Strugurasi de Sept -Oct 2011 (67)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Buna dimineata gravidutelor

Ati vorbit despre cosmaruri, aseara tocmai ce am avut si eu unul.Am visat ca nascusem fetita si avea fata ascutita ca a sotului si la mana dreapta avea 6 degete.OfffffStiu ca nua re 6 degete la manute pentru ca eu i le-am numarat la eco.Si imi faceam planuri ca trebuie sa ajung cu ea la Bucuresti sa-i tai degetul care era in plus.
Apoi trebuia sa-i dau si m-am strans de san si a inceput sa curga laptele si pe cea mica (care acum se facuse mare)o puneam sa suga.
Visele astea....

Seidana, a ramas tot fetita? Important este ca totul a fost bine la eco.si ea sanatoasa
Si eu tot la 7 ma trezesc ca atunci se trezeste sotul, eu ii pregatesc micul dejun si nu mai pot sa

Mikka, ma bucur ca bunica ta se simte bine.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 26+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Mi-am schimbat si eu semnatura, azi merg la eco., abia astept si sa vedem cate saptamani are dupa eco.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 27+ cu Anastasia-Maria

Mergi la inceput

monaramona, eu m-am ingrasat 14 Kg Eu nu mai zic nimic de kg mele pt ca mi-e rusine Eu m-am ingrasat cel mai mult.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 27+ cu Anastasia-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

Buna dimineata si de la noi... si eu am inceput sa ma trezesc de cateva zile la ora 5-6 dimineatza sa merg la baie:((( si e aiurea ca apoi la 7:30 suna telefonul sa se trezeasca al meu sa mearga la serviciu.. offf e bine ca de cele mai multe ori adorm la loc destul de repede.

Sambata a fost zi de lenevit, iar duminica am iesit prin parcul de langa noi si ne-am plimbat prin padure(si am urcat pe-un deal:))) in mod eroic nu am obosit prea tare bine ca am mers si incet.

Al meu avea chef de aventura parc dar era coada prea mare asa ca am lasat-o pe alta zi... si asa ma ofic ca eu cu butica nu pot face asta:))) dar lasa ca dupa sarcina imi gasesc eu o zi sa ma cocot pe toate alea pe acolo hihihi:)

Si eu ma enervez rpd si pun bot la orice:)))
Samabata si-a gasit si sotul sa ma tachineze:))) ca m-am facut mare ca m-am facut cat el de lat in solduri ca ma tinea in brate si erau soldurile noastre cam la acelasi nivel.. si ii spun ca ma minte ca eu ma vad micuta cum sa spuna ca m-am facut asa mare:)))) bine ca ieri mi-a spus ca doar ma tachina:)))) si oricum el are 110 in solduri si eu 100-101:)))
deci inca nu sunt cat el:))))

In rest suntem bine miscaciose cand vrem noi:)) cand pune tati mana pe butica nu prea mai miscam:)))) cum ia tati mana cum dam un sut:)))
Sambata a simtit-o si el de vreo 3 ori cum a dat asa finut:))

Pupici

27+ cu Kate Rina

Mergi la inceput

matza ati ales si numele fetitei frumoase nume

Ei bine al meu imi zice...hai elefantelul meu Cand ma intorc eu in pat pe stanga sau pe dreapta sau cand ma dau jos.Adevarul este ca abia m,a misc

Mergi la inceput

Da l-am ales de mai demult... dar inca nu eram eu 100% sigura ca asta va ramane:)) sotul nu e flexibil deloc hahahaha le-a gasit p-astea i-au placut si a spus ca asa ramane:)).. noh asta e si mie imi place insa oarecum mi-e teama ca va fii greu la lume sa-l pronunte hahaha..
Sotula spus daca nu i va placea fetitei cand va creste sa-l injure pe el nu pe altcnv hahaha

Bafta la eco azi

27+ cu Kate Rina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

buna dimineata burticuti frumoase

vorbiti de trezire la 5-6 si eu sunt in program asta e nu am ce face

si bebelina imi e activa si in timpul noptii dar asa ca sa nu p trezeasca prea tare pe mami

mai am un pik si pe 20 intru in concediu prenatal, abia astept ca nu mai suport deplasarile pe caldurile astea infernale

seidana felicitari pentru rezultate bune la eco sa fiti sanatoase si sa cresteti mari incontinuare

racheel stai linistita cu kg ca si eu am luat destule deja insa nu ma mai gindesc la ele atit timp cit stiu ca copilul imi e sanatos in burtika.

Fetelor eu am intrerupt sorbiferul sa l beau ca imi e rau de la el, o sa incerc sa maninc mai multe produse care contin fier de altfel nustiu cum sa fac

adreea o sa treaca starile date si eu de simbata de dimineta intrasem in butoi, ca sotul meu mereu isi gaseste cite ceva sa faca inafara casei, si pleaca si ma lasa singura...argumentul lui este "FAc totul pentru princesa"
am avut niste reprize cu soacra-mea dar deja incep sa ma obisnuiesc cu asta si sa o evit la maximum cit pot.

Matzarebela si eu lam intercut la solduri pe sot si ma simt mindra de asta ca doar am motive serioase acum nu?

Eu am facut primele cumparaturi pentru bebe si sunt asa de fericita, mereu privesc hainutele si le sarut

Va doresc un inceput de saptamina cit mai frumos!!!

Cea mai fericita mami 27 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Neata fetelor.
Eu am luat 10 kg pana acum. Picioarele mi se umfla f. tare seara......in special cand sunt la serv.
Racheel bafta la control.La ce ora mergi?

26+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Eu momentan abia am facut listutza cu ce e absolut necesar:))) luna asta sper sa incep sa pun bani deoparte(pana acum am tot tras de timp au tot intervenit alte lucruri si iaca nu am mai reusit nimic:(

dar lasa k mai sunt 2 luni in care s-ar mai putea face cv cv ehhehe macar pt strictul necesar si pentru nastere, apoi vom rezolva totul pe parcurs:)
Oricum dimineatza ii spun sotului ca maine fac 28 sapt si mai raman 2 sapt si trec la sapt 30.. si ca ce rpd trece timpu ca mai ieri eram la jumatate.. si acum... ma indrept cu viteza spre marea intalnire hehe.

aa da oricum nu l-am prins pe sot inca.. dar dupa nastere... o sa mi revin eu.. mai ales ca la solduri s-au latit oasele si nu am pus mare lucru pe mn:)))

27+ cu Kate Rina

Mergi la inceput

La 14, 30 am programare, pe caldura cea mare.

Camady, tu mai mergi la 2 doctori?Stiam ca mergi la unul in Braila si la Constanta si vrei sa nasti la Constanta.

Mergi la inceput