Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (15)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

da roxy scoate-o afara vezi ce se linisteste ce greutate are anastasia???
noi nu am avut colici niciodata...

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi la 3 luni cand am fost la control avea 5,7 kg. in luna 3 a luat 800 gr, mai putin ca lunile trecute dar doctorita ne-a zis ca este foarte bine. acasa n-am mai cantarit-o ca nu prea mai sta pe cantar si nici eu nu mai am chef ca la inceput. eu o vad ca creste, ii cresc falcutele, se lungeste.... asa ca este bine

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR!
SA NE TRAIASCA COPILASII, SA FIE SANATOSI SI NOI PE LANGA EI CA SI NOI SUNTEM COPII
va pup de nu va vedeti si fug ca am carne la dezghetat, tb sa dau drumul la masina de rufe si sa incerc sa fac ceva curat... daca am ceva timp fac si ceva cozonac diseara si tb sa inrosesc cateva oua va citesc , dar nu prea am timp sa scriu...

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

LA MULTI ANI pt toti fluturasii !!!

Nu am mai pus poza aseara pt ca m-am decis sa ma imbrac cu rochita neagra si am spalat-o. Seara mi-am dat seama ca trebuia sa fac poza pana sa o spal!

Aici ploua de aseara si nu imi place deloc ! Vroiam sa iesim la plimbare si apoi la ceva shoppinguiala dar, parca vremea asta mi-a luat tot cheful.
Aseara am fost la epilat+pensat si pana acolo(la 2 min de casa) m-a udat pana la piele. Drept urmare aseara am sarit peste partea de alergat sau mers cu bicicleta...si nici gim nu am facut in casa ca nu am avut chef .

Simonelu, ne-ai scris la toate dar de voi nu ne-ai sp nimic...doar faza cu botezul. Cum este l casa noua? Cum se simte mami?

Lavinia, felicitari pt reluarea aerobicului ! Nu este prea tarziu sa iei Vitamina C pt febra musculara....fie capsula ori din fructe(lamaie,kiwi..etc). Fa asta zilnic pt o rezistenta mai mare si impotriva febrei musculare.
,
Strumpitz, eu am tot asteptat sa intrii sa ne sp de printesa...cum se simte?...hai la apel !

Andreea, hai intra mai des ca imi este dor de postarile tale...si cel mai rau imi pare ca atunci cand intrii tu nu sunt 1 Ce mai faceti?

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulina_mica spune:

La multi ani tuturor fluturasilor!
Intram si noi mai rar, ca stam mult afara...
Roxy, apropo de colici, noi inca mai avem, dar cred ca are legatura uneori cu mancarea mea. Luam inca Infacol, dar nu stiu daca are efect.
De dormit dormim noaptea de la 22,30-23 pana la 9,30 dimi cu o trezire care poate fi la 3, 4, 5 sau 6,30; nu stiu de ce depinde, m-am chinuit sa-mi dau seama cum sa fac sa fie la 6, dar nu vad legatura cu nimic. Poate cu cat de mult papa seara, dar asta nu am cum sa stiu (mamicile cu bebe pe lapte praf, are vreo legatura cu cat mananca seara, cat de mult doarme? sau n-are legatura?)Al meu dimineata nu prea manca-la 4 ore- sau asa mi se pare mie, in schimb dupa-amiaza si seara ar vrea la 2 ore. Asa sunt si ai vostri? Cred ca ar trebui sa-i fac proba cantarului...

Mamica fericita de papushica draga si scumpa, Dorian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulina_mica spune:

Sa ma laud si eu acum: avem 7 kg, la 3 luni si 3 saptamani, 63 cm, nu facem din pacate intoarceri, insa apucam cu manutzele jucarii si le tinem, tinem si bibele cu ceai in maini

Duminica am avut botezul, a urlat de s-a speriat lumea, ca i-am stricat programul lui de somn...a daramat apa preotului, dar i-a si zambit la un moment dat,... am observat ca atunci cand e cu multa lume in jur, se agita, face colici, nu doarme bine noaptea, deh, mare sensibilos mai e...

Felicitari fetelor care au timp de aerobic si alte sporturi, eu n-am timp de nimic...

Azi de 1 iunie ii fac cadou abonament la aquabebe, adica gimnastica in apa pentru bebelushi, speram sa ii placa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bulina_mica

La multi ani tuturor fluturasilor!
Intram si noi mai rar, ca stam mult afara...
Roxy, apropo de colici, noi inca mai avem, dar cred ca are legatura uneori cu mancarea mea. Luam inca Infacol, dar nu stiu daca are efect.
De dormit dormim noaptea de la 22,30-23 pana la 9,30 dimi cu o trezire care poate fi la 3, 4, 5 sau 6,30; nu stiu de ce depinde, m-am chinuit sa-mi dau seama cum sa fac sa fie la 6, dar nu vad legatura cu nimic. Poate cu cat de mult papa seara, dar asta nu am cum sa stiu (mamicile cu bebe pe lapte praf, are vreo legatura cu cat mananca seara, cat de mult doarme? sau n-are legatura?)Al meu dimineata nu prea manca-la 4 ore- sau asa mi se pare mie, in schimb dupa-amiaza si seara ar vrea la 2 ore. Asa sunt si ai vostri? Cred ca ar trebui sa-i fac proba cantarului...

la noi e tare dubios..eu seara ii dau un bibe cu lp ca nu am eu..si se trezeste mult mai repede decat pe lm, adica aseara de ex s-a trezit la 1 si la 4 ea care cnd papa doar san se trezea direct la 6 dimineata..asa ca am ecis sa-i mut bibele cu lp la ora 6-7 dupaamiaza si seara sa-i dau san ca sa-mi doarma si mie pana la 4-5-6..si la noi variaza, cred ca in functie de starea ei..o mai apuca kakaceala, burtica..d'astea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

lalely

noi suntem azi la 2 lingurite de suc de mar
sa fiu si eu putin cioara : bebe vrea sa se intoarca de pe spate pe burta si uneori ii reuseste!!, vrea sa prinda cu manutele sticla de lapte, sta cuminte in carucior sau in balansoar/patut si vorbeste in lumea lui , are un somn batut in cuie de la 2 la 5 sau de la 3 la 6 ziua in rest somnuri scurte iar seara la 22 doarme pana dimi, papa si iar nani
Iasminica e topitaaaaa dupa fratiorul ei

mamica implinita de fetita si baietel

felicitari pentru comportamentul lui Lucas, este totul meritul tau
De ce ai inceput asa devreme diversificarea?

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

fetele cu bebei de 3 luni sau mai mult, ai vostri mai au colici?

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

nu mai are demuuult

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

la multi ani copilasilor mici si mari !!!

miki, eu ii dau seara 90 de lp apoi san pana adoarme si a inceput sa doarma din nou pana dimineata la 6-7, papa si din nou somn pana la 9-10.

Azi avam multe variante in minte de activitati, dar nu avem masina si nu putem ajunge nicaieri unde vroiam...

stefy, stabileste tu o zi si o ora si am sa imi fac timp sa ajung atunci cand poti tu.
simo, pt mine ok in orice zi , oricum am sa vin doar cu Catalina. Pe Cristi am sa-l las cu ta-su sa se distreze

am iesit pe afara..sper sa nu ne prinda ploaia...
pupici

Poze

Mergi la inceput