Dovleceii cresc cu spor!(sept-oct 2009) *14*
Raspunsuri - Pagina 4
monikus spune:
Mai fetelor sper si eu la un moment dat sa fie casa cu gazon dar momentan pt binele lui Rares e mai ok asa. Deja a mancat doua ture de mazare din gradina si branza de capra de la mama ei acum asteptam fasoalea pastai. Mie imi place tare mult sa gradinaresc dar din pacate nu prea ma lasa timpul. Si eu ca si voi am fost la bunici la sapat/prasit cum se zice in Moldova, la plivit dar mie mi-a placut intotdeauna pt ca asa imi puteam ajuta bunicii. Eu am fost crescuta de bunici de la 1 an si 3 luni dar mi-a fost tare bine. Din pacate nu mi-am dat seama sa o iau mai incet acum pt ca a trecut ceva timp de cand nu m-am mai muncit atat.
Dana nu am de ce sa te iert. Ma bucur ca ai mai scris aici. E normal sa nu ai timp sa stai pe forum cu 3 copilasi mici acasa. Acum ca te-ai intors/te intorci si la munca e si mai dificil. Stii, din ce spui tu ca dormi mai mult acum cu 3 copilasi, ma face sa mai trag doi copii dintr-o lovitura daca s-ar putea. Glumesc evident. Cred ca mai am nevoie de cel putin 3 -4 ani ca sa mai am curaj sa ma mai gandesc la un copil. Oricum, ma bucur ca in cazul tau e mai bine asa.
La noi e furtuna in toata regula. Bate vantul de cedeaza copacii si a inceput si ploaia. E o perioada buna de somn. Sa vedem daca si Rares e de aceeasi parere.
Lali .
tuturor.
laura78nico spune:
Buna!
La noi a trecut furtuna, Mihaita a adormit, poate o conving si pe Ramona dar sunt slabe sansele.
Monica ce frumos povestesti si la mine la fel, imi place mult la bunic, doar ca nici ei nu au apa curenta si canalizare, de gaze nici nu mai vorbesc.
Dana ce frumos vorbesti tu de baietii taiImi place mult optimismul tau. Eu de multe ori nu ma descurc cu doi , dar cu trei?
Danuta si la noi a fost foarte cald, dar azi Mihaita a iesit cu tataie afara pt ca eu cu mama soacra mesterim costumul de zambila al Ramonei...am niste emotii.
Lali petrecere frumoasa la banchet surioarei tale!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
monikus spune:
Buna,
Am fost pe afara. Azi a fost tare bine. Adia asa un vanticel placut si nu a mai fost soarele ala dogoritor. As vrea mai multe dimineti ca asta de azi.
Laura sper sa iasa rochita de zambiluta asa cum isi doreste pitica ta. Oricum, sunt sigura ca va iesi minunat pt ca ti-ai dat silita sa iasa minunat.
Laura eu am venit in Bucuresti cand eram in clasa a 4 a. Imi e tare dor de Botosani, orasul unde am copilarit. Daca ar fi locuri de munca disponibile si ai putea duce un trai decent si acolo, m-as intoarce si maine acolo. Din pacate am ramas cu nostalgia locurilor de acolo si imi e tare dor de camp chiar daca asta implica si multa munca. De obicei abia asteptam sa vina vara ca sa tragem o fuga la bunicii mei numai ca anul asta nu avem fonduri suficiente. Asta e. Vom merge la anul.
Acum abia astept sa vina luna august ca sa plecam la mare. Mi-l si imaginez pe Rares numai in apa ca o broscuta.
O zi minunata tuturor.
laura78nico spune:
Buna!
Si noi prin casa ca afara ploua. Suntem bine doar plictisiti desi am iesit o tura pe la pranz. Mihaita azi a vrut sa-si aduca aminte de somnul de frumusete si s-a mai culcat odata dimineata de la 11 la 12.apoi pe la 16 pana la 18.30. Sper ca deseara sa-l pot culca pe la 23 ca maine este o zi cam plina. Oricum va doresc un we plin si placut mai ales pentru cei care au liber luni!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
laura78nico spune:
Apropo Monica eu am crescut la bunici de la trei luni jumate. Mergeam in vacante pana in clasa a 12-a. Doamne ce vremuri frumoase! Cu munca adecvata, mai ales la strans de fan care era cea mai grea.
La noi in spatele blocului sunt doi iepuri, intr-o gradina, si mi-am adus aminte cum noi le dadeam frunze de salcam, asa ca azi cu copii i-am hranit la fel si pe cei de aici. Sper ca in vara asta sa pot ajunge la bunici macar pt o saptamana daca or sa vrea si cei mici.
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laura78nico Buna! Si noi prin casa ca afara ploua. Suntem bine doar plictisiti desi am iesit o tura pe la pranz. Mihaita azi a vrut sa-si aduca aminte de somnul de frumusete si s-a mai culcat odata dimineata de la 11 la 12.apoi pe la 16 pana la 18.30. Sper ca deseara sa-l pot culca pe la 23 ca maine este o zi cam plina. Oricum va doresc un we plin si placut mai ales pentru cei care au liber luni! Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007 |
Va tinem pumnii sa dormiti bine. Ceea ce ne dorim si noua.
Weekend placut tuturor.
laura78nico spune:
Monica se vede ca mi-ai tinut pumnii...am dormit toti pana la 9 dimineata, iar Ramona la 10.
In rest ne uitam la vremea urata de afara.
danangie spune:
Buna seara,
MONI asa e.Pare incredibil dar exact cum am spus: dorm mai bine acum. Alessio a crescut si nu mai este mofturosul care era. Mattia s-a linistit si el de ceva luni. Si oricum doarme multttt mai bine decat cum dormea Alessio la varsta lui Mattia de acum....iar Marco imi seama tare mult.e asa cum imi povestea mama ca eram eu. M-a rasplatit D-zeu. Acum nu imi mai este frica deloc cand raman singura acasa cu ei. Noaptea. Si dorm cu orele. Ca Marco se trezeste doar o data in noapte sa manance si gata somn.
Eu nu am prasit niciodata. Stiu ca am cules caise. O data cand am mers la tara la bunica.Era prima data ca am mers la ea....aveam 15 ani....si tocmai atunci ma pusese la cules de caise. Nici mie nu-mi place viata asta de sadit,etc..........in schimb imi plac florile.As sadi zeci de flori....mi-as face o sera nu alta. si acum mai am impulsuri de astea sa-mi umplu balconul de flori dar imi aduc aminte ca am "COPII" si imi franez dorinta. poate cand vor mai creste.
KEMSY cum gatesti tu lintea? Parca asa am citit,nu? Ca facusesi linte zilele trecute.....sau am gresit?
Alessio Michele (3 ani) , Mattia Gabriel (1 an si 7 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (3 luni) ! .
Pozici cu noi
kemsy spune:
Salutare!
Monikus, daca ii place lui Rares si pe tine nu te deranjeaza sa faci treburi de astea e perfect
laura78nico, la mai mare cu somnul
danangie, eu fac simplu lintea. Am luat de aia care nu trebuie lasata la inmuiat. Reteta: la fiert ceapa/praz+linte+morcov+bulion/rosii. Sau poti pune ardei gras in loc de...morcov Eu nu respect o reteta fixa.
Noi azi am fost iar la piscina, prima lectie din curs. Incepe sa-i place tot mai mult lui L Pe mine ma darama jumatate de ora de stat in apa, sunt sleita de puteri toata ziua
Avem concert langa casa si iar imi bubuie creierii pana la 1 noaptea
Seara placuta!
Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)
Raisa are nevoie de noi
monikus spune:
Dana ma bucur tare mult ca va descurcati de minune. Citind ce scrii tu, parca imi dai curaj sa mai fac un copil dar peste cativa ani buni. Flori am incercat sa punem dar..... din 5 plicuri de seminte, nu mi-a iesit nici macar un fir. Incercam din nou la anul.
Eu lintea o fac ca pe fasole.
Kemsi, ai dreptate, depinde cum privesti lucrurile. Mie imi place la muncile campului de la tara. Sper sa am si timp de asta desi din oct incep munca asa ca.... cred ca raman cu doritul. Oricum Rares se simte minunat la tara si asta e lucrul cel mai important. Ma bucur grozav ca ii place lui L la piscina. Eu astept sa vad cum reactioneaza cand mergem in august la mare si atunci voi vedea daca il voi duce la piscina pe aici pe langa casa.
Laura si pe mine ma enerveaza vreamea asta dar noi tot am iesit si azi de 2 ori afara.
Pupici tuturor.