Strumfi de iul-aug 2011 !! BRAVO PUFY!! (58)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui v_florina

Babyblue draga, descarca-te si trage invataminte. Si eu sunt patita cu chestii din astea, si mai ales parintii mei care toata viata au ajuntat diverse rude tinandu-le la noi cu anii.

Faza nasoala este ca astfel de intamplari te inraiesc si te fac sa te comporti uneori asa cum nu iti este firea.

Eu sunt sucarita pe astia din metrou, care nu s-ar ridica de pe scaun. Se uita toti la tine, te vad gravida, si apoi se fac ca se uita in alta parte. Nu stiu sincer cand si cum s-au desensibilizat oamenii in asa hal. Mi-am zis in gand de dimineata ca nu o sa ma mai ridic de pe scaun in veci pt nimeni. Nu-mi dau cuvantul, pentru ca stiu ca-mi va trece. Dar din dupa-amiaza asta ma fac nesimtita si ma duc direct la cei care stau pe locurile speciale. Si le cer sa se ridice.

29+

da, asa sa faci, pt ca NU merita nimeni sa fii domn in timp ce ei nu sunt.

de ex in aeroport, era o coada uriasa la passport control, dar uriasa...pt ca nesimtitii aia nu au deschis cusca aia decat cu 15 min inainte si toti erau isterizati de asteptare, bineinteles ca din cauza asta am avut o ora jumate intarziere, si am stat ce am stat la coada, pana mi s-a facut iar rau, iar voma, iar rinichiul si m=am dus la casa sa le zic sa intru si sarise unul ca vai ce ma bag in fata si i-am zis, auzi nene nu vezi ca nasc aici, ca s cu burta la gura, ce vrei? si pana la urma s a potolit si asta e...

alta faza, ne am dus cu autocarul la un mom dat, un fel de bus-autocar si sotul l-a rugat pe sofer sa mi opreasca locul din fata, ca mi-e rau. ala a pus o geanta pe el si l-a oprit. cand am reusit sa ma sui si eu (ca se bulucisera ca nebunii), o baba luase geanta de pe scaun si se asezase ea. cand am vazut asta am turbat de nervi si i-am zis ca e locul ocupat pt mine ca-s gravida si mi-e rau. si baba ca si ce dc, ea acolo sta, de am ramas perplexa. pana n-a venit soferul sa o scoale de acolo, nu s a dat. si nu era chiar asa baba, la vreo 56 de ani, maxim.

la nesimtiti trebuie sa le zici pe fatza, nu sa stai tu sa suporti si sa ti se faca rau, pe caldura asta in metrou, sa ti iei coate in burta de la toti nesimtitii si sa nasti pe acolo, ca sunt ei nesimtiti. ca dc lesini sau nasti prematur, n o sa le pese lor ca tragi tu apoi cu bebe si ai prb. cum nu le pasa nici de mine ca urlam de durere de rinichi si mi vomitam si sufletul si dc l nasteam acolo pe iustin, nu cred ca aveau aparatura ok pt prematuri si dc patea ceva, cine ma consola? nimeni. ridicau toti din umeri.

_

29+ cu Iustin-Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Babyblue , scuza-ma ca ma bufneste rasul iar tu esti suparat foc. Rad pt ca inteleg perfect ce spui tu . Eu cand am venit in Italia , am gasit o familie care avea nevoie de cineva sa le invete copchila engleza, desi avea doar 6 ani si de abia stia sa vb limba lor , dar vroiau engleza. Si timp de o saptamana ( ca mai mult nu am rezistat cu obraznicatura aia de copchila rasfatata din cale afara) , am patit ca tine , dimineatza un corn si un pahar de lapte si eu as fi mancat vre-o 7 sa ma satur. La pranz salate si o bucatica de friptura de citeai ziarul prin ea si o chiflutza mica , mica . Si eu mananc frate paine nu ma incurc , ce sa fac cu chifluta aia?? plus nelipsitele paste cu care acum m-am obisnuit dar atunci le-as fi mancat si pe alea cu paine.
Am diverse cunostinte , ca acu nu le pot unmi prietene, cuplate cu italieni si cand veneau in vizita se lingeau pe degete la sarmalutele noastre , salate beof , racituri si alte bunataturi specifice si cand mergeam la ei , plecam flamanzi, asa ca am pus frana , mai bine fara prieteni destia... Chiar unul a promis de vre-un an ca ne invita la nu stiu ce castel la pranz , uimit fiind de ospitalitatea noastra , dar cu vorba am ramas.
ADEVARUL CA NOI ROMANII SUNTEM F OSPITALIERI , PE CAND ASTIA ... POATE INTRE EI , CA CU NOI NU

34+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

pai sa nu va zic eu cum e aici, americanii care gusta mancarea noastra se indragostesc pur si simplu de ea.
Aveam un prieten american, care venea sa stea la noi odata pe an cateva zile, de fiecare data cand venea ma ruga sa fac ciorba de burta. Isi cauta sotie romanca acum

Mama de Ana si 35+

Fashion

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roberta84

Babyblue , scuza-ma ca ma bufneste rasul iar tu esti suparat foc. Rad pt ca inteleg perfect ce spui tu . Eu cand am venit in Italia , am gasit o familie care avea nevoie de cineva sa le invete copchila engleza, desi avea doar 6 ani si de abia stia sa vb limba lor , dar vroiau engleza. Si timp de o saptamana ( ca mai mult nu am rezistat cu obraznicatura aia de copchila rasfatata din cale afara) , am patit ca tine , dimineatza un corn si un pahar de lapte si eu as fi mancat vre-o 7 sa ma satur. La pranz salate si o bucatica de friptura de citeai ziarul prin ea si o chiflutza mica , mica . Si eu mananc frate paine nu ma incurc , ce sa fac cu chifluta aia?? plus nelipsitele paste cu care acum m-am obisnuit dar atunci le-as fi mancat si pe alea cu paine.
Am diverse cunostinte , ca acu nu le pot unmi prietene, cuplate cu italieni si cand veneau in vizita se lingeau pe degete la sarmalutele noastre , salate beof , racituri si alte bunataturi specifice si cand mergeam la ei , plecam flamanzi, asa ca am pus frana , mai bine fara prieteni destia... Chiar unul a promis de vre-un an ca ne invita la nu stiu ce castel la pranz , uimit fiind de ospitalitatea noastra , dar cu vorba am ramas.
ADEVARUL CA NOI ROMANII SUNTEM F OSPITALIERI , PE CAND ASTIA ... POATE INTRE EI , CA CU NOI NU

34+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

:) dap, exact. ce ma enerveaza este ca la noi cand vin, mananca cu zece guri, ciorbe peste ciorbe si friptane si salate si tot ei critica, ca vai romania e o fi si o pati.
si la ei isi mananca de sub unghie.

ca am intrebat o tipa la conf, o slabaturaaa de femeie, dc nu ii e foame doar cu o cafea tare si a zis ca da, dar ca dc ar manca un mic dejun cu carne ar costa o 5 euro, asa o cafea si un corn o costa 1,5 euro. deci face economie. m am crucit. ii putzea gura a nemancata.
la noi cand vin, mananca pana la refuz. eu cred ca nu mananca de zgarcenie,desi au salarii cu mult mai mari ca la noi.

cat despre paste, eu NU mananc paste. decat maxim..macaroane cu branza si zahar. facute in stil romanesc. mi-e sila efectiv de paste cu carne si sos. asta e. fiec cu gustul sau. nu e prb cu ce mananca ei, e prb cu ce mi dau mie sa mananc, dc tot ma invita cu atata ardoare si pleaca de la mine tratati regeste, ca le-am umplut valizele de salam de sibiu ca erau innebuniti. ma rog....tzeapa mea.

si sa i vezi ce prefacuti, imi zice unul: noi tratam femeile gravide aici cu maxxximaaa consideratie. poti cere orice, ca gravida, noi o tratam regeste.
imi venea sa i zic: sa mori tu, de aia imi dai dimineata nutela pe paine cu cafea bocna?

ca pana la urma, la un mom dat eram la taormina si evident lihnita, ne tot plimbam pe acolo si i intreb, ok, nu mancam de pranz? ah ba da, si se opresc la o terasa cu panini dra.ci laci, ce porcarii de sandivishuri si si comanda ei o specialitate cu splina. si ii intreb, bun, ok, dar de ce va stricati foamea cu sandvishuri dc tot urmeaza sa luam pranzul. ah nu, cica, asta e pranzul. si mi-au venit dracii rau de tot si i-am lasat acolo cu splina lor cu tot si mi-am luat sotul si m am dus in primul restaurant mai rasarit, mi-am comandat peshte, friptura, salate, dulciuri, vin, cafele, tot ce am vrut si am stat 2 ore sa mananc in tihna si ei sa se plimbe cu splina lor in burta, treaba lor...asa zgarciti au fost, ca au zis ca ne asteapta si se plimba pe acolo si mai fac poze....si s-au tinut de nemancati pana seara cand s-au indopat de paste cu carne si bruschete cu ton. treaba lor....eu eram satula.:)

_

29+ cu Iustin-Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Burtocika

Babyblue Multumesc, stiam ca tu ti-ai luat asternuturi, dar nu mai stiam daca si cu baldachin sau nu. Suportul ala de prins baldachinul cum este ? Ca din poza lor nu prea-mi dau seama ... E ca un fel de clema care strange rama patului intre 2 brate ? Ca eu vreau sa-l pun pe patul Irinei si nu stiu ce latime maxima suporta ...

Isi mai luase o fata si se plangea de aparatorile laterale, ca nu i-au placut ...

Apropo de zgarcenie si nesimtire, te inteleg perfect Eu am fost la niste francezi in studentie, nu se punea problema de reciprocitate, dar sa stii ca am stat in 3 familii. Una a fost exact cum o descrii tu, erau ingrozitor de zgarciti !!! Si eu am plecat flamanda de la ei din casa, plus ca atunci cand ne dadeau de mancare era ceva oribil, gazda gatea ingrozitor nici nu puteai manca ! Francezii mananca de obicei dulce de dimineata (si foarte putin, un croissant cu gem si o cafea).
La celelalte 2 familii unde am fost insa, a fost exact invers !!! Niste oameni foarte draguti, ne-au rasfatat cu tot felul de lucruri, ne-au plimbat, au sters total impresia pe care ne-o creasera primii. Bine, nu au exagerat nici ei, nu s-au dat peste cap pt noi, dar oricum ne-am simtit tratati foarte bine. PE unii din ei i-am invitat si la nunta noastra (si culmea, au si venit ) si i-am plimbat si oi pe la Sinaia, Bran (au fost cu noi in luna de miere ), dar au fost foarte draguti si au vrut sa-si plateasca ei mesele si intrarile pe la muzee (evident ca nu i-am lasat).

Asta ca sa vezi ca sunt oameni si oameni, in fiecare natie ... Poate atunci cand au venit in RO si-au inchipuit ca platesc organizatorii conferintei si nu voi personal ? Ca pe la noi se mai practica asta, daca e o conferinta sau simpozion, organizatorii se ocupa de "entertainement" ...

Irina (2006) si 30+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

burtocika, crede-ma ca stiau perfect cine platea, pentru simplul motiv ca NOI eram organizatorii si la NOI acasa i-am dus si cand i-am plimbat prin maramuresh si bucovina i-am dus cu masina noastra, benzina noastra si mesele noi le plateam. in fine..nu mai conteaza acum.
mie nu mi pare rau decat de un singur lucru: ca din cauza acestor situatii, era sa nasc pe acolo, am facut colica asta si de la atatea calmante cate mi-am facut, imi risc viata si sanatatea copilashului meu, mi-am chinuit catzelul lasat printre straini de l-am adus traumatizat si nemancat si trist si plans, cand puteam eu f bine sa stau aks la mine, relaxata, in patutz, fara nervi si fara stres.

legat de tzepe, in viata e bine sa ti iei tzepe mkr asa o sa invat si eu sa fiu mai rezervata cu specimene ca ei si i tratez si eu din varful buzelor, cum au facut=o si ei.

legat de aparatorile de la patut, mie mi se par ff faine, eu am montat patutul la nivelul 2 si vin la fix. mie chiar imi plac fff mult. am pe album poze cu patutul, dc vrei le vezi, sunt ff faine aparatorile alea.

dar acum nah...fiecare cu gustul sau.

baldachinul se poate regla si pe inaltime.

_

29+ cu Iustin-Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxiiiii

Lenjeria e ok dar aparatorile nu mi-au placut deloc...daca as lasa patutul la cel mai jos nivel cred ca s-ar vedea ok dar eu l-am fixat deocamdata sus si sunt cam inalte si nu se vede nimic din patut...cat despre baldachin eu nu am luat...nu pot zice nimic despre el
Babyblue asa sunt majoritatea strainilor..si eu am avut experiente similare si am un gust amar in privinta multor chestii...
Si eu am avut colici renale si e ingrozitor dar miracolul il fac lichidele si oricum si ptr bebe trebuie sa bei multeee lichide..
Nici eu nu mai suport ceara asa ca am apelat la lama dar pt mine e un adevarat chin...am pilozitate excesiva si de la lama creste mult mai tepos si ff repede si transpir si ma irit si ma enervez permanent din cauza...uleiul si cremele nu sunt dea juns ca sa scap de senzatiile astea neplacute :(
Si am arsuri ingrozitoare!! ma simt ca un dragon :)

ce lenjerie ai luat de la ei? care culoare si care model?

legat de epilat, eu ma fac cu ceara la salon. suport pt ca ma fac des si nu apuca sa creasca si oricum eu una...am chelit de tot.:)

_

29+ cu Iustin-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle_12 spune:

Buna burtici,

Lulusor, Babyblicious, aici suntem ca ne-ati dat disparuti. Suntem bine sanatosi.

Felicitari furnizoarei marii surprize!!! Pufi, sa-i traiasca puiul, sa fie sanatos, cuminte, frumos, destept, norocos si sa va bucurati de el! Iti urez rabdare multa si intelepciune sa-l cresti frumos!

Noi ne avantam spre saptamana 31, pe care o vom implini joi. Stefan se da "Marius Urzica" prin burtica mea....hihihi cat mai are loc, ca vede el peste cateva saptamani cand i s-o micsora "sala de antrenament" si o sa treaca la exercitii de contorsionism .

Mi-e si jena sa scriu pe forum, fiindca voi toate suferiti de dureri, probleme...iar eu n-am nici pe naiba. Sunt mai plina de energie decat oricand. Mi-e cam teama ca datorita starii asteia de bine sa nu exagerez cu activitatea si sa ma trezesc cu bebe prematur .
Singura neplacere este o durere de os pubian in primele momente dupa ce ma ridic de pe un scaun, dar dupa cativa pasi ma lasi asa ca nu am de ce sa ma plang.

Babyblue ti-ai cam batut cuie in talpa cu plimbarea asta la Palermo. Imi pare rau ca ai avut atat de suferit . Subscriu si eu la ce-a zis o burtica mai devreme ca intre nordul si sudul Italiei este o mare diferenta. Ai avut din pacate ghinion...si ma refer aici doar la spital, caci spiritul de gazde cred ca e la fel peste tot. Noi romanii suntem altfel, si facem greseala sa ne asteptam sa primim in masura in care dam. Subscriu la ideea de mai sus, cred ca a lui Fecian, data viitoare daca mai vin pe la tine sa-i tratezi asa cum te-au tratat ei . Macar sa vada diferenta . Oricum, se citea in mesajul tau toata razvratirea si furia. Gata, acum a trecut cosmarul. Esti iar acasa, printre prieteni si oameni dragi .

A, si mai aveam ceva de povestit, am fost ieri sa vizitez clinica unde voi naste. dar pentru povesti deschid un comment nou, ca asta devine f. lung.

30+ & din burtica ei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui fecian

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

si sunt f nervoasa mai ales ca le-am facut atatea servicii si in tara si acolo, atatea cursuri gratuite, atatea plimbari si relatii, i-am dus prin bucovina, prin maramuresh, pe cheltuiala noastra, cu mese peste mese, traditionale, de n-au zis o data NU, mancau la micul dejun platouri intregi de tot felul de sunci, carnuri si salate de tot felul de la noi si la ei, faceau pe fandositii mancand a saracie, cate o briosa si o cafelutza inexistenta si tare.

la un singur pranz, au pus o carafa de 500 ml de vin pt 4 persoane, in timp ce noi le ofeream la discretie bauturi de tot felul, vinuri de acum 10 ani si palinci si nu mai zic...

si de cate ori ne-am dus la ei ne am dus incarcati de specialitati romanesti, si de macrameuri si ce naiba le mai place, ca sunt innebuniti dupa astea traditionale si eu la ei, gravida in 7 luni, am murit de foame, haituita din stanga in dreapta.......o nesimtire fantastica.

am facut niste exercitii de rabdare si diplomatie maxima, ca sa nu le zic de la obraz de nesimtirea lor si mitocania efectiv...la cum m-au tratat pe mine, mkr pt faptul ca eram gravida, dc nu pt reciprocitatea cu care i am tratat noi cand au fost aici.
iar ei au fost pana acum de n ori la noi, in timp ce noi mergem pt prima data, asa zis la ei aks, nu la hoteluri, ci invitatii lor cum ar veni.

ca acum 3 luni au fost la noi si i-am dus pe la sinaia si brasov si i-am plimbat si aveam cate 4-5 mese pe zi, evident din banii nostrii, ca erau invitati, nu? si plimbati pe la peles si bran si tot tacamul....

mi-e scarba pur si simplu.
poate pe voi va plictisesc, dar eu ma descarc acum...:)))

mkr dc nu faceam SI colica renala la ei.:))0

_

29+ cu Iustin-Andrei

Acum, sigur nu erau olandezi???
Pentru ca ce spui tu acolo pare exact stilul de ospitalitate olandeza.

Acum fie vorba intre noi, v-ati fript cu astfel de specimene. Acum o sa fiti ceva mai selectivi si de ce nu mai nesimtiti. Ca in fond, ca sa ajungeti amici trebuie sa fie cel putin un schimb de servicii dus-intors. Atunci poti evalua ce fel de oameni sunt.

M-am fript si eu cu astfel de specimene, culmea romani, olandezi, italieni si indieni. Mi-am luat tzeapa una si una!!!
Acum stau si ma feresc de oameni, nici sa ii ajut nici sa ma ajute... mai bine singuri decat inconjurati de lipitori.

Data viitoare cand vor mai veni pe la voi stii ce sa faci: tragi oblonul pe mancare, ii haituiesti peste tot, le mai dai ceva supa chioara la cina + 1 tona de paste. Iar dimineatza cand sunt total morti de oboseala si lihniti de foame da-le un ceai (ca asa beti si voi dimineatza). Crede-ma ca o sa isi dea seama dintr-o data au extrem de multa treaba acasa si trebuie sa plece.

Burtocika imi dau seama ce greu trebuie sa iti fie si mai ales cate ganduri o sa ai. Poate totusi o sa fie totul ok pana vine sotul si curaj!

Eu sincer pic de somn, desi nu pot sa adorm!

Felicia,de pui (Gabriel) si 32+ cu bulina (Mihai sau Anamaria???) AMR 9 s!!!!
Povestea lui Gabriel
Victoria invinge cancerul!!!

_

Simply happy!

crede ma ca asta intentionez sa fac.:))))
primul lucru o sa le fac o cafea slaaaba la ibric si muulta, ciorba intr-o cana din aia uriasa, pt ca sigur asta nu le place, le place doar esspreso mica de tot si f tare.:) abia ii astept sa i servesc cu o cafea din aia, pe care sa o laud, cum imi laudau ei specialitatea lor cu splima....molto buna;)) asa de buna, de vomitam la miros.:)))

in rest, le place totul la noi, ticaloshilor, i-am vazut eu, nu rateaza nimic, sunt innebuniti dupa ciorbe, dupa salate de orice fel, gen fasole batuta, boef sau alte cele.
nu mai zic de mici, fripturi sau vinete sau alte alea.

si la micul dejun le voi da ciorba de fasole, ca asa mancam noi.:)))))))

vine ea si razbunarea mea, stiu precis asta.

_

29+ cu Iustin-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cereline spune:

Oauuu! Nu mi vine sa cred,a aparut primul bebe,Pufi felicitari pentru baietel si refacere usoara!Roberta mersi de intrebare,inca nu am nascut,dar am avut probleme cu internetul,acum merg sa va citesc din urma,am ceva de recuperat! 33+ Maya-MariaAMR 7 saptamani!!!

Mergi la inceput

michelle, eu ma bucur f mult pt tine ca esti ok si e mai frumos sa ne incurajezi si pe noi, nu ai de ce sa te simti prost.:)

_

29+ cu Iustin-Andrei

Mergi la inceput