BAC 2011 sau expozitie Hi -tech ?

BAC 2011 sau expozitie Hi -tech ? | Autor: Marina

Link direct la acest mesaj

Am citit articolul asta pe hotnews si am ramas fara replica. Banuiesc ca in final efortul de a gasi metoda ideala de copiat e mai mare decat efortul de a invata, dar chiar s-a ajuns la asa ceva? Nu mai face nimeni copiute, servite etc....macar din alea invatai ceva pana le scriai

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-8753949-bac-2011-cum-poate-copia-tech-bacalaureat-care-sunt-masurile-luate-ministerul-educatiei-pixul-bluetooth-microcastile-microvibratie-timpan.htm

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Pentru papagaletzi am vazut la tarabe carticele in format redus, de buzunar, cu subiecte pentru BAC. Deci cine nu are bani de hi-tech, sau e mult peste varsta lui poate sa sacrifice un suc sau un film sa cumpere o carte.

Doamne, ce s-a ales de copiutele cu zgarci? pana reuseam sa le scriu invatam trei sferturi din materie.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Nu esti singura ramasa fara replica !

Dar totusi, chestiilea alea hi-tech presupun ca's destul de scumpe, asa ca respectivele metode de copiat nu's chiar la indemana oricui! Iar carticelele, oricat de reduse ar fi, tot nu cred ca le poti folosi la un examen.

Parerea mea e ca un supraveghetor vigilent poate oricand sa-si dea semaa cine copiaza si cine nu, indiferent ca foloseste copiuta, carticia sau ultima inventie hi-tech. Trebuie sa fi mult prea ingamfat sa crezi ca esti mai istet ca profu si l-ai copiat chiar sub nasul lui; eu bag mana-n foc ca atunci cand reusesti s-o faci e doar pentru ca el accepta tacit situatia.
Ma refer aici strict la cei care's tufa de venetia si asteapta mura-n gura TOATE raspunsurile de la altii, ca daca totusi ai habar si e doar o chestie mica pe care n-o stii, si reusesti cumva s-o copiezi, atunci da, poti spune ca ai avut noroc. Dar sa stai 3 ore si sa astepti sa-ti dicteze cineva ceva, sa nu stii tu sa scri 2 randuri de capul tau, si sa crezi ca nimeni nu se prinde de asta......ma indoiesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

sunt curioasa citi si cum vor fi pedepsiti cei prinsi copiind.

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

sunt dati afara din examendaca sunt prinsi .....stiu din sursa sigura ca acum aproape 2 ani o astfel de casca de bagat in ureche era in jur de 160 ron , la o renumita fac. chiar o profesoara le vindea .asa ca...........

--------------------------------------------------------------------

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

eu nu inteleg, chiar se moare din BAC daca inveti macar pt o nota de trecere? Asa nu ma mir ca mult ajung la facultate fara sa fie in stare sa completeze un formular cu nume, data nasterii si adresa din buletin

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

cartuliile alea de buzunar sunt perfecte pt. ca te ajuta sa fixezi lucrurile importante.

Evident ca orice profesor se prinde cine copiaza si cine nu. Pe o colega de fac. au prins-o cu handsfree-ul, a fost realmente penibil.
Nu m-as complica...

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

mie articolul mi se pare ca are rolul de a prezenta celor care copiau nestingheriti toate mijloacele moderne de a copia...in fond, nu mai dau bani de protocol si au si garantia ca obtin nota mare.

acum vreo 5 ani, cand se publicau variantele de bac si se comunica la radio ce varianta este extrasa, lucram cu o fetita la mate...copil constiincios, afla de tehnicile IT si-mi spune cu naivitate:
"si doamna, eu pot sa-mi bag in ureche si dumneavoastra sa-mi dictati rezolvarea?
Eu: Da, dar risti sa surzesti daca stranut din greseala...
C: Vai, dar nu vreau...
Eu: dar e o chestie mai faina...o bagi in fund (cu scuze pentru delicati) si nu mai ai probleme...
C: pai si ce aud..
Eu: simti asa o voce interioara de parca-ti vine din suflet...
C: pai si dupa examen, ce fac?
Eu: iei un laxativ si iese...
C: si daca nu iese...o sa va aud toata viata?

I-am zis ca am ras de ea...merita pt ca invatase de cand se stia si-i bantuiau creierii tot felul de prostii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ai speriat bietul copil. Nu ca intra in fund era problema ci posibilitatea sa te auda toata viata

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

sa razi, sa plangi? vai unde s-a ajuns!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Mie nu-mi vine sa cred ce se intampla la BAC! Chiar asa rau s-a ajuns ?

Mergi la inceput