri...
Lavi, super 54!nu stiu cand ajung sa mai vad si eu..macar un 56...
Ailed, nu-i rau ca incerci sa tii kgmele in frau, chiar dc oricum esti slaba...felicitari
Strumpfi...las ca as prefera o kkceala decat consti ca mine...tre sa iau pastile ca sa fac ceva..
roxy adev e ca Anastasia pare mai grasuna decat kgmele de care vorbesti...
deci cine mai vine la intalnire?
Alexina? Andreea? Deea? deea, vrei sa te iau eu dc esti aici pe prelungire? oare incap 2 scoici in spate pe langa scaunul de masina a lui Mati?hmm sa-mi spui dc vrei sa facem cumva..sau dc esti in zona acolo si poti veni.
Cine mai vine? Ana?
AllyLaur spune:
Buna ziua!!!
Am terminat si noi cu botezul, petreceri si toate cele!!!
A fost foarte frumos totul si cel mai important ca bb a fost crestinat.Nu am poze momentan, trebuie sa le adun din toate partile si apoi le atasez. Sunt tare fericita si m-am linistit la maxim ca am reusit sa facem si botezul.
Vreau si eu cu voi la intalnire !
Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)
alina06st spune:
Fetelor multam frumos pt parerile legate de deochi. Nici eu nu stiu daca sa cred sau nu, dar m-am tot gandit... ce sa aiba. Mancase, era curat, nu-l durea burta. Statea linistit si deodata incepea sa urle mititelul. Nu vreau sa par asa paranoica, dar eu zic ca e totusi ceva "necurat". Faptul ca si voi ati mai patit-o imi intareste parerea.
Miki, Cami, i-am zis si eu Tatal Nostru de mai multe ori... pana mi s-a parut mie ca s-a mai linistit.
Ailed, pana la urma, oricat nu cred eu in superstitii, m-am hotarat sa ii pun si eu mereu ceva rosu pe el. Daca nu uit
Yasmi, nu prea credeam eu, dar uite ca dupa patania asta, cam cred . Ce spuneai tu de NAtiva? Am citit cam in diagonala? Ii dai Nativa lui Lucas? Ca daca e mai ieftin si ii merge bine, l-as incerca si eu.
Madutza, Somleac, Ally pt micutii crestinati.
Alexina si voua bafta la pregatirile pt botez si sa va iasa totul asa cum va doriti!
Am stat si noi pe afara vreo 2 ore jumate. Luca vad ca doarme in continuare, iar eu as vrea sa ma apuc sa ma vopsesc, dar are 3 ore si un pic de cand a mancat si n-am curaj sa incep procedura vopsit pana nu mananca iar, ca cine stie ce minune mai fac in par
Macar sa m-apuc de manichiura. Intelegeti voi... ma pregatesc pt venirea sotului
Mami fericita!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
Luca are 1 luna si 3 sapt!
simonacip spune:
citat din mesajul lui AllyLaur Buna ziua!!! Am terminat si noi cu botezul, petreceri si toate cele!!! A fost foarte frumos totul si cel mai important ca bb a fost crestinat.Nu am poze momentan, trebuie sa le adun din toate partile si apoi le atasez. Sunt tare fericita si m-am linistit la maxim ca am reusit sa facem si botezul. Vreau si eu cu voi la intalnire ! Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011) |
Super Ally, sa va fie de bine crestinarea. Asteptam pozicile!
simonacip spune:
Alina, infrumusetare rapida iti doresc, sau bb linistit pana termini...Wow, cred ca abia iti astepti sotul!
roxy_s spune:
madutza as vrea dar habar n-am ca niciodata n-am umblat in setari, n-am facut vreo chestie din asta. nici nu stiu unde sa ma duc
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)