Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (15)
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simonacip/simonacip.jpg)
simonacip spune:
Neata
Intru si eu scurt
Stefy, ma bucur c-ai rez cu sterilizatorul...Fixati o data sa vad si eu dc ma pot prezenta la intalnire...vreau mult sa vin!Mi-ar conveni mult Moghiorosul...Parca erai approape...dar stiu ca Mada sta mai departe deci trebuie gasit mai in centru un parc ceva...Mi-ar placea mai tare sa alegem un weekend...sa vin cu al meu ...poate in herastrau ceva...doar ca nu pe 12 cand avem si noi botezul...ce ziceti fetele? V-ar conveni wd? trafic mai liber...o sambata dupa masa...sau duminica..
Miki, ooof, imi pare rau deatatea pe capul tau. SPer sa va refaceti rpd amandoua...La mine Mati e racit...mi-e sa nu ia si ceilalti...Carticica ti-o trimit in wd..si o pun si pe contul comun poate mai vor fete (plus Andreei)...sa-mi monteze si mie al meu calculatorul c aeu nu ma pricep
Lavi, ma bucur ca esti optimista si ai tonus bun...Cat sunt preturile la voi la case? Cu un credit n-ar merge sa acoperiti??
Somleac,Raluk si eu la fel am cam mancat de toate...mancanc si varza, si ceapa, legume si fructe de toate...
Cami super c-ai mai putin decat inainte de a ramane gravida...eu n-am mai dat jos deloc..Ma invart pe la 61...poate sapt inainte de botez sa fac un efort mai consistent..
Lalely, eu am ales varianta 2 ani, sunt plafonata la 12, dar cu o suma mica...asa ca mi-a convenit...dar chiar dc nu-mi convenea cred ca tot varianta asta o alegeam...(vorba Sabryei, timp cu care nu ne mai intalnim niciodata...si pt mine e foarte frumos)O problema am avut si eu la HR...nu mi-au dat decizia si adeverinta pana nu le-am adus ultimul postnatal, ca sa vada ultima zi din cele 126...pe spuse n-a mers..
Strumpfi, succes la vaccin, sa treaca fara mari probleme
Ally, ce consecventa esti cu alergatul. Felicitarile mele. Admir consecventa si ambitia!Pup si gropitzele lui Eddy
ANaxena si dor de tine si de mesajele tale!
Mada, sper sa treceti cu bine hopul asta cu operatia...oof...tare greu e in situatii de acest gen!
Alina 06 a venit sotul...ca n-am fost pe faza...Ce fain c ava intalniti prin parcuri acolo! fetele.
Roxy ai fost tare cu 7 luni-7 kg...hih
Felicitas Miriam
Noi ne apropiem de botez...sa vedem ce va fi...avem vreo 30 de invitati fara copiio gramada de lume...pe neasteptate...si doar familia...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
anaxena spune:
buna dimineata!!!
la multi ani fluturasilor si fratiorilor de fluturasi!!!
alex are la 3 luni 6,1kg dar cu picioarele afara din cantar,ia sa si-l masor ca de lungime nu stiu nimic
de sambata cand a facut 3 luni a capatat un obicei tare urat:statul in brate
e un baietel cuminte si foarte zambaretz si vorbicios,papa numai san si doarme cam de 2x in timpul zilei iar noaptea de la 20-21 pana la 6-7 ,are ochii inca nedefiniti dar nu ca ai Mariei,probabil or sa fie verzi,atata timp cat il bagi in seama e un ingeras,cum nu mai vb cu el protesteaza
pe noi ne gasiti si pe facebook mai nou
eu sunt tot la 56kg si o burtica de care mai am pana scap,cand am vazut-o pe roxy mi-am dat cu tastatura-n cap de invidie
mananc dulciuri la greu,abia ashtept sa scap de acest obicei urat
in fiecare zi ma intalnesc cu SSAbrya la plimbare de carucioare,are Ayanna niste ochi albastrii de nu am mai vazut!
azi tre sa o duc pe Maria pe undeva ca doar e ziua ei
apropo la Carefour 40% reducere la toata imbracamintea de copii si jucarii,doar azi mai e valabil!!!si credeti-ma ca merita!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
buna dimi
simo, preturile....de la 100.000 e in sus afara din oras, in oras sunt enorm de scumpe, 300-400.000 euro . nu vrem credit, evitam banca, dar daca nu o sa avem de ales si nu gasim ce cautam, mai completam cu un mic credit. problema e ca nici eu nu sunt dispusa sa fac mici sacrificii pt a mai strange banuti, de ex sa renunt la concediu, la una alta.
anaxena...cand te aud ca te plangi las' mami ca te-am vazut eu
cami ce model de rochie iti faci????
mi-am gasit si eu o rochie pt evenimentele din toamna pe care le avem....acum sa am si banutii sa o cumpar
mamica implinita de fetita si baietel
![](images/user_woman.png)
lalely07 spune:
La multi ani pt bebei nostri si surioarele/fratiori lor!!!
Pt mine este o zi emotionanta,primul 1 iunie din viata copilului meu..Din pacate la noi vremea este urata,dar eu tot sper sa iesim pe afara!!
Noi suntem tot cu colici:am epuizat si Infacolul fara nici un rezultat vizibil.Se pare ca Baby Calm si Baby Drink mai amelioreaza dar nu vrea sa bea tot timpul..profit de momentele in care ii este foame si abia atunci imi ia ceaiul.Oribil!!!!
Daca ar trece macar la 2 luni si ceva tot ar fi bine..dar sa vedem.
La voi la ce perioada au trecut colicii???
Mamica de comoara
David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
bb_yasmi spune:
lalely
noi suntem azi la 2 lingurite de suc de mar
sa fiu si eu putin cioara : bebe vrea sa se intoarca de pe spate pe burta si uneori ii reuseste!!
, vrea sa prinda cu manutele sticla de lapte, sta cuminte in carucior sau in balansoar/patut si vorbeste in lumea lui , are un somn batut in cuie de la 2 la 5 sau de la 3 la 6 ziua in rest somnuri scurte iar seara la 22 doarme pana dimi, papa si iar nani
Iasminica e topitaaaaa dupa fratiorul ei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxy_s/roxy_s.jpg)
roxy_s spune:
neata fetele
LA MULTI ANI! bebeilor nostri, sa fie sanatosi si cumintei
simona cica intri scurt si ai scris un roman.
anaxena hai nu fi... pai si tu arati super, ce te plangi. faza cu vrutul in brate o cunosc si eu
lalely noi si acum la 3 luni si un pic mai avem colici cateodata.
eu ti-am mai zis, indiferent de vreme poti iesi afara. bine, sa nu fie ploaie torentiala si vant tare. in rest si daca mai da o ploicica mica , tot poti iesi. noi iesim oricand.
azi vreau sa mergem prin oras ca mereu se organizeaza ceva de ziua copilului si s-o duc si eu pe Anastasia de ziua ei
gata, merg sa mananc ca mi-am facut o omleta cu ceapa verde si cascaval si mi-am taiat si niste slaninuta toate fetele.
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
bb_yasmi spune:
apropo de 1 iunie....sa vedeti bucurie pe copilasi dupa 3 ani asa cand inteleg bine ce se intampla!!! la fel si cu mersul in concediu
roxy_s spune:
bb_yasmi te iei de mana cu mine, si pe mine m-a usturat gatul. mi-era ca racesc dar vad ca mi-a trecut, mai sunt putin ragusita de zici ca am urlat toata noaptea in discoteca.
am baut multe ceaiuri calde si am supt si niste Tantum verde , vad ca si-au facut efectul.
tu ai baut rece sau ceva? ca eu nu stiu de ce am ragusit ca nici rece n-am baut si nici inghe n-am mancat zilele astea.
ii place sucul de mar lui Lucas?
bb_yasmi spune:
roxy si mie mi-a mai trecut, fara sa fac nimic. eu am mancat inghe si am baut rece...naiba stie ca pe vremuri nu aveam nimic oricat rece as fi mancat/baut
ee nu i am dat mult suc de mar, ieri i am dat o lingurita iar azi vreau 2-3 sa ii dau. iti dai seama din alea 2-3 cat intra in gurita si cat pe langa :))))
noi ne pregatim de plimbarica...desi am o febra musuculara
roxy_s spune:
bb_yasmi si eu mai demult mancam inghe cate un tort intreg odata si nu ma mai durea nici un gat. acum nu stiu....
lasa febra musculara, la plimbarici cu tine.
hai ca merg si eu sa ma pregatesc sa plecam, Anastasia este cam maraici vad si sa ies cu ea afara mai repede.
fetele cu bebei de 3 luni sau mai mult, ai vostri mai au colici?