Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (16)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
cami, cris
deea odihna placuta...eu sunt prea full de somn pe langa ca ne-am trezit la ora 9 fara am dormit cu totii de la 14-17, bebe de la 13 la 17
iar acum ioc somn
sa iti raspund la subiect
:
- eu ceaiul il gust..oricum il fac fff slab. eu ii dau uneori si apa ziua. ma bucur multttt ca a mers de minune si la voi ceaiutul de la Hipp.
-noi nu am fost la 3l la control, mergem peste 2 sapt la 4l la vaccin.
mamica implinita de fetita si baietel
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
bb_yasmi spune:
deea am uitat sa precize ca al meu junior inca face de 4-5 ori kk pe zi
mamica implinita de fetita si baietel
![](images/user_woman.png)
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miki1979 are cineva carucior graco ? cum este , sunteti multumite de el ? vrea cumnatica mea sa-si ia si vroiam sa-i dau un sfat daca pot.. ![]() ![]() si carutul acela care il recomanda anaxena cum se numeste ? parca si-au luat mai multe fete, nu ? mami de 2 prichindei |
eu am graco, sunt super-extra-mega multumita de el. Il am d ela Cristi si merge fff bine si acumj la fata, doar cauciucurile pe spate sunt ceva mai tocite, dar e f bun. Este usor si se manevreaza f usor cu o singura mana.
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui scrish hop si eu, dupa enorm de multa alergatura...de abia daca am dat pe acasa ![]() am de recuperat multe pagini asa ca ma apuc sa citesc dar intre timp vroiam sa va pun o intrebare: la botez, merge pentru mine o rochie alba sau beige deschis? ca mie mi se pusese pata ca asa sa fie, doar ca mama mi a zis ca nu prea merge, ca mai bine ceva colorat...si culmea gasisem si rochita care sa imi placa dar pe beige deschis... va ![]() Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011 ![]() |
eu zic ca mege
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Deea99/Deea99.jpg)
Deea99 spune:
moama pana am scris eu mesajul ati aparut mai fetelor
Ailed pai atunci sa ii spun bun venit in club lui D0do...pe ea de lungutza....si noi la cap lungime stam bine
marti o cantaresc si eu
Yasmi ce iti veni sa ne urezi de azi la multi ani/lunitze ca nu maine e 7...sau vrei sa postezi din doua-n doua zile?
hai lasa nu te mai retrage de pe forum ca nu ai ce sa vb cu noi..uite eu chiar te-am intrebat ceva....acum daca esti norocoasa cu bb grasunel sa nu mai scrii/!
uite eu as putea spune ca sunt norocoasa cu bb somnoros..acum doarme legat de la 19.30...pana la 21 a dormit in curte..apoi am adus-o sus ..nu s-a trezit si nu am mai schimbasat-o ..nu am mai facut baitza..doar pamp nou , lapticul si a dat capul pe o parte si tot doarme....sper sa nu o apuce rasul mai tarziu....
insa ziua nu am probleme cu ea..la max 1 -1 1/2h dupa masa imi adoame
lalely sigur esti o mama buna si stii cum sa-l ingrijesti pe bb , dar cred ca esti preaa stresata si ii transmiti si lui starea ta....incearca sa faci totul relaxat, caci bb te simte...si daca ai cu cine-l lasa ff bine..profita de asta
vai Alina.n cate ati patit....sanatate multa va doresc!!!!fara exceptii
noapte buna!
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui pisucmic Buna seara fete dragi! Va multumesc mult de tot tuturor pentru urari, mi-au facut mare placere! ![]() ![]() Madu81 bine ai venit si sa creasca mare Adam! Scrish, bravo pentru shopping - n-am retinut, ti-ai luat rochie de botez? de care? si eu vreau sa merg luni/marti! Am si eu o intrebare fiindca de azi am schimbat orarul plimbarilor (dimineata si seara) - apropo Petru mi-a mai facut cadou o sesiune de o ora jumate de somn si dupa-amiaza ![]() Deci intrebare: ce faceti contra tantarilor, ca am impresia ca au aparut deja in parc, sau oricum ma astept sa apara curand - crema, plasa la carucior??? Va imbratisez ![]() ![]() ![]() Pisuc Mic Ce minune de la Dumnezeu! Mami de ![]() |
este un spray de la chicco care se poate folosi din prima luna .Zanza no...ceva in genul asta.
![](floare.gif)
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
bb_yasmi spune:
deea eu chiar am crezut ca maine e in 7
asa si al meu nu cred ac sta treaz mai mult de 2 ore intre somnicuri
asa ca revin :
la multi ani Petra de cami!!!
ar trebui sa ma retrag si eu...cred ca imi pun un film...la mine in casa toti dorm....
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
miki1979 spune:
salutari la miez de noapte..
strumph, nu cred ca trebuie s a fim asa aspre cu intratul, pana la urma fiecare intra daca poate, daca vrea, daca este "in the mood", daca are timp, daca nu e obosita..vezi, prea multe de daca ?
simo, multam mult pt carte
deea, eu n-am mai fost la 3 luni la control..a luat bine in greutate, 800 gr in a treia luna..in rest, si asa am carat-o pe la analizele astea si nu i-a iesit nimic..ce sa mai chinui copilul ? si pe mine de asemenea?
am fost sambata si am rezolvat pt botez cu tortul si hainele pt noi toti..i-am luat rochita buburuzei..si lui vlad o camasuta si sapca smechera si mie o rochita, totatl diferita de ce vroiam..dar ce sa fac ca una e teoria si alta practica..m-am trezit in cabinele de proba ca nu-mi venea nici o rochie din cauza de
mari..eu nu ma vedeam asa milka..dar se pare ca sunt ca nu-mi venea nici o rochie la tatoance
asa ca am luat ce-mi vine ca doar trebuie sa ma imbrac in ceva..culoarea nici pe aproape de ce vroiam, e kaki..dar paote e mai bine ca ascunde ce trebuie
mi-am luat in schimb accesorii ca sa compenseze..
deci acum asteptam cu nerabdare sambata sa ne scaldam..
madutza, cu laptele praf nci eu n-am mai incercat..nu stiu ce s-a intamplat dar am avut lapte zilele astea cat pt 2 copii..papa andrusca mea doar dintr-un san la o masa si se satura..nu mai imi pun intrebari de ce, cum, etc, sper doar sa ma tina asa inca vreo 2-3 luni
apropo, am inceput operatiunea olita si stam doar cu chilotei si e jale..spal toata ziua la pipi si caca nu vrea si nu vrea..parca mai rau reneaga acum oala..tot sper sa se intample o minune si sa spuna..acum face doar daca il pun eu si cu insistente ca nu vrea nici macar sa mai stea pe ea..nu va spun ca am venit si din parc pisati pe noi si l-am lasat asa ca sa simta si el disconfortul si sa spuna pe viitor..dar ti-ai gasit..daca l-ati vedea cum merge dupa ce face pe el..mori de ras
ma rog, sper sa facem progrese saptamana asta si sa nu abandonez eu de nervi..
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui scrish mada ![]() ![]() ![]() ![]() Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011 ![]() |
este bine,
![](pupic.gif)
yasmi,
![](pupic.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze