Strugurasi de Sept -Oct 2011 (67)
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/seidana/seidana.jpg)
seidana spune:
Hellou hellou...
Eu vesti bune.. mi-a facut eco morfo.. nu a masurat dar a verificat totul....
Bebita are 978 gr, a crescut, recuperand din timp.. areechivalent a 27 s si 2 zile.. iar eu am 26 si 6 zile, masuratori pt varsta identice si la cap si femur.. dadea suturi la nenea dr .. e mai mult decat adorabila.. mi-a tras si vreo 2 cascaturi, nsa la poza 3 d nu prea amputut sa o vad ca corbonul ii cam acoperea profilul...
Alceva nu e herpes.. a zis ca ceva iritatie, mi-a dat ceva ovul si pudra de talc mentolata pt eliminat umezeala...
In rest ce sa va zis.. ca sunt ferii\cita , de dr f multumita...
NAti... sunt sigura ca pitik e frumoasa doar are cu cine semana.., sa aveti distactie maxima la botez...
Elly,, f tare faza c politistu, asta imi aduce aminte de un batran care ne lasa biletele sa nu mau facem sex toata noaptea si sa ne reparam patul ca scataie... de multe ori dadea rateuri saracu ca noi mai plecam de acasa si atunci ne auzea el...
Zubi.. cum au zis si fetele , nu e musai sa iei totul la inceput, mai primesti mai cumperi.. o sa te descurci, iar la dr dai cat ai.. nu e regula, oricum dr asta a meu merita, imi povestea asistenta ca ieri a avut 4 nasteri si de ieri de la 8 pana la 10 azi dimineata a sat in spital sa le asiste, si n era de garda...
Va pup merg sa mananc ca sunt lihnita... 26+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatoasa !
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
kokorinusha spune:
BUNA FETELOR.SUNT DE LA URSULETII DE NOV-DEC2010.VREAU SA VA INTREB DACA AVETI CUMVA NEVOIE DE O POMPA DE SAN AVENT,ELECTRICA,FOLOSITA DE CATEVA ORI,CU GARANTIE SI PIESE DE SCHIMB.DACA SUNTETI INTERESATE,ASTEPT MAIL PE kokorinusha@yahoo.com, SAU PM.DACA NU,SCUZE DE DERANJ.O SEARA BUNA!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dbunny/Dbunny.jpg)
Dbunny spune:
natalia o sa fie frumusica, ca si surorile ei felicitari pt vestile bune!
alayna eu n-am visat flori inca, sper sa nu-i creasca nimic bebitei mele pizza hut zici?? moaaama, ce durere
M-am gandit si la cadita: primele 3-4 saptamani il spal la ghiuveta. Un prospo impaturit in 3 si peste bebelusha...de fapt n-o s-o las sprijinita de nimic...doar funduletul..restul sustin eu. Apoi una normala, eftina, stil ikea, preferabil care se poate sprijini pe vana mare
may te rog frumos presteaza la datorie: fuga fuguta la cumparat haine maternity roz! si pt vreme frumoasa si pt vreme urata! daca ploua? trimite amicu' vorbaretz in locul tau imbracat in roz
elly tare tu, tare ofiterul, tare tipu' care facea sex toata noaptea...oricine ar fi el
seidana felicitari si tie pt rezultatele bune ale adorabilei! pui poza?
Mie mi-e greata...am sunat sotul sa ne aduca hamburgeri de la macdonald ca de cina nu-mi vine a face nimic. In schimb am bagat 2 inghetate incepute de fii'miu..ce era sa fac? sa le arunc? m-am sacrificat eu...si 2 felioace de pepene rosu...
19+
Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dbunny/Dbunny.jpg)
Dbunny spune:
a-pro-pos de lucruri noi: tetine si scutece, restul de la frati'su...si de la verisoare. Imi lipseste vana si sterilizator dar pana nasc mai estem...
Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lali_mete/Lali_mete.jpg)
Lali_mete spune:
Ely ,foarte tare si baba,si tu si sectoristu'
...
Fataa,dar eu nu sunt rea,zau,ca pana acum nu am facut urat decat la aruncatul resturilor pe rufele mele,mai ales ca ala de sub noi casunase pe mine ,pana i-am aratat ce vedere frumoasa la niste leustean si zoi aveam pe geam
,plus hainele urat mirositoare
.Eu de zgomote nu prea m-am legat,dar azi-dimineata m-am trezit groaznic de speriata ,aveam impresia ca cineva merge prin casa. M-am trezit si pana m-am dezmeticit am derulat filmul cum a plecat sot la munca,cum am inchis usa de doo ori,cum am intrat in dormitor si nu am mai iesit de acolo,deci nu avea pe unde sa intre nimeni in casa. Pana brusc s-au auzit pasi exact deasupra mea ,si a si scapat toanta ceva din mana. A tresarit si Paul atunci. Si era ora 4 fara cateva minute
!! Eu nu am mai dormit de atunci
,ca azi am umblat hai-hui. La ora 5,30 cand am postat pe forum deja vazusem un film la tv si impletisem o parte din bluzita
. Of,si imi e nu stiu cum sa ma iau de ea mai rau,ca eu am fost invatata sa respect varsta
. Imi e si ciuda ca de cate ori am batut apropouri de zgomote a dat vina pe cainele vecinei ei, un labrador frumos,la care i-am auzit vocea de 3 ori in mai bine de 3 ani,si o singura data l-am auzit alergand prin casa,deci clar se aude altfel. Si atunci si-a cerut saraca fata scuze de nu stiu cate ori ca nu a avut cand sa il scoata dimineata afara,si de aia a alergat de bezmetic.
Maine plec la socrela,si acolo o sa termin costumasul : rochita,bluzita,totosei si caciulita asortata.
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si
26+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/seidana/seidana.jpg)
seidana spune:
Am uitat sa va zic.. bebelina e intoarsa... si placenta gr 1/2 .. o fi de rau sau bine.
Dbunyy multu , nu prea am poze clare cu fatuca, nu de vedea de cordon.. clar nu o face mami manechina ca nu ii lac sedintele foto
26+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatoasa !
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/didianana/didianana.jpg)
didianana spune:
v-am citit aseara de pe telefon si am scris un mesaj kilometric,si cand sa-l incarc, imi pica netu...nu se incarca nici cum..Si cum era 3 dimineata, am renuntat si m-am culcat
. Abia am asteptat sa va citesc azi..
ELLY ce tare e faza, mi-am adus aminte ca la prima sarcina am avut interdictie de la sex primele 3 luni, si langa noi stateau 2 care faceau in continuu, de innebuneam cand ii auzeam.
Si eu am contractii, si seara mai am cate una dureroasa. Daca e mai mult de una iau No-Spa si trece..
Si eu am avut aseara un cosmar, urmat de un vis erotic..De vina e sotu..Ma doare sufletul sa recunosc, dar cred ca nu ma mai vrea..Tot timpul e obosit, si parca fuge de mine
..De purtat se poarta frumos, si ma mangaie, dar eu am un chef de
de o iau razna, iar el zice ca nu poate, ca ii e somn, sau clca baiatul cu noi...
Nu stiu ce sa fac,ca ma simt grasa si singura...
colac peste pupaza, azi s-a lovit mama tare la san, si o doare rau..Asa mi-e de frica sa nu faca ceva...21+ si mamica fericita de
3+ anisori
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lali_mete/Lali_mete.jpg)
Lali_mete spune:
'neatza!!
Eu plec la socrela,si o sa va citesc de pe tel.Ma intorc in vre-o doua saptamani.
Didi ,mamicule o fi chiar obosit, nu ca nu te mai vrea. Discuta cu el,nu tine nelinistile pentru tine,ca e mai greu asa si va indepartati unul de altul
.
Daca seara e obosit, atunci trezeste-l dimineata cum stii ca ii place ,sau duceti copilasul undeva cand e ziua lui libera,la bunici,la o vecina de incredere, si pastrati-va pentru voi macar o ora-doua. Dar comunicarea e esentiala. Voiam sa ma dau exemplu dar mai bine tac,ca nu as face nimic bun
. Hai ,capul sus,nici o graviduta nu ar trebui sa se simta urata sau grasa in perioada sarcinii,dar hormonii astia bata-i vina sunt tare rai,si cand mai intervine si oboseala sau monotonia e si mai greu.
V-am lasat,o sa ma gandesc la voi cand o sa pap cirese si capsune ,si cand o sa ascult greierii din gradina soacrei mele. Aa,nu o sa stau tot timpul la ea,mai emigrez la sora-mea
,ca sta la 30 de km sse soacra,si o zi-doua-trei tot fug si la ea.
.
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si
26+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/May3/May3.jpg)
May3 spune:
Seidana, bravos. Si eu am vazut-o pe miscacila azi
totul e bine si normal.
n-am reusit sa facem poza 4D ca a fost prea miscacioasa si isi punea mainile si picioarele in cap
si ne-am hotarat la nume 23+ cu
Beatrice Ana
zebraroz.ro
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elly_b/elly_b.jpg)
elly_b spune:
da ma, a fost tare haios, d'asta v-am facut rezumatul ....
laliiii ce te invidiez .... vreau si eu in puii mei ca nu mai rezist in Buc si la munca (nu ca m-as duce prea mult pe acolo). N-am zis femeie nimic de tine cu baba dar cand ai povestit si imi imaginam spumele in care erai mi-am adus aminte reversul medaliei cu baba mea si in ce spume m-a tinut niste ani ... !!! oricum rezisti eroic ...
eu am renuntat la respectul pentru varsta cam la 1 an, 2 dupa ce s-a nascut fii-mea. cand am vazut cat de rai si inchisi sunt, ce generatie de tot rahatul care au acumulat toate frustrarile din lume si au senzatia ca trebuie sa pedepseasca pe toata lumea, inclusiv copii, pentru esecurile lor ... zzzzzz ... mie mi-a trecut. nu respect rautatea, nu respect tupeul si nesimtirea. ii respect NUMAI pe cei care ma respecta pe mine si copilul meu si nu au uitat, cu tot cu alzheimerul lor, ca sunt oameni.
sei ... felicitari pentru rezultate! sa-ti traiasca galusca mica sa fie sanatoasa!
didi subscriu la tot ce a spus lali. daca ai cel mai mic dubiu ... (tocmai vorbeam de frustrari acumulate) .... spune-i. lasa copilul undeva cateva ore si vorbiti. sau cand se culca cel mic. spune-i exact ce si cum simti. nu acumula frustrari, nu te inchide in tine. din contra fa-l si pe el sa-si deschida sufletul.
eu si barbata-miu tocmai din cauza unor "chestii" nespuse la timpul lor si "inghitite" era sa divortam la inceputul anului trecut. cu mari eforturi din partea amandoura si niste suturi in fund de la DD am reusit (speram noi) sa depasim momentul.
hai mamico, nu te culca pe o ureche si deschide subiectul ... macar sa stii de e alba sau neagra ca tineretea asta este atat de scurta ... si e atat de pacat sa o irosim asa ...
edit: ca maine, poimaine facem 70 de ani si incepem sa injuram copii ca "alearga pe iarba!!!" ca n-am reusit noi sa ne rezolvam hormonii de la 30!
bunny care o fi inca n-am aflat ca inca il mai caut prin bloc
mami de (30.06.2005) si
22+