Strugurasi de Sept -Oct 2011 (67)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui May3

Seidana, bravos. Si eu am vazut-o pe miscacila azi
totul e bine si normal.
n-am reusit sa facem poza 4D ca a fost prea miscacioasa si isi punea mainile si picioarele in cap

si ne-am hotarat la nume

23+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

felicitari pt rezulta!
miscacioasa, huh?!? si tu care iti taiai venele acum 1 sapt ca nu misca, ca nu o simti ....

mami de (30.06.2005) si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

va salut si eu burtici dragi

Bravoooo Elly pentru curaj!!!

dementiala povestea cu sectoristul si baba

Elly, Jade, dragelor, ce as fuma si eu una mica,

Elly, apropos de plans..am fost in ikea sa ne uita de patut si alte alea, ne-am ales cu 2 perne relativ mici, o jucarie de plus pentru Sara si un cadou pentru casa noua a unor prieteni. Cand am iesit de la mobila, spre cantina lor, ne-am plimbat noi pe langa mancare, am luat ceva, ma scotea din minti tot ce facea sau spunea sotul meu. Ne-am pus la masa...si bocit frate, se uita lumea la noi ca la filme...sotul meu nu stia ce sa-mi faca, era socat, nu mai manca, eu nu stiam sa-i spun de ce plang. Mi-a trecut intr-un final...

Azi am fost la piata pe la 12 si cand am ajuns acasa mi s-a facut rau..., aproape am lesinat...vai da ce m-am speriat..cred ca de la caldura.

Fetele a gatit sotiorul meu, deliciu . Ciorbita de rosii, mancarica de fasole boabe cu carnaciori si un orez sarbesc. Yamiii, ce sot demential am

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Andreea, sper ca esti mai bine
Si mie mi-a fost rau azi,stare de lesin desi nu e cald ,chiar adie vantul . De cateva zile am inceput sa transpir,curg siroaie pe mine ,mai ales pe piept si burta fara sa-mi fie cald . Simt ca ma sufoc ,nu am aer chiar daca e racoare si ...imi scade temperatura ,am pielea rece ,nu stiu cum sa explic,ma confrunt cu o transpiratie rece ,stie cineva ce semnifica ???

May ,ce nume frumos ati ales noi inca ne gandim ...e greu tare

22+

Se pare ca va fi

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Multumesc alayna sunt ceva mai bine acum.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

feteleor ma bucur ca imi spuneti ca si voi ati luat in greutate ..ca incepusem sa ma gandesc la o cura , dar nu stiam daca e bine ptr cresterea bebelusului..dar vazand ca mai sunt si alte fete ca mine am renuntat
seidana eu am placenta gr 3 si a zis ca functioneaza bine..asa ca nu ai de ce sa iti faci griji

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

Multumesc fetelor de sfaturi..am incercat sa vb cu el, da evita. Imi zice doar ca e obosit si ca avem timp dupa ce nasc..nu stiu ce sa inteleg. Azi a avut el initiativa prima data de cateva luni, asa ca m-am mai linistit..
Acum am ajuns de la o nunta, m-a enervat k a baut si atata a vorbit, ca m-a ametit de cap..am comentat si s-a suparat, da ii trece lui..va pup ca ma culc.

21+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

Imi cer scuze ca dau buzna la voi. Sunt o mamica din odiseea ian-feb 2011, si vreau doar sa va las un link cu produsele mele de pe okazii www.okazii.ro/catalog?user_list=ziki&sort=timp_ramas_desc" target="_blank">AICI
daca va intereseaza ceva, imi puteti lasa un PM

Vreau sa va urez sarcina frumoasa si nastere usoara!

Sanatate si o zi frumoasa va doresc!

Copilului mic da-i radacini, celui mare– aripi sa zboare
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna dimineata.
Poftit la o cafea.
eu asera de oboseala am spart o oglinda
Ieri am facut si am spalat ... in plus de asta am tuns pe sot si pe baiat.

Alina cu Darius Gabriel si 19+
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

neatza, didi, bucura-te ca mai ai parte, altele ciuciu de cand cu sarcina

glumesc.

elly, cred ca acum mai mult de o sapt sufeream de nemiscaciala. in ultimul timp suntem miscacioase, de aia si-a luat si numele de miscacila

alayna, merci, si noi ne-am cacait si am facut liste pana la urma am ramas la asta care a fost printre primele revelatii

am facut ieri bors de miel si placinta de mere. miam :D

si eu azi tre sa-l tund pe sot si sa ma prefac bolnava ca sa nu merg la showerul ala

Jade, i-am intrebat de paturici. furnizorul ala nu mai are pe stoc. au facut comanda la altul cu lucruri de bebe, dar nu avea paturici crosetate, numai de astea plusate. sorry. mi-au promis ca se uita mereu cand fac comenzi pentru bebelusi.

23+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Neata si weekend placut, de fapt nu e neata la mine, ca pana la ora asta am facut mancare si am fost la shoping, f rau dorm noptile iar la 6 sunt sus..
Ieri o zi plina .. am terminat de zugravit camera la pitik.. imi place mult cum a iesit...

In rest suntm bine .. burta mare .. si pitik miscacioasa...

27+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput