Mai-Iun 2011.HAI andreealydia!(25)
Raspunsuri - Pagina 23
danuk spune:
neata!
tzuna, cred ca si pitica mea se inscrie in randul bebelushilor agitati...de la 4 la 7 nu a putut sa adoarma deloc...nu plangea imediat, doar dadea din manute si piciorushe si dupa vreo jumatate de ora incepea scandalul....am potolit-o cu 40 ml biberon (pastrat la frigider, nu aveam de gand sa il dau!!!!!!!!)
pe la 10 fara ceva s-a trazit, a supt de trei ori si acum e trecut de 11 si doarme bustean....asta e, sper sa se trezeasca infometata si sa traga mai bine!!!!
Pupam bebeii si o burtica de Andreea!
iulia82 spune:
[Danuk] asta e caruselul
http://www.youtube.com/watch?v=gPcT-m7ohg0
E interesant pt cei mici pt ca tot timpul se misca cate ceva si lumina albastra e foarte placuta.
Marina imi pare tare rau de problema voastra cu refluxul...partea buna,totusi,e ca nu tine mult.
POZE IRIS
mami Iulia cu
LEIA MARIA(25.05.2011) si
IRIS MARIA (19.12.2007)
Marina_1609 spune:
fetelor multumesc pt sustinere. noi iar am avut o noapte oribila.... dar din seara asta incepem tratamentul si sper din suflet sa fie cu efect.
tzuna, stiu ca nu trebuie sa o culc la orizontala, stiu toata teoria dar parca nimic nu functioneaza :(((
noi avem www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2341&e=detail&pid=52611&pcat=buocean" target="_blank">acest carusel si este f fain :)
--------------------------------------------
Marina &
ANA SOFIA (05.08.08) &
CLARA TATIANA (23.05.11)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog
Marina_1609 spune:
...si ca sa fie tot pachetul complet...are si anemie saracuta. inca nu am vb cu pediatrul.... dar probabil ii va da fier
Marina &
ANA SOFIA (05.08.08) &
CLARA TATIANA (23.05.11)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog
al3xutza_81 spune:
hello burtici, mamici si pitici! imi cer scuze ca dau buzna din nou dar ma gandesc ca poate n-ati vazut mesajul meu!
sunt o fericita burtica de la odiseea de iulie-august si am poposit la voi cu o rugaminte! a nascut cineva de la voi din odisee la SPITALUL CANTACUZINO? pentru ca as vrea si eu mai multe detalii! ce preturi sunt si cui tre sa dai astfel incat sa nu "ratezi" pe nimeni, cat costa o rezerva pt a sta cu bebe? care sunt conditiile?
Va multumesc frumos! si va doresc din suflet o zi linistita!
Cu drag,
Alexandra, cea mai fericita
cu
Anastasia (DPN 28 iulie 2011)
danuk spune:
al3xutza_81, din pacate nu stiu...imi pare rau! cred, insa, ca se practica tarife asemanatoare cu alte maternitati...eu am nascut la privat si nu te pot ajuta cu informatii...
fetelor, va multumesc pentru ideile de carusel...voi cumpara si eu unul.
Marina_1609 spune:
al3xutza_81, eu am vazut mesajul tau dar nu am raspuns pt ca nu stiu nici eu. eu tot la privat am nascut..
Marina &
ANA SOFIA (05.08.08) &
CLARA TATIANA (23.05.11)
al3xutza_81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramo_jo Alexuta ti-am trimis eu PM cu cat am dat eu la nastere la Cantacuzino. ![]() 39+ |
mersi!

as vrea sa vb pe mess daca vrei: alexandra.nistor@ymail.com e id meu!
Cu drag,
Alexandra, cea mai fericita
cu
Anastasia (DPN 28 iulie 2011)
Marina_1609 spune:
cam liniste pe aici in ultima vreme![]()
sa va salvez de la pagina 3![]()
andreea , tu ce mai zici?
Marina &
ANA SOFIA (05.08.08) &
CLARA TATIANA (23.05.11)

39+