Despre relatia nora -soacra

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisam102 spune:

Deci se poate si mai rau....

Citat:
pai cind vine ea pleaca tu: in vacanta, la mama, in delegatie.

m-am gandit si eu la asta...poate in sept am o fac. Dar ruptura v-a fi definitiva in cazul asta intre mine si ea. Si ma uit la sotul meu ca numai stie cum sa faca sa fie bine pt toata lumea.

E destul de greu mai ales ca socrul meu a murit si numai pe ea o mai are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

E pacat sa deviem de la asa un subiect...sunt atat de multe de spus pe aceasta tema incat discutiile despre alte teme gen tuica/palinca si alte cele sunt total neinteresante
Violetan

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Kokyi imi pare rau a treci prin asa ceva!!!
Poate intr-adevar singura solutie ar fi sa nu o mai vezi deloc sa rupi orice relatie cu ea, doar sotul tau sa o viziteze sa o ajute etc.
Eu nu am ajuns la asa ceva dar probabil daca as vedea-o atat de des sigur la asta as ajunge...
Pe mine ff tare ma deranjeaza la soacra mea ideea ei ca a facut copii sa aiba cine sa o ajutesi o repeta mereu si pretentia asta duce la multe conflicte....dar cred ca e o idee destul de des intalnita in Ro mai ales in unele zone!!!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Mi-am adus aminte ca m-am iregistrat pe DC cu probleme de soacra,nicidecum ca n-as fi facut fata problemelor cu copii

Violeta
,e foarte complexa problema ...in anii '90 ea a trecut casa, in care stau momentan, pe numele sotului...era primita cadou de la niste batrani pe care ia ingrijit ...sotul a stat aici cu cineva 5ani,apoi am aparut eu ...habar nu aveam de situatia casei,nici nu m-a interesat prea mult ...cand am inceput sa nu ne mai intelegem ,pentru ca venea ea cu tot felul de doleante cu privire la amenajarea si la renovarea casei ,si-a dat arama pe fata...a spus ca e casa ei,ca eu nu am dreptul ,sa fac ce spune ea ,ca mi-a dat baiat frumos si destept ...eu nu m-am bagat ,era problema sotului ,familia lui ,bazaconiile maicasii...saracul,numai eu stiu cum e prins la mijloc,uneori cedeaza si plange ...din pacate nimeni din familia lor nu o poate razbi pe soacra...are 5 frati cu care se cearta frecvent,dar nu certuri normale,iese cu paruiala ,cu blesteme ,cu amenintari de dat foc

Nici macar nu are bun simt,se face de petrecanie de fata cu copii...ficamii ii baga in cap tot felul de bazaconii...ca n-am vrut-o,ca ei n-am vrut sa-i dau lapte de la san(din pacate n-am fost bine informata si i-am dat san doar 1luna jumate,in schimb fratele ei a supt pana la 1an si 8luni),ca am pe dracu' in mine(sunt atee) ,iar ea blesteama si injura ca la usa cortului,nu pot spune cate alte rautati face(omoara puii de caine sau pisica daca-i fata prin curte,le suceste gatul si se mai si lauda )de multe ori i-am interzis copilului sa se duca la ea...oricum, fata a mai crescut 9ani jumate si a inceput sa-i dea replica de fiecare data cand o ia razna ...cum poti sa spui copilului de 9ani ca o bate dumnezeu daca n-o asculta ,c-o trazneste,c-o calca masina si multe alte blesteme care-i trec prin cap ...sincer,multi imi spun ca am o rabdare de fier,ca-l lasau naibi de barbat si plecau vazand cu ochii ...am avut cateva tentative de a ne muta,dar sincer nu cred ca merita satisfactia asta...'om vedea care pe care ,ca n-o fi draq atat de negru...mai am de tras destul ,are doar 59ani ,imi pare rau de al meu sot,se consuma foarte mult ...
Daca mi-as pune mintea cu ea sau daca m-as cobora la mintea ei ar fi ca la circ la noi,noroc ca's eu precum ursul "caini latra,ursul merge"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Kokiy asta da soacra!A mea e mic copil pe langa a ta si tot parca m-as duce invartindu-ma cateodata cand i se pune pata.Stii cum se zice Dumnezeu nu ii da omului mai mult decat poate duce.

alexia_07

Imi place sa descopar ce nu spun oamenii prin cuvinte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

si a mea e zero pe langa a ta Kokiy. Wow... noroc ca sotul tau stie cum e si nu ii ia apararea

Mama de Ana si 35+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maribela spune:

SARBATOAREEEEEEE!Sunt altii mai ca mine!Si eu kredeam ca a mea e para de rea.A mea nu sare la bataie,nu injura,dar limba otravita te face KO.A mea nu m-a acceptat de la inceput,nu a acceptat faptul ca am adoptat si se pare ca nicio fata nu-i prea buna pt fiul ei.Noroc ca stam in alt oras,ne vedem f rar,ne auzim si mai rar(eu cu ea,ca fi-su zilnic o suna).Si incerc sa nu ma gandesc la ea,caci am alte lucruri de fakut dekt sa-mi zboare gandul la vrajitoare(ii lipseste matura)!!!toate nurorile amarate!

doar cei ce cred,inving!Omamica fericita!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeta23 spune:

eu cu soacra, inca neoficiala, deocamdata nu am probleme, slava domnului nu locuim impreuna, dar din pacate ne vedem saptamanal....dar macar l-am dezvatat pe sotul meu de obiceiul de a o vizita, nu trebuie sa ma mai duc eu pana la ea si sa ma simt obligata sa imi fortez organismul sa reziste inca o ora si inca o ora la rugamintile din partea lor si a sotului de a mai sta inca un pic, acum vine ea pe la noi si in cateva ore se termina vizita.... problema e a mea..nush de ce nu ma atasez de ea, de familia lui, sunt copil unic la parinti, iar mama mea a decedat inainte sa-l cunosc pe viitorul meu sot, iar el a crescut cu 4 surori si e invatat in galagie, aglomeratie, nebunia unei familii mari.... eu nu suport, ma oboseste si psihic si fizic. Parerea mea : mai rarut ca-i mai dragut....daca se poate si mai rarut decat atat atunci e si mai dragut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sinzianaaa spune:

Buna mamici
eu inca nu stau cu soacra mea,dar o sa ma mut peste o luna jumate
este o femeie foarte pretentioasa,are multe asteptari,se supara destul de repede,mai ales ca a mai avut o nora de la celalalt baiat,care,dupa spusele ei si a sotului i-a facut viata amara.
deocamdata ma inteleg foarte bine cu ea si o vizitez destul de des,dar si sotul ma ajuta foarte mult pentru ca mi-a dat sfaturi despre cum sa o iau,se baga in caz ca relatia dintre mine si soacra incepe sa o ia pe alte cai
eu sunt de parere ca un cuplu trebuie sa aiba intimitatea lui,lucru ce nu l-am putea avea cu soacra si multe alte lucruri,mi-as fi dorit foarte mult sa locuiesc numai eu cu viitorul sot si cu copilul,insa deocamdata situatia nu prea ne permite

as vrea sa va intreb ce ati facut voi in primele zile,saptamani sau luni de stat in casa cu soacra

“A da nastere unui copil este un miracol, a-l tine in viata si a-l creste este o profesie”.

Mami deabia asteapta sa-si stranga in brate puiutul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tibiuta spune:

Ce va mai plangeti,nu va inteleg.Oare stiti ce inseamna sa nu ai la cine apela sa-ti lasi copilul, sau ce inseamna sa-l iei cu tine la servici si sa-l tii 8 ore prin birou? N-am nici soacra, nici bunici, si n-am bani nici de bona, si le invidiez dar ma si mir cum altii nu apreciaza ajutorul lor atunci cand vine si gratis.

Mergi la inceput