Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (16)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
cami_antonia spune:
STUMPHULE
SI EU AM FOST PUTIN DEZAMAGITA DE ACTIVITATEA DE AZI DE PE FORUM
dar sa stii ca si la odiseea antoniei am patit la fel
si acum este la fel
fiecare mai intra
,mai intreaba cate ceva
mai spunem ce am facut
dar niciodata NICIODATA NU VA MAI FI CA IN PERIOADA ODISEEI
din cauza de lipsa de timp
sau comoditate
sau munca multa
etc.
cel putin sa cred eu
perioada de graviditate e cea mai frumoasa
si cu cea mai mare activitate scriptica
asa ca trebuie poate sa ne obisnuim si cu astfel de zile
mai slabe in compuneri
eu pup toata gasca
si pe tine strumph
hai nu fii suparata
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ailed_dota/ailed_dota.jpg)
ailed_dota spune:
ne-am adunat si noi de pa drumuri
ieri am fost la un gratar ca prin oras era exclus si ne-a prins ploaia intr-un chiosc si ploua in jur si noi mancam si beam si de jur imprejur ploua super a fost
azi am fost pe munte sa, ne-am cam invatat
...si dupa ne-am dus sa cautam umbrela pt carutul lui Dodo ca pe aia care o aveam super asortata a rupt-o iubi, de ' daca e puternic
si n-am gasit decat portocalie sau galbena si cum carutul e rosu e exclus... caut si maine... dar mi-am luat blugi
strumph , nu te supara
cami
deea eu sunt multumita de relax & tone( cand il folosesc , mie mi s-a dus burtica aia de sub buric proiemineneta inapoi , acum e doar un pic umflata ca inainte de ciclu, asa ca eu zic ca se merita mai ales ca tu poti folosi si creme anticelulitica ca nu alptezi
scrish si pisuc pe mine nu m-au incantat rochiile de la zara cand le-am vazut si pus pe mine..
lavinia, simona, andreea, miki,mada
gabi, unde esti?
mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
lalely07 spune:
Seara buna!!!
Strumfule chiar ne-ai certat......Ai dreptate cu citirea subiectului si recunosc ca si eu mai fac asa ,citesc si nu apuc sa scriu,dar de obicei incerc macar zilnic sa fac o postare..Cred ca in weekend nu intram prea mult caci stam cu sotii,iesim la plimbare...cel putin la mine asa este..
Eu am avut un weekend agitat,aseara am fost la un botez si am venit de urgenta acasa la 02.00 caci aveam sanii full,ieseau prin rochie si ma dureau groaznic...Azi nu am dormit deloc deci sunt zombi..si acum in loc sa dorm stau pe net...
Incercam si noi sa ne pregatim de botez,facem ultimele adaugiri la lista de invitati si la necesarul de cumparaturi...Sper sa iasa ok..Deja am niste emotii de numai pot,cred ca sigur voi plange atunci,am eu asa un feeling...
Va multumesc tuturor celor care mi-ati raspuns legat de sughit.La mine bebe incepe sa urle daca nu ii trece si ma enerveaza...ca nu stiu cum sa-l calmez...
Vreau sa va mai zic ca zille astea bebe a baut si 200 ml de ceai Baby Calm.Este prea mult???Pt ca l-am mai lasat si cu bunicile si ele i-au dat,dar recunoasc si ca a fost mult mai linistit decat este cu mine...Chiar imi pun semne de intrebare :ce naiba eu nu stiu sa am grija ca lumea de el???
Ma bag la nani..va pup si pe maine!!
Mamica de comoara
David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dyadyazuza/dyadyazuza.jpg)
dyadyazuza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui strumphitza![]() Iar ati disparut toate? ![]() ![]() ![]() Pai ce faceti fetele? Mai bine inchidem odiseea asta daca tot nu mai scrie nimeni nimic si cand se srie doar tras de limba ![]() ![]() ![]() ![]() Nah ca m-am suparat ![]() Sunteti multe care numai cititi si nu spuneti nimic, am mai spus-o si ieri se vede la numarul de vizualizari al subiectului, deci nu mai stati ascunse, iesiti in fata si luati cuvantul... ce atata stat dupa perdea?? va retine ce anume sa veniti si sa vorbiti aici ? Va e rusine? de cine ? de ce ??? hai ca nu am luat parul pentru nimeni pana acum, deci curaj!!! Nah ca plec eu acum , sa ma strigati si pe mine la catalog ca sa imi vad si eu numele strigat, ca-mi place ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _ Happy Mummy of ![]() |
va
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
[size=3]AMR MAX 8 ZILE[size=3]
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ailed_dota/ailed_dota.jpg)
ailed_dota spune:
nu lalely, te simte ca esti agitata, sa sti..
Deea , baga si pe Dodo in clubul manechinelor saptamana asta a luat 80 de grame, de pe 9.05 a luat 470 de grame
in schimb are 62 de cm de la 49 cu cat s-a nascut...
mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Madu81/Madu81.jpg)
Madu81 spune:
Buna seara fetelor ! Acum o jumatate de ora am revenit si noi de afara, am facut febra musculara de cit l-am plimbat cu carutul si in brate
. L-am schimbat, hranit si acum l-am pus in patut, astept sa adoarma, dar se uita cu niste ochi asa de mari la mine
. Si mama imi spusese ca sigur adoarme repede in seara asta, ca e obosit!
Cami, si eu abia astept sa ne intoarcem la Constanta! Iti dau de stire ce si cum...
Strumphitza - nu te ma stresa, imi esti atit de draga pentru ca ai un stil asa haios de a scrie (nu doar pentru ca esti si tu din Botosani, no wayyy)!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
helloo
strumf ca esti o scumpa!!!
stii..eu sincer vroiam sa o las mai usor cu forumitul...pt ca aveam impresia, pardon am impresia, ca eu sunt singura de pe aici cu alte preocupari......ce sa fac....eu despre colici nu pot spune nimic....ca nu am trecut....despre nopti nedormite ..la fel....despre alaptat idem....greutatea buburuzului ,,,nici la capitolul asta nu avem probleme....sau poate avem???? acum a pus 350gr intr-o saptamana
am ajuns la 7300gr
daca continua asa avem 8 kg la 3 luni!!!!!
...deci unde ramasesem??!
eu sunt cu alte probeleme/preocupari ...si de ffff multe ori, dar de ff multe ori am impresia ca "vb singura" asa ca zilele astea ma gandeam sa postez mai rarut si doar atunci cand am noutati strict legate de bebe.
ally cum a fost la botez???
mada nu ai primit pozele de la botez???
cris, si mie imi placcc tare mult rochitele alb, crem, bej, auriu (dar acela decent), ciocolatiu...mai ales pe o piele bronzata si nu vad de ce nu ar merge la botez!! apropo de cate ori intru la poze...ma uit la ultimele voastre poze....
nu ma mai satur sa ma uit ce frumoase sunt!
alina.n...cum sunteti??? sunteti bine?? multa sanatate va doresc!!
madu bine ai venit printre noi!
roxy, ce pozici frumoase ai pus!!
simonelu, astept pozici cu casuta si cu voi!!
pisuc, eu am servetele antitantari 0+ de la chicco.
sunt asa de multe fete dragi care nu au mai intrat de mult timp :((((( poate dau si ele un semn daca nu o sa le strig eu !
sau poate isi face strumfu' timp
pisuc, cami la multi ani mamicilor!!!!la cat mai multe lunite pt maine fluturasilor: Petra de salo, Anna de Deea,Benyamin de Danielle!!!
delia
mamica implinita de fetita si baietel
cami_antonia spune:
lalely tu nu ai nimic draga
esti o mamica minunata
doar ca s-a acumulat oboseala la tine
ca faci mereu ace;lasi lucru
deci rutina
pe cand bunicile fac asta rar
si normal cu f mare placere
si odihnite
mai ia-ti pauze
eu asa procedez
ca la antonia m-am desprins abia la 1 an
acum plec cate 3-4 ore
daca am nevoie
si asa evadez
ma reincarc
si e mai bine si pt mine si pt familie
dya ai grija
ca si f multe griji
si oboseala nu fac bine
daca cazi intr-o zi ce se fac ceilalti?
tre sa ai grija si de tine
yasmi draga scrie ce iti trrece prin cap
ca nu e regula
despre ce tre sa vb
scrish spune:
hai shtrumph k ne ai mobilizat
ailed si eu am patit la fel la zaraieri, probasem o rochita care imi placea mult dar finisajele erau cam urate am plecat dezamagita, credeam ca o sa fie mai usor sa gasesc rochie de botez
lalely subscriu la ce a zis ailed, bebe te simte100%!!! incearca sa te relaxezi un pic si sa vezi cum si el o sa raspunda cu aceeasi moneda
yasmi sa vad ce gasesc, eu oricum am in plan sa fiu neagra la botez
asa ca efectiv am capsa pusa pe rochita deschisa la culoare!
noi azi iar am hoinarit dupamasa, de dimi am stat sa imi ondulez parul, mani, pedi...singura acasa cu bebe cuminte si linistit sunt indragostita de el!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Deea99/Deea99.jpg)
Deea99 spune:
hop si eu la ceas de seara
pic de somn dar mai stau cca o juma de ora ca mai am 40ml de ceai si sa nu-l arunc vreau sa incerc pitica sa vad daca il ia
i-am dat azi prima data ceai hipp fenicul musetel si anason...a baut 60 ml din prima si la nici o ora a facut kk..al 2lea pe ziua de azi...ma bucura asta...si nu numai,ci si ca-l ia fara sa verse ca dupa cele facute de mine in casa....si recunosc eram ff reticenta la astfel de ceaiuri..desi pe cutie scrie ca nuu contin coloranti si alte minuni
acum o intrebare pt fetele care dau astfel de ceai la bibici...voi cat puneti la o 100ml apa...o linguritza de ceai ?
asa am pus si eu...cum scrie pe cutie...dar mi s-a parut ff slab...ori eu am linguritle prea mici..ori asa e normal sa fie ceaiul..eu comparandu-l si cu cel bABYDRINk
lALELY nu stiu ce sa zic daca e mult sau putin 200ml...atata timp cat nu a afectat mesele de lapte as putea sa zic ca-i ok...un lucru e bun ,ca bea ceaiul facut de tine...
Ailed cred ca ma bagi la cheltuieli....off daca as scapa si eu de burtoiul asta....mai ales zilele astea e super mare....am tot mancat cirese si asa usor ma balonez
dar prioritate aare fierul de calcat...maine sa ma hotarasc la unul si sa-l comand...azi in carefour nu m-am putut hotari...nu mai vroiam sa dau bani multi pe el..insa pe la 150 lei m-am uitat, ca cele pana sau 100lei cum imi propusesem sa dau pe unul ca si asa se strica repede sunt niste porcarii...
ei, Simona nu te gandi ca o sa bantui toata ziua prin parc..insa viata frumoasa am avut 3 ani cat am locuit visavis de el....oricum maine nu ma duc...si-a invitat Stefy o colega la ea fara sa imi zica si trebuie sa stau acasa sa fac mancare ca nu am ce sa le dau la pranz
aaa, mi-am amintit....fetele care aveti bebeii de 3l...ati mai mers la dr. la vizita lunara...
eu parca nu m-as duce...cantar am acasa..fata e ok...
gata ...ma bag la nani....sunt rupta de obseala..nu am mai reusit demult sa dorm si eu dimineata sau dupa amiaza si am baeriile descarcate rau de tot