Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(45)
Raspunsuri - Pagina 10
de_ea spune:
Buna fetelor...
Am avut o noapte de groaza,asa cum au fost si ultimele zile.
Nu stiu ce sa mai fac cu mandruta mea,noaptea nu mai doarme,se foieste si plange ,ea care adormea pe la 22:30 in patutul ei cu suzeta, iar ziua este mereu maraita.Nici macar in brate nu se linisteste...Sunt nemancata,cu casa vraiste si bagajul neterminat.

Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011
Lorich spune:
vasi eu nu o pun in fund-fund. poate un pic inclinata doar in carut, ca-n rest, se rastoarna.
de ea
spor!! o fi puseu sau diniti??
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011
de_ea spune:
La multi ani pt ieri draga noastra Tunde!
La multe lunite sarbatoritilor de astazi!

Lori-un
mare pt mamica obosita si multa sanatate puiutilor!
Andutza_B spune:
Bai, am priceput ca trebuie sa ne cada parul, ca asta e destinul nostru implacabil, dar am si eu o curiozitate: PANA CAND?? Cat dureaza procesul asta? 
Andutza-
de pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011)
mirela2 spune:
neata si de la noi
maria o sa iau, ca n am ce altceva sa fac
LA MULTI ANI mami TUNDE sa cresti mare si sanatoasa - a se intelege mare la buzunare![]()
lma si sarbatoritilor de azi
sanatate lui Robi
Robi meu e un miorlait
de la 4 se foieste, ba ca pierde suzeta, ba ca i e prea cald, ba ca nici el nu stie ce vrea
la 3 noaptea urla unul pe strada ca din gura de sarpe : "sariti lume ca ma bate" am sarit din pat de numa
, sa nu mi scoale copii
Robi a inceput foiala, dai fa un lapte, hraneste copilul, intoarce l pe partea cealalta, pune suzeta aluilalt, fa si aluia un lapte
trage si Razvi de 2 ori si nu mai vrea
m am pus in pat si hai sa dorm, dupa nici 3 sferturi de ora incepe foiala si Razvi, ii era foame evident
offff si uite ca se facu 5 si iar foiala pe robert, tu i mama ei de suzeta ca nu i sta lipita de gura sa n o mai piarda

la 6 se kk Razvan ca si a facut program, asta in timp de halaste lapte
, dai si schimba l, a mai cantat un pic si a adormit la loc
din astea de cascadorii rasului sau mai bine zis ca n filmele cu prosti
pupici
mami cu motaneii
Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) 
colacei de inot pentru bebelusi
Andutza_B spune:
Lori 

Vai, eu nu mai scriu chestii din astea de genul : ma duc in oras la plimbare, la cafea, etc... Ca mi-e rusine de voi, cele cu doi copii, care mai sunt si bolnaviori... ![]()
Andutza-
de pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011)
de_ea spune:
Lorich-nu stiu ce este dar nu imi place deloc si sper sa treaca cat mai repede.
Andutza-si mie imi cade.Am noroc ca am parul ondulat si nu se vede ca mai am doar cateva fire.
Lorich spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andutza_B Lori ![]() ![]() Vai, eu nu mai scriu chestii din astea de genul : ma duc in oras la plimbare, la cafea, etc... Ca mi-e rusine de voi, cele cu doi copii, care mai sunt si bolnaviori... Andutza- de pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011) |
ei naaaa...
foarte bine, iesi, daca ai chef...
mai, cu parul eu deja nu stiu ce sa mai fac..il am lungut, daca il tai, il pierd si mai repede..macar asa il strang, dar am inceput sa ma tem pt fifi - i-am gasit unul super mare facut cocolos pe limba

mai, daca ii ajung in stomac si nu le da afara??? daca se face vreun mega cocolos in burtica??? CE fac eu cu paru ista??? Vedeti de dispozitie de zile mari..ma retrag ca fuge lumea de pe forum.
edit; discutie mami -Robert (dupa ce epuizasem zeci de feluride mancare)
eu: Robert vrei cirese cu zeama? (compot)
Robert: Nu cu zeamaaaaa
eu:iti dau fara zeama atunci!
Robert: Nu fara zeamaaaa!!
ziceti si voi!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011
roxx26 spune:
Hello fetele!
Azi ne sarbatorim...mami a mesterit un tort, bineinteles. Vi-l arat mai incolo. Acu e la frigi.
LORI, ca tot intrebai, prima rulada am stricat-o. A iesit vraiste. Nu mi s-a intamplat pana acum. Dar am facut-o cu soacra-mea pe capul meu, care imi spunea tot felu de imbecilisme (ca copchilu nu stiu cui e mai gras, si e bine ca bebelusii sa fie grasi, ca ea a inceput sa le dea suc de nustiu care si mar si biscuite la copii la nu stiu cate luni, si poate ar fi bine sa fac si eu la fel, ca ea nu vede cum se trasforma leaganul meu in scaun de masa si in fond nici nu crede, dar daca zic eu..., ca geanul termopan mi s-a stricat ca nu stiu sa-l manevrez - ca uite, ale ei sunt mai vechi si n-au nimic...

). Si eu cand fac ceva cu draci...fac praf...asa ca rulada a iesit farame.
M-am trezit relaxata de dimi si am bagat una noua si frumoasa!
Off, LORI, e rau tare cu un copilas bolnavior si marait, daramite cu doi...Ai sa-i dai ceva pisicutei? Camilia? Poate o supara rau dintisorii...Pupam mami si copilasii...sa va faceti bine repejor!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
mirela2 spune:
robi a adormit intre jucarii si cu youtube dat la maxim
mami cu motaneii
Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) 
colacei de inot pentru bebelusi