Dovleceii cresc cu spor!(sept-oct 2009) *14*
Raspunsuri - Pagina 3
Danuta1979 spune:
Buna Laura
La multi ani lui Alessio!
Sotul meu a facut in trecut tenis de performanta la clubul Steaua, pt. multi ani. Apoi dupa studentie a lasat-o mai moale. Ultimul meci de tenis l-a facut acum 3 ani, cand si-a rupt tendonul lui Ahile in timpul meciului (incalzire insuficienta)si de atunci s-a tot refacut:)
Abia asteptam si noi sa creasca micuta si sa o invete tati tenis :)
danangie spune:
Multumesc de urari fetelor.
Ce mai faceti? Sunteti bine? Dovleceii vostri sunt bine? Sanatosi?
Noi crestem. Mattia e un copil frumos, cumintel in modul lui ca daca e sa "punem totul pe hartie" e un capossssssssssssss. Foarte capossssssss. Se "ciondaneste" de dim pana seara incontinuu cu Alessio. Are scumpul lu' mama 88 cm si 12 kile. Nu stiu daca v-aam spus ca-l duc la cresa. De cand merge acolo s-a dezvlotat foarte mult.Schimbari enorme in comportament. Daca Alessio in parc la varsta lui Mattia, se intorcea si pleca atunci cand cineva ii lua jucaria........Mattia e foarte capos si smulge efectiv jucaria din mana "intrusului". E foarte hotarat. Noaptea doarme...dimineata si dupa somnul de dupa amiaza ma chinui sa-l trezesc.Acum ca am 3 copii dorm mai bine decat atunci cand aveam doar un copil sau 2. marco e linistit ptiu san u fie de deochi.
Ce sa va mai zic....
O zi buna fetelor si pupici la dovlecei.
Moni am raspuns la PM.
Alessio Michele (3 ani) , Mattia Gabriel (1 an si 7 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (3 luni) ! .
Pozici cu noi
monikus spune:
Danuta, cand am fost la tara am mai rarit din buruiene de prin culturi ca sa zic asa, am cules capsunele de am facut si 4 borcane de duceata, am alergat non stop dupa Rares pt ca nu a vrut sa doarma mai deloc, ne-avand apa am tot spalat prin ligheane in picioare evident si evident ca am cazut moarta acasa. Acum ma misc destul de greu cu Rares si colac peste pupaza e si bunica in spital si nu mai am ajutor nici cu mancarea. Deci, iti dai seama cum e. Rares e un pic mai bine. Nu am mai ajuns la nici un medic. I-am dat de la mine putere cu advantan milk si i s-a mai retras din iritatie. Cu caca stam un pic mai bine dar tot facem de 3-4 ori pe zi. In fine, om scoate-o noi la capat candva. Pupici.
Danangie, ma bucur tare sa aud ca Marco e un cuminte si ca ceilalti copilasi mai mari cresc frumos. Si eu o sa il duc pe Rares la cresa de pe 15 sept. Doamne ajuta sa fie bine. Pupici.
Kemsy, Laura au stat micii pe gratar dar mi-au cam ramas in gat de la durerea de spate. Oricum a fost minunat. O minunatie sa stai la aer curat.
Lali sedere placuta in vizita.
Fug ca mi se arde mazarea pe foc. Sper sa mai apuc sa recin dar slabe sanse cu Rares pe cap.
Pupici tuturor.
monikus spune:
Mi-am adus aminte ca am uitat-o pe Ioana. Felicitai pt iesirile in aer liber. Bine ca puteti iesi. E minunat ca va simtiti bine impreuna peste tot.
Momentan nu imi mai aduc aminte altceva dar ma veti ierta ca tare data peste cap sunt.
O zi buna tuturor.
danangie spune:
MONI de ce te doare spatele? O problema mai veche? nu mai tin minte. Va fi bine ai sa vezi. La cresa. La inceput va plange si camasa de pe tine. Cat am mai plans eu...KEMSY stie.., dar acum sunt asa de multumita sa il vad pe Mattia ca uita sa-mi dea si inainte de a intra, la cat se grabeste sa intre acolo. e super!!!
Alessio Michele (3 ani) , Mattia Gabriel (1 an si 7 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (3 luni) ! .
Pozici cu noi
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danangie MONI de ce te doare spatele? O problema mai veche? nu mai tin minte. Va fi bine ai sa vezi. La cresa. La inceput va plange si camasa de pe tine. Cat am mai plans eu...KEMSY stie.., dar acum sunt asa de multumita sa il vad pe Mattia ca uita sa-mi dea si inainte de a intra, la cat se grabeste sa intre acolo. e super!!! Alessio Michele (3 ani) , Mattia Gabriel (1 an si 7 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (3 luni) ! . Pozici cu noi |
Dana uite ii spuneam Danutei de ce ma doare spatele "cand am fost la tara am mai rarit din buruiene de prin culturi ca sa zic asa, am cules capsunele de am facut si 4 borcane de duceata, am alergat non stop dupa Rares pt ca nu a vrut sa doarma mai deloc, ne-avand apa am tot spalat prin ligheane in picioare evident si evident ca am cazut moarta acasa. Acum ma misc destul de greu cu Rares si colac peste pupaza e si bunica in spital si nu mai am ajutor nici cu mancarea."
Concluzia, pe langa faptul ca e minunat la tara, unde ne-am cumparat noi teren si o casuta mai veche pe care e renovam acum (asta e pt tine Danangie, sa te mai pun la curent) e foarte multa munca si m-am cocarjat de spate. Dar imi revin si sper sa mai mergem peste doua saptamani si sa ramanem acolo 1 saptamana pt ca ieri i-am cumparat un alt patut lui Rares special sa putem ramane acolo. O sa fie greu pt ca nu avem canalizare si apa curenta dar este put cu pompa si o cadita si butelie si uite asa avem conditii cat de cat iar Rares e in culmea fericirii acolo in straturile cu zarzavaturi.
Hai ca m-am intins.
Cat despre cresa... pai sa stii ca am deja inima stransa dar nu am de ales. Nu am cu cine sa il las asa ca va trebui sa se obisnuiasca. Pupici.
Lali_mete spune:
Ma mai tineti minte?
Eu am net pe tel,dar nu ma pot loga,si acum sunt la tata,am venit la o vecina sa va pup si sa fug. Sunt la tata pentru ca are surioara mea cea micva banchet de clasa a VIIIa,a crescut piscotul. E mai inalta decat mine.
Asa ca va pup pi tatiii,in special pe Alessio ,sa creasca mare ,voinic si cuminte .
Un pup mare pentru toata lumea .
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 26+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
danangie spune:
MONI iti multumesc de actualizare. Iarta-ma ca nu am citit din urma. Ce frumso sa ai casa nu? Si eu de ceva timp visez. Mai ales acum cu copiii. Ce frumos sa ii vezi alergand pe afara nu??? Bravo voua! ai luat vreun ibrufen ceva?? Un masaj cu voltaren.....
LALI multumesc! Deci ai fetita! Foarte frumos.Esti bucuroasa banuiesc. Asa am vrut si eu fetita.Dar acum daca a fi sa o iau de la capat as vrea tot baiat. Pentru Alessio. Nasterea usoara!
Pozici cu noi
kemsy spune:
Salutare!!!
laura78nico fain sport tenisul!Si eu jucam mult cand eram mica, asa...amator
monikus, te-ai apucat de gradinarit, nu gluma. Eu nu suport tot ce tine de munci de astea Am muncit cand eram mica...imi lasa mama lista cu treburi de facut, cand ma punea la plivit stateam o zi Pentru mine, acum, a sta la casa inseamna: casa si gazon
lali, petrecere frumoasa lui piscotel Alte emotii de acum, admiterea la liceu, nu?
Noi am papat si acum il privesc pe L cum mi-a scos toate gentile din dulap
Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)
Raisa are nevoie de noi
Danuta1979 spune:
Buna dimineata
Caldura mare...deja am avut o repriza de aer conditionat. Cred ca ma imbrac si iesim in parc caci in casa e f cald. Asa e cu blocurile coministe, vechi si fara izolatie termica...
Monikus, eu sunt ca si Kemsy, pt. mine casa inseamna gazon si curte:) Eu pur si simplu nu le am cu muncile fizice si nici ele cu mine:)Ia-o si tu mai usor caci sanatatea trebuie sa ramana pe locul 1 fie ce o fi.
Pupici