Mai-Iun 2011.HAI andreealydia!(25)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Imi cer scuze pentru deranj

Ma gandeam ca poate unele dintre voi sunt interesate de
colacei de gat pentru bebelusi

Perfecti atat pt cada cat si pentru mare, sau piscina

Pentru bebelusi intre 1- 18 luni

Culori : bleo, roz, verde

Pret 35 de lei

Pentru detalii sau comenzi, ma puteti contacta prin PM

Poze colacei

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreealydia spune:

danuk, bebe pare sa fie mai lenesa, ii place la san si adoarme repede, insa tot laptele tau dat la biberon (unde curge mai repede), ii tine de foame 3 ore. in locul tau, eu as renunta de tot la biberoane (e limpede ca ai lapte, iar daca n-ai probleme la sani, nu le vad rostul). in locul tau, as amana-o cu suzeta, ca sa i se faca suficienta foame, cat sa traga mai mult. asta, implicit, ar trebui sa o linisteasca o perioada mai lunga, iar programul de masa s-ar regla usor-usor. eu cu ema as testat 9 suzete la inceput (din disperare, ca era mufata ca si a ta, continuu si nu-i "intelegeam" plansul de nici o culoare, probabil ca o durea burta, ca nu apuca sa digere laptele si-i venea altul proaspat si eram stresata rau). am avut succes doar cu varianta de suzeta din latex, cu tetina rotunda (am gasit la primii pasi, baby nova, tommee tippee). chiar si asa faceam drumuri la patut doar pentru a-i baga suzeta care cadea, dar in scurt timp i-am marit intervalul dintre mese la 1 ora juma, 2, 2 ore juma, apoi 3 si asa a ramas multa vreme, masa era masa, somnul somn, stiam daca plange de foame, de somn, de schimbat... abia dupa 4-5 luni a acceptat si varianta ortodontica. suzeta a fost singurul viciu al emei, dar cum ne-a scos din multe belele, eu o recomand. succes!

luiza, merci pentru motate, dar sper sa nu-si faca efectul macar 2 zile... avem un deces in familie si n-ar fi momentul... cum nu s-a grabit pana acum, 2-3 zile n-o fi foc daca o mai sta...

pup!
40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

andreea condoleanta.Bebe mai poate sta cateva zile in burta, nu e nici o graba.

danuk asa am crezut si eu acum cateva zile ca Victor nu se satura ca se trezea repede si parea ca nu mai pot sa-l multumesc deca cu tzitzi.De fapt el vroia sa doarma la mine in brate sau pe burta, asa ca de vreo 3-4 zile am in permanenta un bebe in brate sau pe burta si asa bine doarme... Eu in schimb nu mai pot face nimic in casa, dar sper sa treaca perioada asta si ne revenim.
I-am facut si proba suptului sa fiu convinsa ca are suficient lapte si are.Suge cam 130-150 la 3-4 ore.Cred ca papa cateodata mai mult decat poate ca mai da afara lapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Andreea condoleante si sanatate multa tie si sa vina bebe atunci cand trebuie, ai grija de tine.
Noi nu avem vesti prea bune, ieri dupa-amiaza am ajuns la urgente cu Matei, nu facuse cacuta, vomita si plangea isteric...astfel l-a consultat si are o stomatita pe care o tratez acum cu bicarbonat de sodiu diluat in apa il sterg pe limba inainte de supt si dupa il dau cu glicerina boraxata, plus un inceput de reflux gastroesofagian pentru care mi-a dat sa ii administrez metrocopramid cate 3 picaturi pe zi si derbidat tot cate 3 picaturi pe zi...in bucataria mea este o adevarata farmacie, astazi mi-a venit si infacolul din Anglia, am sa incep sa ii administrez incepand de astazi, sper sa dea roade cat mai repede...eu in ultimile 48 de ore am dormit doar 3 ore si sunt super obosita si cu nervii intansi la maxim, noroc ca a venit aseara soacra si a mai stat cu Matei de am putut dormii 3 ore...plus ca am anemie destul de mare, am hemoglobina 7, m-am externat cu ea 9 si i-au tratament si tot praf sunt, cred ca de la oboseala si ca nu ma alimentez cum trebuie, sper sa trecem perioada asta cu bine ca tare greu mai este, eu mai rezist dar mi-e tare mila de Matei si nu suport sa il vad cum plange, simt ca mi se rupe ceva in mine cand il vad cum plange isteric si se inroseste tot...sper ca DD sa aiba grija si de el si sa se linisteasca....cam atat va pup pe toate si sanatate multa va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Buna fetelor
In legatura cu alaptatul si mie mi se pare mai usor acum la a doua fetita. Adica nu ma mai stresez dc plange de ce plange poate nu s-a saturat? Exclus lapte este suficient. M-am rugat la D-zeu in timpul sarcinii sa-mi dea un copil sanatos si atata timp cat bb este sanatos peste restul trec cu usurinta.
In rest toate bune si frumoase numai vremea ma dispera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Andreea condoleante si iti tin pumnii sa ai o nastere usoara.Voi cauta si eu suzete rotunde de latex,poate le va accepta.Acuma ne descurcam cu cea de nuk ortodontica de latex,dar o vrea doar cand e foarte flamanda si nu o prinde chiar din prima.

Danuk acelasi lucru l-am patit si eu aseara.Nu vroia fata sa adoarma nicicum,decat la san,dar cand o puneam sa scoata aerul se trezea si o luam de la capat.Pana la urma,pe la 2 noaptea am pus-o in pat si am lasat-o sa planga.A plans 3 min si a adormit bustean pana dimineata la 9.
Din cauza ca se obisnuise sa adoarma cu sanul in gura,i-am luat un carusel super-misto,am dat pe el 3 mil,dar zic ca a meritat,pt ca in timpul zilei nu am treaba ei,se uita la el pana adoarme,dar aseara nu si-a mai facut efectul.

Am terminat in sfarsit si cu botezul.A fost foarte frumos,dar obositor.M-am straduit sa fie totul perfect si cred ca asa a si fost,pt ca toti invitatii au fost incantati.O sa pun poze cand le voi primi.

Pt bubitele de pe fata eu folosesc crema de corp organica de la Earth Friendly si i-au trecut dupa prima aplicare.Cand ii mai apar,o dau iar si ii trec dupa o zi.Sunt foarte incantata si de gelul de dus organic,ii lasa pielea fina si am observat ca nu are nici scoarta pe scalp,cum avea Iris.Deci le recomand.

Nu stiu ce mai vroiam sa va scriu,sunt obosita rau de tot,nu reusesc sa gandesc la viteza normala...trag un somn imediat si pana maine voi fi ca noua

V-am pupat!

POZE IRIS
mami Iulia cu LEIA MARIA(25.05.2011) siIRIS MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuk spune:

fetelor, multumesc mult pentru sugestii
sunteti asa de dragute...m-au mai linistit un pic sfaturile voastre.
Pe fond de oboseala, toana asta a micutei mele mi se pare o adevarata tragedie!
sper sa fie bine in urmatoarea perioada, nu de alta dar fac depresreeeesiiiiieeeeee!!!!

iulia, ce fel de carusel ai luat? L-as cumpara si eu daca as stii ca da rezultate..

andreea, condoleante! imi pare tare rau...

va pup, cu mare drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

hello

andreea, condoleante. speram sa mai stea bebe vro 2 zile cuminte...

am fost la dermatolog cu Clara. pe cap are dermatita seboreica si pe fata acnee neonatala. e prea devreme sa se pronunte pt DA si eu chiar sper sa nu fie cazul. mi-au dat o crema de la Avene, Cicalfate. de la mine am mai adaugat si apa termala tot de la Avene. Dupa 2 zile vad ca e mai binisor.
Cu refluxul, in schimb, ne chinuim la fel :(. mor cand aud cum i se salta stomacelul mai ales daca sta culcata.... Maine seara ajunge motilium din Italia si incepem tratamentul. In plus pediatra mi-a zis sa ii dau inainte de masa si 20 ml mucilagiu de orez ca sa ii mai imbunatateasca digestia. sincer am avut o retinere in asta, parca nu imi venea sa ii dau de la 1 luna jumate dar citind pe net, vad ca e ok...Azi-maine incep si asta sa ii dau.
Se agita si doarme f [prost din cauza refluxului. aseara de la 6 pana la 1 noaptea nu a mai dormit. apoi s-a trezit la 4:30, a mancat si iar s-a chinuit pana pe la 9....

--------------------------------------------
Marina & ANA SOFIA (05.08.08) & CLARA TATIANA (23.05.11)

--------------------------------------------
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Salutare mamicilor si burticii Andreea( ca se pare doar ea mai este burtica),

In curand ne mutam si predam stafeta, stau cu strumfu in brate si nu-mi vine sa cred ca are mama fecior asa mare
Ma bucur ca toata lumea este bine, ma rog, nu punem la socoteala micile probleme, important e sa fie toata lumea sanatoasa.
Si Alex a avut zile cand voia non-stop la tzitzi si cred ca pur si simplu ii placea caldura sanului. Si acum cateodata seara dupa ce papa bine, daca nu se culca imediat mai cere un supliment de tzitzi inainte de somnsi ii dau, mai ales ca si-a facut un program tare ok, se culca pe la 10-11 si pana dimi la 5.30-6.00 doarme toata lumea, fiecare in camera lui, eu cu tati la noi in dormitor si Alex in camera lui. Si noi i-am luat un carusel de la Chicco cu pilotii curajosi si efectiv e indragostit de ei, se culca uitandu-se la ei si la trezire o ia de la capat. Dar ce ma topeste de tot e dimineata cand merg la el in camera si da cu ochii de mine incepe sa rada cu foc si sa se bucure ca un catelus, da din manute si din picioruse si rade, radeAlta chestie noua care o mai face e ridicarea picioruselor la 90 de grade, sta aproape in lumanare si de abia ii pun pampersu cand il schimb ca nu vrea sa lase piciorusele in jos. Cand le tine asa in sus se si balanseaza ca si cum ar vrea sa se intoarca pe o parte...
Bubite am avut si noi in primele saptamani, pe fata, frunte si gat, dar nu l-am dat cu nimic si au trecut de la sine, acum are fata curata-curata.
De papat, papam tot numai tzitzi, nici eu nu ma mai stresez si se pare ca este laptic suficient, bebe creste frumos, are aproape 5.5kg si a crescut 8 cm in 2 luni.
Legat de vaccinare, noi am optat pt schema completa de la GSK si la 2 luni i-am facut 3 vaccinuri:Infanrix hexa, Rotarix si Synflorix.

Va pup si numai bine tuturor!

fericita de Alexandru (11.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

ANDA 15- a crescut f bine bebele tau. Despre vaccinuri... nu stiu ce sa spun... noi in principiu urmam doar schema obligatorie cu f mici ajustari. Asa am facut si la prima fetita si a fost ok. Eu nu prea am incredere in vaccinurile astea f noi si neindeajuns testate. Acum stiti si voi ca parerile sunt impartite. Sunt convinsa ca unele vaccinuri optionale sunt f bune dar care sunt alea din multitudinea de vaccinuri de pe piata.

MARINA- sunt sufleteste alaturi de tine.Cred ca iti e f greu cu cea mica dc are reflux. Stii ca nu tb s ao pui niciodata la orizontala,da? Ii ridici un capat al patutului pe niste carti, ii ridici putin si spatarul carutului iar dupa masa e bine sa o tii mai mult in brate ridicata la verticala. Despre mucilagiu d eorez nu stiu ce sa-ti spun ca nu ni s-a recomandat la vremea respectiva (acum 4 ani cand am avut probleme cu fata mai mare). Motilium noi l-am incercat o vreme fara succes. Multa sanatate fetei si nervi tari voua. Dupa 6-7 luni scapati.

Pt STOMATITA- glicerina tb sa fie cu stamicina si nu simpla ca cea simpla degeaba i-o dai.

Noi suntem bine. Aceeasi agitatie continua si ore de plans raportam si noi.... nervii intinsi la maxim uneori, stat la san cu orele si tot asa. Nu cred ca e vb doar de colici ci si de o agitatie specifica multor bebelusi. Pana se obisnuiesc si ei cu lumea asta nebuna....

Mergi la inceput