MONTIGNAC (159)..STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 9
mel_g spune:
Azi m-am cantarit si aceam 53,2. Daca manac in weekend neconform, iar ma duc la 55 si o iau de la capat. E destul de greu pt mine sa respect monti, din cauza dulciurilor. Cu mancarea nu am probleme, mi e pare chiar ok, dar cand vad prajituri, mi se face rau .
puisorul spune:
Buna dimineata
Eu am net cu ratia( a se citi un stick mobil de la Vodafone cu trafic doar de 500 de mega ) dar in curand imi pun UPC si am terminat problemele.
Ninha, vacanta frumoasa si monti
Brandu, te-ai dat pe hipocaloric? Ce ii cu meniul ala anemic?
Mel, incearca sa ii faci limonada. Eventual si cu alte fructe inafara de lamaie: lime, ananas, portocale si neaparat menta verde.
Ne-am sarbatorit la un restaurant foarte vestit dpdv al creatiilor culinare. Eu cu piept de rata crocant cu praz umplut cu piure de cartofi aromat cu tarhon si afine si sos tamarind iar sotul cu ceva vita cu ficat de gasca si mai nu stiu ce. Meniul a sunat tare fantastic dar piureul ala cu afine nu mi-a placut. As fi preferat sosul de afine separat:(. Si am fost apoi la film, la Mahmurii 2. Foarte fain, am ras doua ore...sa mergeti daca aveti ocazia.
Ce ma enerveaza vremea . Am vrut sa mergem la o pensiune la Arieseni, dar pe ploaia asta nu ne-am incumetat. Asa ca o sa stau cu nasul in laptop tot weekendul si o sa caut variante de cazare pt concediu in Croatia.
Meniu ieri:
MD: un rest de salata orientala de naut de la cina
P: salata de rosii si catsraveti cu chiftele de broccoli si ceapa
C: fasole verde scazuta cu ochiuri
Planuri de gateala nu am inca, doat terina de fructe de padure se face sigur.
si mai vb( am net ca sunt la mama )
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
brindusik spune:
puisoaro stii ca mananc putin..da mi se pare ca ce am mancat ieri o fost mult...fructe am balotat grupa mare si am mai presarat si niste alune pe la munca...si sa fiu sincera seara am luat la bord si 4 biscuiti Oreo(de la care imi place biscuitu nu si crema ..nu-s cuminte deloc sa stii
io mai lenevesc putin si ma duc dupa provizii de cerese si alte fructe ca is cam pe zero
vroiam sa fac varza pentru saptamana care urmeaza dar cred ca nu o fac si in sfarshit o sa fac piftelele alea din brocoli...(imi e ff pofta de piftele obisnuite din carne)...sapt viitoare am in program sa fac salata cezar in fiecare zi la munca...drept urmare daca stiti ceva reteta de dresing ar fi super sa mi-o plasati si mie
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
child spune:
Salutare!
Vremea e urata, ne face sa stam in casa si sa mai verificam frigiderul
Meniul de azi:
- cirese, omleta cu sunca si gogosari murati, expresso
- sufleu de spanac cu muschi de porc afumat la gratar, expresso
- branza de vaci 0% cu iaurt 0%
- salata, cas afumat
O sambata frumoasa sa aveti!
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)
brindusik spune:
montigirls e nashpetzel ca la voi e frig...la mine a inceput sa se incalzeasca
diana e bine ca eu mi-am umplutut frigi numai cu fructe care ajuta la slabit:mere, caise, prune, cirese
puisioaro ce fain de tine ca stai pe langa arieseni..am fost acolo anu trecut..mi-o placut mult..e foarte relaxant
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
mel_g spune:
Fetele azi m-am rafatat: de dimineata am fost la masaj,am venit acasa am facut ceva ordine, am invata pt un examen pe care il am joi si apoi am bagat somn la greu - m-am trezit la 8.
Meniul:
D: lapte 0% cu cereale integrale
P: pui cu fasole verde si mujdei de usturoi
C; salata din rosii si castraveti, branza telemea, un ou fiert si desert - o cutie de mascarpone amestecata cu fructoza si capsuni.
Am gresit-o cu mascarponele ? Nu ma pot abtine sa nu fac calculul caloriilor, cu toate ca in carte scrie ca nu trebuie ...
Puisorule cum faci chiftelutzele din brocoli? Suna interesant.
Brandu ce bine ca mananci fructe! Eu nu ma prea ating.
Dienuca, de la tine, daca nu te superi, as vrea reteta de sufleu de spanac
puisorul spune:
Mel, uite reteta de chiftele http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-vegetariene/27390/chiftelute-de-brocoli/. Mie mi-au placut si a mancat si Stefi. As vrea si eu la masaj
Brandu, si noi am fi vrut sa mergem mai ales ca e liber si luni. Dar combinatia de munte, frig, ploaie si copil nu prea avea sanse de succes
Meniu ieri:
MD: wassa, vinete cu ceapa si rosii
P and C: supa crema de mazare( excelenta mai ales ca am facut-o cu mazare proaspata) si orez brun cu vita cu ceapa(faza 2)
Am facut si terina cu fructe de padure. Azi mai fac doar http://artaculinara.com/forums/topic/2716-panissa-genoveza/ ca nu am apucat sa le fac saptamana trecuta. De pranz vom avea supa si friptura de ied cu garnitura de conopida coapta.
Daca nu ploua dupa-amiaza vrem sa mergem sa vedem cetatea de la Alba_iulia. Coica e renovata si arata foarte bine.
O duminica linistita va doresc
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
child spune:
MEL sufleul de spanac e foarte simplu de facut: spanac fiert, blenduit, la care adaug oua, smantana sau iaurt, cascaval ras si sare. Pun totul intr-un vas de yena (daca vrei poti unge vasul cu putin unt, dar nu e neaparat nevoie, ca nu se lipeste) si bag la cuptor pana se rumeneste un pic.
Eu ar trebui sa scriu meniul din ziua anterioara, ca seara se pare ca o mai pecesc, de exemplu aseara, in loc de salata promisa, am mancat inghetata cumparata si un pahar de vin
Azi am in plan asa:
- caise, iaurt 0% cu branza vaci 0%, expresso
- pastrav la cuptor cu sufleu de spanac, expresso
- branzica de casa de la tnuva
- salata cu telemea
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)
mel_g spune:
Aoleu ce ma enerveaza reclama asta la niveea. E frumos bb dar apare fix cand sunt grabita.
Va rog va uitati putin pe meniul meu de ieri ?
Nu stiu ce am gresit atat de rau incat vineri seara aveam 53,3 si azi la pranz 54,6 ? Totusi .........
Ce parere aveti ?
mel_g spune:
Multumesc Puisorului si Dianei pt retete. Astazi ma apuc de bucatarit.
Dimineata am invatat putin si apoi am iesit toti 4 cu bicicletele - cred ca 30 min am reusit pt ca apoi a inceput IAR !? ploaia .
Meniul de astazi - alandala
D: cafea
P: salata vinete si icre ( fara paine) , salata de fructe de mare, un pahar de vin rosu, o bomboana rafaelo si un patratel de ciocolata neagra.
Ma supara rau kg - cand mult cand putin !? Mi se pare total aiurea . Cum poti pune 1 kg si ceva in 24 ore ?