Strugurasi de Sept -Oct 2011 (67)
Raspunsuri - Pagina 16
elly_b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui May3 Seidana, bravos. Si eu am vazut-o pe miscacila azi ![]() totul e bine si normal. n-am reusit sa facem poza 4D ca a fost prea miscacioasa si isi punea mainile si picioarele in cap si ne-am hotarat la nume ![]() 23+ cu Beatrice Anazebraroz.ro |
felicitari pt rezulta!

miscacioasa, huh?!? si tu care iti taiai venele acum 1 sapt ca nu misca, ca nu o simti .... mami de
(30.06.2005) si
22+
andreea_t spune:
va salut si eu burtici dragi
Bravoooo Elly pentru curaj!!!
dementiala povestea cu sectoristul si baba 

Elly, Jade, dragelor, ce as fuma si eu una mica
, 
Elly, apropos de plans..am fost in ikea sa ne uita de patut si alte alea, ne-am ales cu 2 perne relativ mici, o jucarie de plus pentru Sara si un cadou pentru casa noua a unor prieteni. Cand am iesit de la mobila, spre cantina lor, ne-am plimbat noi pe langa mancare, am luat ceva, ma scotea din minti tot ce facea sau spunea sotul meu. Ne-am pus la masa...si bocit frate, se uita lumea la noi ca la filme...sotul meu nu stia ce sa-mi faca, era socat, nu mai manca, eu nu stiam sa-i spun de ce plang. Mi-a trecut intr-un final...
Azi am fost la piata pe la 12 si cand am ajuns acasa mi s-a facut rau...

, aproape am lesinat...vai da ce m-am speriat..cred ca de la caldura.
Fetele a gatit sotiorul meu, deliciu
. Ciorbita de rosii, mancarica de fasole boabe cu carnaciori si un orez sarbesc. Yamiii, ce sot demential am 
25+ 
alayna spune:
Andreea, sper ca esti mai bine 
Si mie mi-a fost rau azi,stare de lesin desi nu e cald ,chiar adie vantul . De cateva zile am inceput sa transpir,curg siroaie pe mine ,mai ales pe piept si burta fara sa-mi fie cald . Simt ca ma sufoc ,nu am aer chiar daca e racoare si ...imi scade temperatura ,am pielea rece ,nu stiu cum sa explic,ma confrunt cu o transpiratie rece ,stie cineva ce semnifica ???
May ,ce nume frumos ati ales
noi inca ne gandim ...e greu tare ![]()
22+
Se pare ca va fi 
:)
monaramona spune:
feteleor ma bucur ca imi spuneti ca si voi ati luat in greutate ..ca incepusem sa ma gandesc la o cura , dar nu stiam daca e bine ptr cresterea bebelusului..dar vazand ca mai sunt si alte fete ca mine am renuntat
seidana eu am placenta gr 3 si a zis ca functioneaza bine..asa ca nu ai de ce sa iti faci griji
20+ 
didianana spune:
Multumesc fetelor de sfaturi..am incercat sa vb cu el, da evita. Imi zice doar ca e obosit si ca avem timp dupa ce nasc..nu stiu ce sa inteleg. Azi a avut el initiativa prima data de cateva luni, asa ca m-am mai linistit..
Acum am ajuns de la o nunta, m-a enervat k a baut si atata a vorbit, ca m-a ametit de cap..am comentat si s-a suparat, da ii trece lui..va pup ca ma culc.
21+ si mamica fericita de
3+ anisori
ziki spune:
Imi cer scuze ca dau buzna la voi. Sunt o mamica din odiseea ian-feb 2011, si vreau doar sa va las un link cu produsele mele de pe okazii www.okazii.ro/catalog?user_list=ziki&sort=timp_ramas_desc" target="_blank">AICI
daca va intereseaza ceva, imi puteti lasa un PM
Vreau sa va urez sarcina frumoasa si nastere usoara!
Sanatate si o zi frumoasa va doresc!
sanziana
de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]
Anilansa spune:
Buna dimineata.
Poftit la o cafea.
eu asera de oboseala am spart o oglinda
Ieri am facut
si am spalat
... in plus de asta am tuns pe sot si pe baiat.
Alina
cu
Darius Gabriel si
19+
http://community.webshots.com/user/Anilansa
May3 spune:
neatza, didi, bucura-te ca mai ai parte, altele ciuciu de cand cu sarcina ![]()
glumesc. ![]()
elly, cred ca acum mai mult de o sapt sufeream de nemiscaciala. in ultimul timp suntem miscacioase, de aia si-a luat si numele de miscacila 
alayna, merci, si noi ne-am cacait si am facut liste pana la urma am ramas la asta care a fost printre primele revelatii 
am facut ieri bors de miel si placinta de mere. miam :D
si eu azi tre sa-l tund pe sot si sa ma prefac bolnava ca sa nu merg la showerul ala ![]()
Jade, i-am intrebat de paturici. furnizorul ala nu mai are pe stoc. au facut comanda la altul cu lucruri de bebe, dar nu avea paturici crosetate, numai de astea plusate. sorry. mi-au promis ca se uita mereu cand fac comenzi pentru bebelusi.
23+ cu
Beatrice Ana
zebraroz.ro
seidana spune:
Neata si weekend placut, de fapt nu e neata la mine, ca pana la ora asta am facut mancare si am fost la shoping, f rau dorm noptile iar la 6 sunt sus..
Ieri o zi plina .. am terminat de zugravit camera la pitik.. imi place mult cum a iesit...
In rest suntm bine .. burta mare .. si pitik miscacioasa...
27+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatoasa !