Strugurasi de Sept -Oct 2011 (67)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

feteleee....va relaxati? se vede...

Ancaroro, Lali Elly, Sei..asa e, sper ca totul sa fie ibne pana la urma, ma panichez na...l-am visat pe bebe azi noapte,asa de frumso era,si iesisem cu el afara cu caruciorul..si ma intrebam de unde am eu carucior...

Natalia, Sei, May, felicitari pt vestile bune, sa deA dUMNEZEU SA FIE CU NOI PANA LA CAPAT
Super frumso numele beatrice Ana, May..eu am avut in minte primul nume,si cred ca la asta si ramanem, adik nu eram asa sigura,tot vroiam sa mai caut,sa ma mai gandesc,dar daca asa am simtit pt prima data inseamna ca asta trebuie sa fie numele

Alayna, nu prea stiu de transpiratiile astea reci ale tale, paote fi o lipsa de calciu? dar eu nu pot sa ma pronunt na,ca nu sunt in masura, poate asa simt unele femei in sarcina..am zis de calciu,pt ca mama mea avea lipsa mare vara,si la fel, transpiratii reci, dar fa-ti si tu un set de analize

Lali...ce harnicuta esti,ce drag imi e de tine cu ocupatiile tale frumoase, si ce frumos ca pleci la tara..as pleca si eu,dar sot nu sta singur acasa, offfff

Sei, pai si nu ne arati cum a iesit camera??

Zubi, mami27+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MARINAENACHE spune:

trec si eu sa va salut repejor
felicitari fetelor pentru rezultatele bune de la eco.
Despre contractii cred k am si eu nici nu stiu sigur cum se manifesta dar am si eu din cd in cd dureri in zona abdominala sub buric mai exact pe la ovare si parca cateodata burtica este mai tare... eu nu iau inca nimic astept sa ma duc la eco si sa ii sp dr k poate o sa imi dea cva...
Eu azi am fct o ciorbica de vacuta cu bors si muschiulet tot de vacuta cu ciuperci si sos de rosii la cuptor si garnitura de orez alb
va pup ma duc sa imi trezesc sotul sa mancam toti 4 :)))

18+ Unde.s 2 puterea creste 18.oct.2011
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

zubi... o sa va arat camera, dar mai am de pus piticeii pe pereti, de de scimbat niste laci din albastru in roz si manere la mobila ,de aranjat jucarii si adus patutul.. multe...
zubi cu ei tai cum mai esti? ar trebui si sotul sa inteleaga sa te mai lase la aer curat doar nu moare 2-3 Zile singur...

Marina ce frumos toti 4 ...bun meniu .. eu am facut ciorbita taraneasca , varza dulce cu tocanita scazuta si piure, iar la al meu pizza...

v-am zis ca mi-i s-a scimbat dpn la 28 august?

27+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

burtici

felicitari tuturor pentru vestile bune

noi astazi am trecut la 26 saptamani

mie inca nu-mi vine sa cred de minunea din burtica mea, parca este un vis, un vis mult asteptat si atat de frumos.

Doamne ajuta in continuare!

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

Andreea bine ca esti ok acum. Si eu am tras azi o portie zdravana de plans si inca nu vb cu barbata-miu. M-am suparat pe el si inca nu mi-a intrat un gratii.
Starile astea de lesin sigur sunt de la caldura dar explicatia stiintifica cred ca numai nenea dr poate sa o dea.

Alayna eu una habar nu am ….

Mona
cum dumnezeului sa tii cura acum?!? Nici prin cap sa nu-ti treaca. Poti si este indicat sa renunti la patiserie si prajeli (ceea ce eu nu reusesc, ca numai la astea poftesc) dar cura nici nu poate fi vorba

mami de (30.06.2005) si 22+

Mergi la inceput

Mona.. pe mine dr m-a certat ca in ultima luna am pus numai o.5 kg.. i-am zis ca am pus 11 12 kg pana in luna 6 .. si m-a intrebat si m-a gandesc ca incepand din luna 7 sa trec la cura?
mananca multa iarba ( salate, legume), carnita slaba, fructe .. fara grasimi si prajeli multe si va fi bine...

Elly.. voi ce aveti de impartit? acu va ganditi sa va certati cand ai nevoie de liniste? eu sun asa relaxine... si il amenintam pe a meu ca de ma streseaza ma duc la ai mei sa stau linistita, intre timpm-am calmat si eu si nu mai bag totul in seama...
Andreea
da.. e un vis atat de frumos... si nu mai avem mult si incepem sa "ne nastem "...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

vai fetele, iar sunt in si depresii

cred ca l-am terminat pe sotul meu...nimic nu-mi convine...bine unele pe buna dreptate (cred eu)

ce aiurea...in loc sa fiu cea mai happy fiinta din lume, sunt atatde trista...

o sa-mi revin eu...trebuie...oare tot pe hormoni sa dau vina...

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea_t

vai fetele, iar sunt in si depresii

cred ca l-am terminat pe sotul meu...nimic nu-mi convine...bine unele pe buna dreptate (cred eu)

ce aiurea...in loc sa fiu cea mai happy fiinta din lume, sunt atatde trista...

o sa-mi revin eu...trebuie...oare tot pe hormoni sa dau vina...

26+

Ufufuf Andreiuta draga. Inteleg starea ta si as vrea sa pot face ceva sa te inveselesc. Uite! Stii ce faceam eu cand eram in stari de-astea? Imi sunam o prietena sau mai multe si ieseam la o cafenea sau le invitam la mine la ceva dulce. Stii tu, acele "petreceri in pijama",insa mai de zi, asa .Era cea mai buna metoda pentru mine sa ma reincarc cu o doza uriasa de optimism si voie buna.

Cam prin aceleasi stari trec si eu acum, ca mi-e sotul plecat pana miercuri in delegatie. Langa mine, in parc, este concert Goran Bregovic. Doamne, cat am mai asteptat eu concertul asta si s-a nimerit ca tocmai azi sa plece al meu. Stii , ca un facut, singura prietena pe care o am si eu prin Bucuresti, s-a nimerit sa fie foarte ocupata si sa nu aiba timp sa iesim. Asa ca stau in casa....singura....pentru inca 3 zile.....

M-am obisnuit singura , de cand sunt intr-un oras nou , casa noua, etc. Mi-am lasat toate prietenele acasa, in orasul natal..si asa imi lipsesc uneori.....dar asta-i viata....

Al meu sot, cand vede ca sunt in stari cu lacrimi de crocodil, ma lasa sa ma descarc.....ma lasa sa urlu la el , nu zice un cuvant,desi asta uneori ma scoate din minti....si apoi zambeste.....si reusesc si eu intr-un final, dupa acuze (nefondate)de indiferenta la adresa lui, sa ma calmez si sa rad , dandu-mi seama ca am fost un pic cam deplasata. Cred si eu ca or fi de vina hormonii astia, ca alta explicatiune chiar ca n-am....

Asa ca scumpa mea, hai sa te si satoate gandurile negre si . Toate trec !

21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Buna dimineata, fetelor! Eu astazi sunr din nou foarte matinala
Am avut un weekend plin, cu bune si cu rele.
Sambata am implinit 24 de saptamani de sarcina, 32 de ani si 10 ani de convietuire cu sotul deci am avut multe de sarbatorit si am facut-o impreuna cu finii nostri care ne sunt si foarte buni prieteni si cu finutul cel mic pe care il vom boteza peste 2 saptamani. Tot sambata am schimbat si primul pampers din viata mea ( tot al finutului mic si dragalas), de fapt schimbat e un fel de-a spune ca imi era asa frica sa il intorc si sa il ridic de picioruse, mi s-a parut tare complicat
Duminica din pacate am ajuns cu bunica la urgente ca i-a fost foarte rau. Am stat 10 ore cu ea acolo( mama e plecata din tara si eu sunt singura care poate avea grija de bunica si bunicul), am crezut ca o iau razna. Sistemul medical chiar e ingrozitor. Au tinut-o 10 ore la UPU sa ii faca 5 analize si 2 ecografii si a trebuit sa platesc sa ii dea drumul mai repede ca vroiau sa o tina pana dimineata ( nu va ganditi ca ii faceau vreun tratament, pur si simplu zacea pe un pat la urgente) si ea deja nu mai avea rabdare sa stea. Sotul s-a suparat pe mine, desigur, a spus ca ii fac rau bebelinei sa stau in spital printre oameni bolnavi atatea ore, nemancata si obosita, vai de capul meu. Si am vazut si numa orori pe acolo, va dati seama.Si mama m-a sunat si mi-a spus sa plec acasa pentru ca pana la urma e mai important copilul meu si bunica pana la urma este adult, e perfect constienta de ceea ce are de fcut. Bine ca pana la urma totul s-a terminat cu bine.
Acum tr sa ma pregatesc de scoala, am intrat putin aici sa va ce ati mai facut O zi buna va doresc

23+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Neata.. imi e o ciuda pe mine de nu mai pot.. desi sunt acasa in concediu eu ma trezesc la 7 ... si bebelina era nervoasa ca mi-a tinut un concert cu busituri

Mikka... inteleg perfect cum e sa nu poti sta linistita cand cineva drag are probleme..parerea mea e ca si de stateai acasa puteai sa iti faci maimult rau : cu stresul,frustrare supararea si neputinta.. insa na si oboseala e aiurea..sambata seara dupa atata curatenie m-au luat niste cintractii care mi-au tras semn de alarma..deci mai incet canu pleaca casa nicaieri..

Andreea .. imi pare asa de rau p starea ta.. incearca sanu te consumi, nu stiu ce pb ai dar nimi nu merita sa plangi, sunt cuvinte , ar trebui sa inteleaga si el si sa te mai menajeje , inca daca el nu poate ignora- tu... cum a zis hayat i-ati prietenele langa si petreceti intre fete

Ma dus sa imi schimb culoarea la rosturile de la gresie...

Mergi la inceput