BAC 2011 sau expozitie Hi -tech ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Eu am vazut subiectul la mate, acum, la a doua sesiune, si m-am ingrozit. E drept, matematica a fost dintotdeauna punctul meu cel mai slab. Luam 1 cu felicitari, daca trebuia sa dau examenul acum.
Edit: si la matematica chiar nu vad ce ai putea sa copiezi. Stii sau nu stii, asta e tot. Si daca cumva ai ghinionul ca, pe parcursul celor 4 ani de liceu sa se fi format vreo lacuna, sa fi fost vreo chestie pe care nu ai inteles-o, adio! Ca pe urma, tot ce inveti se leaga cumva de acel ceva pe care nu l-ai inteles... cel putin eu asa am patit. Slava Domnului ca nu am dat bacul la mate...

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 20+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Nu cred ca la examen sa da ceva ce nu au invatat in liceu, oricat de greu ar fi. Problema este ca nimeni nu invata si da, eu sunt de acord cu pedepsele in cazul copiatului. Si noi am dat bac si tot felul de examene si am invatat pe rupte. Deaia e scoala, sa inveti, daca nu ai chef de asta, nu te obliga nimeni sa faci liceul. Dar nu mi se pare corect sa ai o diploma de liceu si tu sa nu ai nici cele mai elementare cunostinte de limba romana , cum vad din ce in ce mai des. Riscam sa devenim un popor de analfabeti si drogati si nu cred ca asta ne dorim.
Articolul asta de pe hotnews ce a vrut sa fie ? Informare pentru cei care inca nu le stiau pe toate ? E jalnic tot ce se intampla in sistemul de invatamant din ziua de astazi. Imi pare rau pentru copiii care inca mai vor sa invete ceva in Romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

De curiozitate m-am uitat pe subiectele la limba romana. Am rezolvat primul subiect in cam 15 minute si din ce am vazut pe barem am luat punctaj aproape maxim pentru el (8 din 10). Pe celelalte nu le-am facut ca erau de tip eseu/ argumentare si oricum nu avea cine sa ma corecteze.

Ideea e ca totusi nu sunt subiecte de speriat, ca vorba aia, nici eu nu mai sunt in the loop si totusi m-am descurcat onorabil, insa am impresia ca ce se vehiculeaza acum ca fiind marea buba a educatiei este adevarat: unii elevi nu inteleg ceea ce citesc. Pacat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

La mate nu m-am uitat si nici la celelalte stiinte exacte pentru ca nu am dat bacul la ele, deci nici pretentie nu am de la creierasul meu sa mai stie ceva.

Cat despre: uite cat de rau s-a ajuns... Cand am intrat la facultate trebuia sa completez un formular. Langa mine era o viitoare studenta careia ii dicta mama ei ce sa scrie intr-o cerere simpla (dar care nu avea tipizat, deh). Deci si atunci erau uscaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ioana, ai dreptate.
Eu cand am spus de subiectul la mate m-am referit la faptul ca nu in toate liceele se invata materia cum ar trebui. Eu recunosc ca, desi am terminat un liceu bun, la mate nu prea am facut mare branza. E drept ca eram profil uman si poate nici profesoara nu-si dadea silinta...
Ce pretentii sa ai de la elevi, cand la titularizare au fost candidati care au luat nota 1 (deci au predat foaia goala, eu asta inteleg)? Eu acelor persoane nu le-as mai da dreptul sa stea niciodata la catedra.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 20+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Cei cu 1 nu ajung la catedra. Unii merg la un nou examen si daca au mai invatat cat sa ia peste 5 si sunt posturi, vor avea si o catedra. Ceilalti se reorienteaza spre alte domenii unde se intra pe baza de CV si interviu sau merg spre somaj.DianaD & Alexandru 12 04 2006www.ghid-az.ro

Mergi la inceput