Strumfi de iul-aug 2011 !! BRAVO PUFY!! (58)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Buna, fetelor

Noi suntem bine, mi-am luat rezultatele de la analizele de sange
+ secretiile si culturile de col, totul e in regula. Maine dimineata merg la ecografie sa-l vad pe bb, in principiu ne-a programat pt cezariana pe 1 august, sper sa nu vrea bb sa ajunga mai devreme, pt ca sotul pleaca intr-o delegatie pe 15 iunie si se mai intoarce exact inainte sa nasc Poate ma prinde nascarea fara el, evident in week-end si in toiul noptii, ca sa nu stiu ce sa fac Eu ca eu, chem salvarea si ma duc sa nasc, dar ce ma fac cu Irina, cu cine o las in toiul noptii ? Tot ganduri din astea mi s-au invartit prin cap ...

Am o prietena care a nascut azi dimineata in Danemarca, cezariana, mor de curiozitate sa aflu cum a fost, dar deocamdata n-a reusit sa-mi dea de stire ...

Cine a luat asternuturi de la Bebedesign ? Ati luat si cu baldachin si cu suport din acela ? N-am avut de lucru si m-am uitat pe site si m-a vazut fii-mea, si zor-nevoie ca vrea si ea din ala Asa ca m-am gandit sa-i iau ei baldachinul si restul asternutului sa i le dau lui bb... Dar daca spuneti ca sunt nasoale ...

Irina (2006) si 30+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Mihaela 2 ani sigur am sa stau acasa cu domnisoara ...nu are nici cine sa vina sa ma ajute si nici cu cine sa o las, iar sa iau o bana cand are 1 an sincer nu prea ma incanta ideea ...sa vedem cum descurg lucrurile . tu cat o sa stai?
Deci nu-s singura cu durerile astea superioare ...oricum deranjante mai sunt

28+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

si sunt f nervoasa mai ales ca le-am facut atatea servicii si in tara si acolo, atatea cursuri gratuite, atatea plimbari si relatii, i-am dus prin bucovina, prin maramuresh, pe cheltuiala noastra, cu mese peste mese, traditionale, de n-au zis o data NU, mancau la micul dejun platouri intregi de tot felul de sunci, carnuri si salate de tot felul de la noi si la ei, faceau pe fandositii mancand a saracie, cate o briosa si o cafelutza inexistenta si tare.

la un singur pranz, au pus o carafa de 500 ml de vin pt 4 persoane, in timp ce noi le ofeream la discretie bauturi de tot felul, vinuri de acum 10 ani si palinci si nu mai zic...

si de cate ori ne-am dus la ei ne am dus incarcati de specialitati romanesti, si de macrameuri si ce naiba le mai place, ca sunt innebuniti dupa astea traditionale si eu la ei, gravida in 7 luni, am murit de foame, haituita din stanga in dreapta.......o nesimtire fantastica.

am facut niste exercitii de rabdare si diplomatie maxima, ca sa nu le zic de la obraz de nesimtirea lor si mitocania efectiv...la cum m-au tratat pe mine, mkr pt faptul ca eram gravida, dc nu pt reciprocitatea cu care i am tratat noi cand au fost aici.
iar ei au fost pana acum de n ori la noi, in timp ce noi mergem pt prima data, asa zis la ei aks, nu la hoteluri, ci invitatii lor cum ar veni.

ca acum 3 luni au fost la noi si i-am dus pe la sinaia si brasov si i-am plimbat si aveam cate 4-5 mese pe zi, evident din banii nostrii, ca erau invitati, nu? si plimbati pe la peles si bran si tot tacamul....

mi-e scarba pur si simplu.
poate pe voi va plictisesc, dar eu ma descarc acum...:)))

mkr dc nu faceam SI colica renala la ei.:))0

_

29+ cu Iustin-Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Burtocika

Buna, fetelor

Noi suntem bine, mi-am luat rezultatele de la analizele de sange
+ secretiile si culturile de col, totul e in regula. Maine dimineata merg la ecografie sa-l vad pe bb, in principiu ne-a programat pt cezariana pe 1 august, sper sa nu vrea bb sa ajunga mai devreme, pt ca sotul pleaca intr-o delegatie pe 15 iunie si se mai intoarce exact inainte sa nasc Poate ma prinde nascarea fara el, evident in week-end si in toiul noptii, ca sa nu stiu ce sa fac Eu ca eu, chem salvarea si ma duc sa nasc, dar ce ma fac cu Irina, cu cine o las in toiul noptii ? Tot ganduri din astea mi s-au invartit prin cap ...

Am o prietena care a nascut azi dimineata in Danemarca, cezariana, mor de curiozitate sa aflu cum a fost, dar deocamdata n-a reusit sa-mi dea de stire ...

Cine a luat asternuturi de la Bebedesign ? Ati luat si cu baldachin si cu suport din acela ? N-am avut de lucru si m-am uitat pe site si m-a vazut fii-mea, si zor-nevoie ca vrea si ea din ala Asa ca m-am gandit sa-i iau ei baldachinul si restul asternutului sa i le dau lui bb... Dar daca spuneti ca sunt nasoale ...

Irina (2006) si 30+ cu

eu am luat de la ei.
baldachinul este dragut, nu stiu cat sta el de fix pe pat, ca noi l0-am pus provizoriu, lenjeria e draguta foc. mie mi-a placut.

_

29+ cu Iustin-Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihahegarty

Gogoshica, mergi la mare in concediu? Ce i drept ai doar 31 de saptamani, mai ai timp. Si eu as vrea mult sa merg intr o excursie, dar mi e frica sa ma duc departe de casa. Nu stiu, daca ma apuca??? De miercuri am 34 de saptamani, poate veni bebe oricand!!!
Pupici si distractie placuta!!! Mi e atat de dor de caldura, aici la noi nu prea a multa si daca e nu trece de 25 grade. Adica doar cand mai merg in Spania mai prind peste 30, dar in anglia, acum maximum a fost de 25 grade.

MHegarty
TestPozitiv

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 33+ cu Imogen Tara

13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

AMR 45 ZILE!!!!!

:)) parerea mea, nu pleca mai departe de 30 de minute de spitalul unde nasti. ca sa nu ai surprize..neplacuta.

_

29+ cu Iustin-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Babyblue draga, descarca-te si trage invataminte. Si eu sunt patita cu chestii din astea, si mai ales parintii mei care toata viata au ajuntat diverse rude tinandu-le la noi cu anii.

Faza nasoala este ca astfel de intamplari te inraiesc si te fac sa te comporti uneori asa cum nu iti este firea.

Eu sunt sucarita pe astia din metrou, care nu s-ar ridica de pe scaun. Se uita toti la tine, te vad gravida, si apoi se fac ca se uita in alta parte. Nu stiu sincer cand si cum s-au desensibilizat oamenii in asa hal. Mi-am zis in gand de dimineata ca nu o sa ma mai ridic de pe scaun in veci pt nimeni. Nu-mi dau cuvantul, pentru ca stiu ca-mi va trece. Dar din dupa-amiaza asta ma fac nesimtita si ma duc direct la cei care stau pe locurile speciale. Si le cer sa se ridice.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxiiiii spune:

Lenjeria e ok dar aparatorile nu mi-au placut deloc...daca as lasa patutul la cel mai jos nivel cred ca s-ar vedea ok dar eu l-am fixat deocamdata sus si sunt cam inalte si nu se vede nimic din patut...cat despre baldachin eu nu am luat...nu pot zice nimic despre el
Babyblue asa sunt majoritatea strainilor..si eu am avut experiente similare si am un gust amar in privinta multor chestii...
Si eu am avut colici renale si e ingrozitor dar miracolul il fac lichidele si oricum si ptr bebe trebuie sa bei multeee lichide..
Nici eu nu mai suport ceara asa ca am apelat la lama dar pt mine e un adevarat chin...am pilozitate excesiva si de la lama creste mult mai tepos si ff repede si transpir si ma irit si ma enervez permanent din cauza...uleiul si cremele nu sunt dea juns ca sa scap de senzatiile astea neplacute :(
Si am arsuri ingrozitoare!! ma simt ca un dragon :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Babyblue Multumesc, stiam ca tu ti-ai luat asternuturi, dar nu mai stiam daca si cu baldachin sau nu. Suportul ala de prins baldachinul cum este ? Ca din poza lor nu prea-mi dau seama ... E ca un fel de clema care strange rama patului intre 2 brate ? Ca eu vreau sa-l pun pe patul Irinei si nu stiu ce latime maxima suporta ...

Isi mai luase o fata si se plangea de aparatorile laterale, ca nu i-au placut ...

Apropo de zgarcenie si nesimtire, te inteleg perfect Eu am fost la niste francezi in studentie, nu se punea problema de reciprocitate, dar sa stii ca am stat in 3 familii. Una a fost exact cum o descrii tu, erau ingrozitor de zgarciti !!! Si eu am plecat flamanda de la ei din casa, plus ca atunci cand ne dadeau de mancare era ceva oribil, gazda gatea ingrozitor nici nu puteai manca ! Francezii mananca de obicei dulce de dimineata (si foarte putin, un croissant cu gem si o cafea).
La celelalte 2 familii unde am fost insa, a fost exact invers !!! Niste oameni foarte draguti, ne-au rasfatat cu tot felul de lucruri, ne-au plimbat, au sters total impresia pe care ne-o creasera primii. Bine, nu au exagerat nici ei, nu s-au dat peste cap pt noi, dar oricum ne-am simtit tratati foarte bine. PE unii din ei i-am invitat si la nunta noastra (si culmea, au si venit ) si i-am plimbat si oi pe la Sinaia, Bran (au fost cu noi in luna de miere ), dar au fost foarte draguti si au vrut sa-si plateasca ei mesele si intrarile pe la muzee (evident ca nu i-am lasat).

Asta ca sa vezi ca sunt oameni si oameni, in fiecare natie ... Poate atunci cand au venit in RO si-au inchipuit ca platesc organizatorii conferintei si nu voi personal ? Ca pe la noi se mai practica asta, daca e o conferinta sau simpozion, organizatorii se ocupa de "entertainement" ...

Irina (2006) si 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

si sunt f nervoasa mai ales ca le-am facut atatea servicii si in tara si acolo, atatea cursuri gratuite, atatea plimbari si relatii, i-am dus prin bucovina, prin maramuresh, pe cheltuiala noastra, cu mese peste mese, traditionale, de n-au zis o data NU, mancau la micul dejun platouri intregi de tot felul de sunci, carnuri si salate de tot felul de la noi si la ei, faceau pe fandositii mancand a saracie, cate o briosa si o cafelutza inexistenta si tare.

la un singur pranz, au pus o carafa de 500 ml de vin pt 4 persoane, in timp ce noi le ofeream la discretie bauturi de tot felul, vinuri de acum 10 ani si palinci si nu mai zic...

si de cate ori ne-am dus la ei ne am dus incarcati de specialitati romanesti, si de macrameuri si ce naiba le mai place, ca sunt innebuniti dupa astea traditionale si eu la ei, gravida in 7 luni, am murit de foame, haituita din stanga in dreapta.......o nesimtire fantastica.

am facut niste exercitii de rabdare si diplomatie maxima, ca sa nu le zic de la obraz de nesimtirea lor si mitocania efectiv...la cum m-au tratat pe mine, mkr pt faptul ca eram gravida, dc nu pt reciprocitatea cu care i am tratat noi cand au fost aici.
iar ei au fost pana acum de n ori la noi, in timp ce noi mergem pt prima data, asa zis la ei aks, nu la hoteluri, ci invitatii lor cum ar veni.

ca acum 3 luni au fost la noi si i-am dus pe la sinaia si brasov si i-am plimbat si aveam cate 4-5 mese pe zi, evident din banii nostrii, ca erau invitati, nu? si plimbati pe la peles si bran si tot tacamul....

mi-e scarba pur si simplu.
poate pe voi va plictisesc, dar eu ma descarc acum...:)))

mkr dc nu faceam SI colica renala la ei.:))0

_

29+ cu Iustin-Andrei

Acum, sigur nu erau olandezi???
Pentru ca ce spui tu acolo pare exact stilul de ospitalitate olandeza.

Acum fie vorba intre noi, v-ati fript cu astfel de specimene. Acum o sa fiti ceva mai selectivi si de ce nu mai nesimtiti. Ca in fond, ca sa ajungeti amici trebuie sa fie cel putin un schimb de servicii dus-intors. Atunci poti evalua ce fel de oameni sunt.

M-am fript si eu cu astfel de specimene, culmea romani, olandezi, italieni si indieni. Mi-am luat tzeapa una si una!!!
Acum stau si ma feresc de oameni, nici sa ii ajut nici sa ma ajute... mai bine singuri decat inconjurati de lipitori.

Data viitoare cand vor mai veni pe la voi stii ce sa faci: tragi oblonul pe mancare, ii haituiesti peste tot, le mai dai ceva supa chioara la cina + 1 tona de paste. Iar dimineatza cand sunt total morti de oboseala si lihniti de foame da-le un ceai (ca asa beti si voi dimineatza). Crede-ma ca o sa isi dea seama dintr-o data au extrem de multa treaba acasa si trebuie sa plece.

Burtocika imi dau seama ce greu trebuie sa iti fie si mai ales cate ganduri o sa ai. Poate totusi o sa fie totul ok pana vine sotul si curaj!

Eu sincer pic de somn, desi nu pot sa adorm!

Felicia,de pui (Gabriel) si 32+ cu bulina (Mihai sau Anamaria???) AMR 9 s!!!!
Povestea lui Gabriel
Victoria invinge cancerul!!!

_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

aM CItit tot, am si uotat tot.

sunt si ma simt f obosita, am schimbat si noi nr saptamanilor.
Dureri am si eu, cateodata imi vine sa plang, poate ca imi e mie ciuda ca nu ma pot apleca si nu pot face ce vrea. Dorm din ce in ce mai greu si merg la wc de 4-5 ori pe noapte.

Ieri am fost la un gratar la padure cu restul fetelor, f dragut, copiii s-=au jucat frumos, am stat ,la umbra si a fost ok.

eu ma fac pe pipaite, tot cu lama, cu ceara imi vine sa urlu de durere, na...as alege sa nasc decat sa ma fac cu ceara

Va pup!

Mama de Ana si 35+

Fashion

Mergi la inceput