MONTIGNAC (159)..STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 10
brindusik spune:
mel nu are nimic meniul tau...si NU trebuie niciodata sa te cantarestu la prinz..in mijlocul zilei adik...
...si eu azi la fel ma gandeam cum pot pune 1.5kg asa repede...spilu e ca nu pui 1kg intr-o zi...daca ai pus kg a fost pentru ca ai mancat aiurea cateva zile.(dar dupa cum spuneam NU TE CANTARI LA PRINZ)..ca un kg sa se puna ( ca tot vb tu de calorii) trebe sa ai un surplus de 7000cal fata de ce mananci de obicei....concluzie..nu ai cum pune 7000cal intr-o singura zi ci se puna lingurita cu lingurita
am facut ieri tocana de legume:ardei,ceapa, morcov si vinata..o iesit buna..o sa mananc asta sapt asta cu picioruse de pui...am renuntat pentru moment la salata cezar...
nush daca e doar o impresie a mea..dar de cand fac sport imi e foame mai des ceea ce nu e ok ca imi vine sa rod si masa si tot felul de tampenii.. somebody
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
mel_g spune:
Brandu pana vineri am mancat super ok.
Aseara insa am combinat proteine ( ou, brana telemea ) cu desertul mascarponele care iar e gras cu fructoza.
Am voie sa combin fructoza cu mascarpone ? e bun .... as manca in fiecare zi.
mel_g spune:
Puisorule , masajul il fac in fiecare an inainte de mare. Nu am rabdare sa fac tot timpul anului - mi se pare pierdere de timp. Prefer sa ies in parc cu picii si sa fac miscare acolo, insa din pacate celulita mi se duce doar de la masaj.
brindusik spune:
mel atunci e de vina faptul ca te-ai cantarit la prinz..nu mai face asta ca nu faci decat sa de deprimi..dimineata dupa tronu de dimi atunci e timpu cantarului
io chiar is curioasa maine...ca de obicei daca ma cantaresc in timpu sapt is o dar lunea prin minune is
mel_g spune:
Deci weekend-ul e perfect pt tine.
La mine e invers - lunea sunt balenuta si vinerea
Doamne ce-as mai manca o ciocolata .....
Nu cred ca rezist ispitei
Imi voi face smantana cu fructoza si cacao ? Merge ?
brindusik spune:
merge....si io nush ce am weekendu asta imi vine sa mananc dulce..da nu fructe ca am o gramada...dulce prostii...asta clar mi se trage de la biscuitii Oreo
child spune:
MEL zici ca mai dispare din celulita cu masaj? masaj anticelulitic sau de care? si pe mine ma tot bate gandul sa incerc, cu cat timp inainte de vacanta te apuci de masaj?
Bine-nteles ca si asta-seara am pecit-o, tot cu inghetata, dar asta este monti macar (a aparut inghetata cu fructoza la betty-ice) si cateva bucatele de cioco 75% cacao si un pahar de vin (macar e demisec)
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)
mel_g spune:
Diana eu am baut unul la pranz si am mai baut unul seara, asa ca monti s-a dus.
Legat de masaj - am inceput aprox pe 20 mai si plec la mare in 24 iunie. Timp de o luna fac de trei ori pe saptamana electrostimulare + vacuum( ambele dureaza 1 ora si 30 min ( 45 min electro si 30 min vacuum, de fapt este dermo cell, pt ca ma imbraca intr-un costumas alb ca un ciorapel )), dar crede-ma ca se vede rezultatul - tonifiere + celulita. Cam asta fac in fiecare an, inainte de mare, pt ca sunt lenesa si nu merg la sala.
Nu's ce sa mananc la cina dar parca n-as respecta monti. Intotdeauna am fost o neconforma ca sa zic asa, nu mi-au placut regulile si am incercat sa le incalc.
Ce bine ca maine e liber .... prestez bicicleta ( ca-mi place ) si masaj ( ca dureaza doar 1 luna si e inainte de mare ).
va pupicesc si va spun maine ce am mancat
brindusik spune:
si eu am facut din ala dermo cell in costumas..doamne ce te omoara..si da si eu am simtit ceva rezultate...dar am facut numai 5 zile cate 30 de min pe zi acum cand am fost acasa de paste....si simteam pielea mai tonifiata la atingere si din astea...si chiar cred ca genul ala de masaj iti pot face sa dispara celulita...
io sar de cina...am mancat o pruna si o caisa mai devreme..bag apa ca ma deprima serios starea asta cu pofta de dulce
maya ce e cu tineeeeeeee???spuneeeeeee ceva
mel_g spune:
Brandu eu am deja 9 sedinte de vacum s 10 de electro si sunt multumita. As veea sa incerc si altfel de tratamente de intretinere, pt de astea m-am cam plictisit. Cercetez pretzuri ..... in momentul asta si va anuntz daca va intereseaza.
La varsta mea rezultatele se vad din ce in ce mai greu, de aceea tot experimentez.