Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (17)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

dya te rog nu da nurofen la copil asa mic
e trecut de 3 luni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

iar se sterg aiurea pozele din album si nu recunoaste nimeni??????

cine a sters albumul cu intalnirea burticilor din septembrie???
cred ca e din nou cazul sa schimbam parola.!!!

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

dya te rog nu da nurofen la copil asa mic
e trecut de 3 luni?

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011)

la indicatia medicului se poate da. Ei stiu mai bine de ce prescriu

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

va pup, iesim din nou in curte

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata fetele

ce faceti? eu am domrit ca valiza de la 22 la 6 azi dimi, deja m-am obisnuit cu somnul mult si parca incepe sa nu-mi ajunga si vreau si mai mult asa ca am aburit-o cumva pe Anastasia sa mai doarma pana la 9 ca de obicei la 6 se trezeste si nici ca mai adoarme la loc.

strumphitza ce-am mai ras.... nasol ca tot iti intrerupe somnul, cred ca te-ai simti mai bine daca n-ai dormi deloc decat asa cu somnul intrerupt. am baut si eu o cafea cu lapte si inghetata, a venit mama si am stat la o barfa mica.
cand imi fac cafea la tine ma gandesc....
cu piscoata asa sa faci, daca nu vrea sanul pe moment , las-o sa doarma putin daca este prea obosita, ca cere ea de mancare.

madutza foarte frumoase pozele de la botez, Raducu este dulce tare, tare

somleac ma bucur ca a fost bine si frumos la botez si a iesit asa cum va doreati. ti-a zis doctorul sa-i faci eco de sold? la noi a verificat-o pe bebelina la picioruse la 3 luni, sa aiba cutele din spate de sub fundulet egale. si doar daca nu sunt egale se face eco cia.

bb_yasmi la noi este invers, Anastasia pare mai dolofana decat kg pe care le are. oricum, sunt sigura ca va fi supla mai incolo, grasulina nicidecum, ca doar si noi suntem cam scanduri. bine, mai mult eu ca sotul nu chiar.

miki oooo...pai este motiv de sarbatoare, a facut la oala, tre' sa dai de beut

stefy ce-am ras, hai ca nu esti grasa. eu ma uit la tine si la strumphitza...voua nici nu v-ar sta bine slabaturi, serios acum.

madutza eu sunt de acord sa schimbam parola, eu cred ca din cand in cand ar trebui schimbata.
ce dulce Cristi cu chiloteii, ce idee buna ai avut. ce fain ca voi iesiti in curte, ce-as vrea si eu o curte. am vrut sa iesim si noi afara de dimineata dar daca ne-am trezit la 9, pana am mancat, pana a mancat si puiul, apoi a venit mama.... asa ca iesim mai tarziu ca acum este o calduraaa..... na, ca am vrut caldura uite ca am

dya nu stiu ce sa zic de nurofen, cred ca mai bun ar fi paracetamolul. poate stiu fetele mai expermentate

cami cum este la mare. deja este agitatie mare? lume multa? este cald tare? este super ca voi sunteti acolo la 2 pasi, puteti merge oricand
toate fetele.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madu81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

Citat:
citat din mesajul lui Madu81

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

madu si ce a facut de la 4 dimi????

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

S-a uitat in tavan, dupa aia i-am zornait tot felul de zdranganele, a chiuit, a plins sa il iau in brate, l-am plimbat si m-am si jucat cu el... acum tot obosita ma simt, el a mai dormit de doua ori in rastimpul acesta

daca il luai in pat langa tine nu adormea don nou???

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

A fost primul lucru pe care l-am incercat, dar de obicei nu prea functioneaza, rareori il pacalesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

madutzule joi, moghioros, ora 13...loc nu stiuca eu ma cam pierd in moghioros...sa zica cineva care cunoaste parcul... hai ca am luat problema in mana...acum faceti prezenta
roxy nu slaba ca toata viata mea am fost mai curoasasi tzatzoasa,dar acum sunt GRASAAAAAAA...pe bune..am 8 kg in plus fata de greutatea care o aveam cand am ramas gravida plus ca atunci aveam 2 in plus de cum eram de obicei..deci 10 kg de dat jos....pai cand vreodata daca eu din 3 in 3 ore sunt jumate in frigider???

Mergi la inceput

stefy ai si tu program de masa din 3 in 3 ore ca puiul? mananci la cerere si tu

madu o cafea in vena, ceva?

Mergi la inceput

ailed tu iti faceai probleme de greutatea bebelinei...uite chiar citisem aici pe DC ca de la 3-6 luni poate lua de la 500gr in sus. deci este bine si la tine 480 gr, esti pe acolo.
uite http://www.desprecopii.com/info.asp?id=226

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

madutzule joi, moghioros, ora 13...loc nu stiuca eu ma cam pierd in moghioros...sa zica cineva care cunoaste parcul... hai ca am luat problema in mana...acum faceti prezenta

cea mai fericita de cea mai frumosa si sanatosa printesica Christina Gheorghia

9.03.2011

eu zic prezent, habar nu am cum ajung acolo, dar ma descurc eu Hai fetele din zona ziceti unde e bine sa ne vedem?

Poze

Mergi la inceput