Despre relatia nora -soacra

Despre relatia nora -soacra | Autor: dyanira

Link direct la acest mesaj

Inspirata de un subiect de la ,,in unul sau doi mergem mai departe" vreau sa deschid si eu acest subiect in care sa povestim despre relatia cu soacrele noastre, sa vedem unde gresim daca gresim noi, unde gresesc ele daca gresesc desi probabil vina e cumva impartita...sau de ce nu despre relatii bune nora-soacra ca sa avem ce sa invatam cu toti!!!
Recunosc ca e un subiect care ma macina...

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Asta o sa fie un subiect aprig dezbatut
eu ma inteleg f bine cu soacra mea,ne stim de 14 ani si stam impreuna de 6

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Eu am stat cu soacra mea doi ani..si nu ne-am inteles bine deloc.

Atunci mi se parea ca e vina ei, ca e rea, neintelegatoare si egoista. 10 ani mai tarziu imi dau seama ca multe din discutiile de atunci ar fi putut fi evitate daca eram mai inteleapta un pic, nu mai luam totul in tragic si daca as fi incercat macar uneori sa ma pun in pielea ei. Mi-am amarat in mod stupid viata timp de 2 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

relatia nora - soacra depinde de 2 factori: nora si soacra (scuzati, dar nu m-am putut abtine).

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

eu as zice 3 factori!

SOACRA ,SOT, NORA.

daca el stie sa aplaneze conflictele intre mama si sotie, relatia poate fii buna, sau chiar foarte buna, dar in relatiile dificile, el ia pozitia strutului, cum sa isi supere mama, sau sa nu ii dea dreptate sotiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

in dragoste sau/si in ura, 2 sunt suficienti, al treilea deja strica echilibrul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

oooooo, eu chiar vroiam sa deschis un CLUB "Fan" soacra...dar n-am avut chef sa ma enervez numai gandindu-ma

cu siguranta o sa mai trec pe aici

Mama de Ana si 34+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Lissa si tu?Ma inscriu si eu cand il deschizi
Eu nu stau cu soacra...nu cred ca as rezista
Eu insa sunt de acord ca si sotul intra in ecuatie...eu nici nu pot sa spun ca mai am o relatie cu ea...eu incerc sa o ignor ea ma cam ataca de fiecare data insa incerc sa trec peste avand in vedere ca o vad asa rar...

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mdanicoleta spune:

dragelor, si eu am aceeasi problema...soacra.
mi-am dat seama de la inceput cat e de falsa dar a fost smechera ..in fata lu fi'su, lapte si miere si nu a rezistat decat 2 ani si si-a dat arama pe fata de fata cu mult iubitul fiu. si eu i-am raspuns la fiecare cuvintel pt ca nu pot fi diplomata. si rezultatul...de un an nu mai vb dar sotului ii e dor de mamica si incepe sa-mi reproseze mie ca nu m-am abtinut. ea e batrana si sa cedez eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Sa o exista cineva care se intelege cu soacra?
Eu o ignaor total, dar macat o data pe luna tot trebuie sa ma vad cu ea din cauza copilului si a sotului
Da...ma dcu si stau de vorba cu socrul care e super de treaba

Mergi la inceput