Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(46)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
fragrant8 spune:
Citat: |
FLAGRANT, te declar inteleapta forumului! Printre alte fete, desigur :) |
gabi, tre sa bag din cand in cand cate "una adanca", sa nu fie superficialitatea prea evidenta
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
cu patul, da, si noi am avut probleme...trei oameni cu doua randuri de instructiuni ne invarteam in jurul lui si nu am reusit sa il montam; pana la urma tot un inginer ne-a salvat; un amic inginer, ca umanistii astia, nu se precep dom'le, nu se precep...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Shines/Shines.jpg)
Shines spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lorich
ooo nu!!! Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011 |
si tu Brutus???
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doloress/Doloress.jpg)
Doloress spune:
Cel mai drastic a fost la mine, la Patrick, cat ne-am chinuit sa montam patutul mi s-a rupt apa
WUDY- nu, la varsta asta degetul in gura nu e semn de foame! Al meu suge si cate 3 minute. Maxim 10 minute, de aceea trezirile de peste noapte nici nu le pun la socoteala. 10 minute e numai cand se alinta, dar nu ne permitem ca vomita imediat, deci 5 minute ii sunt de ajuns, ambii sani.
Vitamine- si eu iau cand imi aduc aminte, dar tare as vrea sa nu le uit, mie imi fac bine la psihic, am alt moral cand le iau regulat, fata de cand le uit. Inca nu simt ca m-am stabilizat hormonal, inca ma apuca nervii, plansul de-aiurea.
ANDUTA- e normal, o sa treaca, desi niciodata nu o sa mai fii la fel ca inainte, o parte din tine va fi mereu in alerta si concentrata asupra copilului, oriunde ai fi. Dar eu, ca si MARIA, la Patrick am simtit pe la un an ca parca imi revin, mi-s restituita macar in parte... La Kevin vad ca mai rapid e procesul, vreau deja sa fac o mie de activitati, vreau sa ma intalnesc cu cat mai multi oameni (mai ales ca mi s-a demonstrat mie, din experienta de la Patrick ca agitatia asta de oameni, de locuri nu sunt daunatoare copilului, ba chiar ii prind bine). Oricum, depinde si de copil, sunt copii care nu suporta prea bine schimbarile dese de rutina, altii care se adapteaza rapid. In continuare fac o mie de planuri pentru week-enduri, sunt hotarata sa nu stau deloc in casa, vad ca cel mic nu prostesteaza deloc, am fost la iarba verde, la bar, la terasa, la plimbare prin magazine, cate o zi intreaga si a fost OK.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
da, acum vreo 6 ani, cu niste nepotele de era sa le culcam pe jos
Sa va povestesc faza cu Robert ieri: calcam si el se tot invartea in jurul mesei de calcat, eu ii erat fierul si-i explic ca e ff fierbinte, ca trebuie sa aiba grija sa nu se atinga etc. El se uita la mine si zice "frige?" si pune un deget pe fier.Fatza lui mi-a rupt sufletul!! Apoi rauri d emuci, in toate culorile curcubeului, a tipat de i-au crapat buzele....uf, mama ei de explorare!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mayane/Mayane.jpg)
Mayane spune:
Deci cred ca atunci cand eu ma duc la bucatarie sa trag o pipa, fi-miu e calare pe internet. Acum are un conceeert... Ceva din tipaturile Soniei, combinate cu povestile lui Andrei... Plus 2 degete in gura si unul in nas... Cand rade, cand se jeleste, cand il musca pe Hipo de nas... N-am baterie la aparat sa-l trag in film, asta e... Al meu zice ca daca n-am dovada, inseamna ca nu s-a intamplat...
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mirela2/mirela2.jpg)
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabivalceanu MIRELA, pina-n 38,2 in fundulet nu e febra! Peste, pina-n 38,4 in fundulet (deci un maximum 38 in realitate), nu se da nimic. Mie asa mi-a zis pediatra la Ioana, ca febra asta e buna, ca duce anticorpii unde trebuie, nu trebuie combatuta. Dupa, daca vezi ca urca, da-i ceva. Nu abuza cu novocalmim la febra mica, ila se da la peste 40! Eu asa fac la Ioana de fapt... acum, vezi si tu! FLAGRANT, te declar inteleapta forumului! Printre alte fete, desigur :) G |
unul singur i am dat
aseara
mami cu motaneii
![](bebic.gif)
![](bebic.gif)
![](rugaciune.gif)
colacei de inot pentru bebelusi
Doloress spune:
In alta ordine de idei sunt cam zombie si normal ca ma indop acum cu un mousse au chocolat ca n-am nici un strop de vlaga in mine. Piticania Kevin s-a trezit pentru prima data si a facut scandal noaptea, pe la 2.30 nu stiu ce-a avut. Vreo ora s-a frichinit, invartit, a plans, etc... Am recuperat putin dupa ce-au plecat baietii cei mari, dar tot nu sunt OK. Somnul de noapte e cel mai bun.
FRAGRANT- cum e Soficul? Vezi vreo ameliorare de la regimul fara lactate?
Vezi ca e targ de carte week-endul asta la Bibliotheque Nationale, poti cumpara carti la 1,2,5 dolari. NU stiu cand, dar trebuie sa ajung musai:
http://nouvelles.banq.qc.ca/archives/view.asp?ID=1976
![](images/user_woman.png)
fragrant8 spune:
Lorich - da, nu e usor sa stam deoparte si sa vedem cum copiii nostri isi invata lectiile "the hard way"; sa treaca arsura la baiatul curios
am si eu o curiozitate: voi ati citit zodiacul copilului vostru? de fapt ar fi trebuit sa incep cu: voi credeti in \ ce credeti despre zodiace, harti astrale?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Lavi eu am citit (cand asteptam la coafor) despre zodia Anei- haios ce scrie acolo; a lui Robert e o zodie mai dificila, zic, gemeni. Eu nu cred in zodiace zilnice, scheme etc, dar parca, zic parcaaa liniile generale ale zodiei mi se potrivesc (eu mi-s rac); deci cred asa, ff putin in liniile generale ale zodiilor. In rest, fiecare om e unic rau de tot!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011
Doloress spune:
MAYANE- si al meu imi face capul calendar de dimineata. Povesteste si spune, si se cearta cu un cub...
MIRELA si LORICH- sanatate puilor!
LORICH, Patrick al meu a facut febra vreo 5 zile la rosu in gat, dupa 5 zile am fost la doctor, i-a dat antibiotic si i-am dat imediat, n-am mai stat pe ganduri. In cateva ore febra a disparut de tot. Dar asa e aici, e regula de 5 zile, mai devreme nu-ti da. Daca trece in 3 zile, atunci e clar ca a fost numai un virusel care s-a dus.
La Kevin ma pot lauda (sper sa nu cobesc acuma) ca n-a avut fir de muc de cand s-a nascut, nu mai stiu ce e aia pus in nas, aspirat, etc. Stiu ca depinde mult de materialul genetic, insa zic eu ca si imbracatul asta lejer a ajutat. Are o fornaiala dimineata, insa zic eu ca e de la reflux ca trece ca prin minune cum incepe sa vomite.
Cu exploratul, stiu cum e. Patrick s-a taiat cu cutitul, asta dupa ce mi-a facut Gabi capul calendar ca sunt mama denaturata ca il las sa umble cu cutite. Adevarul e ca am si exagerat, mi-am vazut de ale mele si l-am lasat de capul lui, sa taie ridichi, si cum ridichea e rotunda, si eu ma mai tai cateodata... Dar uite ca de atunci nu mai pune mana sa taie decat chestii usurele, deci macar invata sa fie precauti. Eu mor cand vad copii aia care vor sa exploreze una sau alta si parintii care le interzic absolut tot, copii care urla de frustrare si n-au nici un control asupra mediului lor. Eu sunt pentru explorat cu mama si tata de fata, si chiar daca se mai intampla mici accidente, asa invata.
EDIT - FRAGRANT - eu cred ca anumite persoane nascute in aceeasi perioada au anumite caracteristici, la modul general, ca oricum suntem mai mult de 12 cateogorii pe planeta asta. Dar nu prea cred in harti astrale, destine si alte de genul asta. Cred ca dispozitia planetelor are o anumita influenta energetica, dar nu covarsitoare asupra a ceea ce se intampla. De exemplu, e demonstrat ca fazele lunii afecteaza comportamentul vietuitoarelor, pana si al plantelor. Am harta astrala a lui Kevin trimisa de sora-mea, nici acum n-am apucat sa o citesc. Oricum, e destulde ciudat. E aceeasi zodie si acelasi ascendent ca al meu sot (Varsator cu ascendent Rac), sunt nascuti la o zi diferenta si totusi pana acum nu prea seamana la caracter deloc cu taica-su. E linistit, calm, ganditor, cam cum sunt eu de fapt. Al meu sot e cam vulcanic asa la temperament.