Mamici si Gravidute Italia (104)
Raspunsuri - Pagina 18
abramburika spune:
Eccomi!!
Neata!!
Va multumesc mult pt. urari!!
dana - sigur e 6-a malattia? Ca aia eu stiu ca e fara bube. Cel putin S. asa a avut. 3 zile de febra mare fara motiv si apoi, gata. SI tot asa, pana la 1 an. 5-a malattia avea pete rosii, micute. In fine, sanatate multa!
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 16s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
Laura_Luiza spune:
'Neata!
Am sunat si bagajul e pe drum spre mine iupiiiiiii! Se pare ca-l uitasera in Romania
Am reusit sa citesc tot capitolul, dar am uitat tot.. Scriu repede acum ca raman fara baterie la laptop si n-am incarcator, mi l-a furat sotul ca l-a uitat pe al lui la servici. Poate reusesc sa fac rost de altul, daca nu raman fara calculator 11 zile
Ali, stiu ca ma asteptai cu detalii despre rochie. Dezamagire.. Rochia poate ar fi fost frumoasa, doar ca n-am primit-o. Depaseau termenul maxim de expediere, iar eu am comandat-o sa-mi vina la fix inainte de nunta. Am anulat comanda si am primit ramburs total.. Am alergat de nebuna dupa rochie prin tara.. Concluzia e ca m-am lecuit de cumparat haine de pe net..
Alexandra, te inteleg perfect cu trezitul noaptea. Al meu se trezeste de 4 ori pe noapte cu ultima trezire la 6 dimineata. Poate o sa ziceti ca nu-i bai ca o am pe mama si ma adihnesc ziua, dar nu-i chiar asa, somnul de noapte e somn de noapte, chiar daca trag cate un pui de somn ziua nu compenseaza.
Dana, de mult vroiam sa-ti povestesc. Cand am fost la consulat pt actele piciului era o familie cu 3 baieti cam de varsta alor tai (dupa mine). Era femeia aia de un calm extraordinar, avea ochi pt toti 3..ideea era ca m-a facut sa ma gandesc la tine.. Cu 3 baieti frumosi, cuminti, curati si ascultatori. Nici nu imi pot imagina cat de greu iti este, dar cand ii vezi dragii de ei, cred ca ti se umple inima de mandrie.
Nafi, mereu ma faci sa zambesc ai asa un stil de a destinde atmosfera
Deocamdata n-am pozici, astept sa primesc si pun, asta daca fac rost de incarcator
O zi buna si frumoasa!
danangie spune:
LAURA ce ma bucur ptr tine!! Super!! Asa e. E foarte frumos sa ai copii multi. Si imi dau seama si eu ca (,) cu cat trece timpul...cu atat devin mai rabdatoare si gasesc solutii ptr a-i calma. E greu.Ca nu ai o clipa de respiro.Dar uite..ieri am plans atat de multttttt. Ma bagasem in camera cu toti baietii si Alin pregatea sufrageria. A montat toboganul, scos celalalt cadou.Pregatit masuta cu tortul si lumanarile aprinse, si a pus la calc muzica cu tanti auguri a te. ei cand am intrat cu baietii in sufragerie...Alessio era asa socat de ceea ce pregatise Alin ca nu se putea misca. eu atunci am izbucnit in plans ca eram atat de fericita.De el de micul meu omulet.Ca a facut 3 ani si sincer nu stiu cand au trecut atat de repede. e frumos, prea frumos.Cel mai frumos lucru pe care il pot "simti" parintii. Offf ce sa mai zic? Ma opresc ca pe urma ma apuca sentimentalismele...
PETRO a 6-a malattie se manifesta cu punctulete astea si febra.La copii mai maricei, doar cu febra fara aparitia punctuletelor. A 5-a malattie se manifesta cu febra si aparitia pe obraji a unor pete de zici ca bietul copil a fost palmuit. Pe urma si pe restul corpului.
Te-am mai intrebat....nu stiu daca mi.ai raspuns.....i-ai zis S de bb ?
Alessio Michele (3 ani) , Mattia Gabriel (1 an si 7 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (3 luni) ! .
Pozici cu noi
Berarpiri spune:
petro-felicitari pt. !Cum zic si fetele,important e ca e sanatoa/oasa.Ma bucur ca au iesit bine analizele!!!Ai grija de tine,si odihneste-te!
laura-ce bine ca au gasit bagajul!ti-ai luat o piatra de pe inima...
Felicitari pt. bb nazdravan!Si noua ni se intampla tot timpul asa,cand mergem in tara...venim mai obositi ca inainte...
dana-frumos a decurs aniversarea.Scuze pt. intarziere.
Ii urez si eu ,,La multi ani!",multa sanatate,si sa va aduca numai bucurii!!!
Asa e,e enorm de greu,dar bucuriile pe care ni le aduc sunt unice,si ne ajuta sa mergem inainte.
roxali-multa sanatate mamei tale!
Multumesc pt. pm!Din pacate nu am apucat sa incep tratamentul...
Berarpiri spune:
Cu Ambra am mers luni seara la guardia medica,pt. ca ii revenise febra.A consultat-o cu chiu,cu vai si mi-a zis ca e f. iritat gatul,inca puroiul e in gat,nu a coborat.Dar i-a dat antibiotic.Maine dupa-masa ma duc la control cu ei,sper sa nu aiba si Giorgio urmari,ca a avut 3 zile febra.
In legatura cu serbarea,nu i-am zis nimic la Ambra,ea nu face legatura,asa ca n-are rost s-o supar.Cum ziceai si tu,Ioana,ea de abia asteapta sa mergem in Romania,nici nu ma mai intreaba de gradi' nimic,chiar daca sta acasa.
Am o stare,ca nu reusesc sa ma concentrez,sa pregatesc bagajele...Sigur o sa uit multe lucruri,da' cand imi vad puiutzii bolnavi,nu reusesc sa fac nimic.
Va salut acum,ca sigur nu o sa mai intru pana plecam.
pe toate mamicile si puiutzii!!!!!
abramburika spune:
andreea - ... ooofff, ca mult ai mai tras cu bolile astea.
dana - da, pare sa fie fetita, desi nu e sigur. Nu mi-a dat nici un procent, nimic. Mai sigur peste 2 sapt. la rezultatul definitiv de la amnio. Si oricum, atunci mai am o eco amanuntita, ceruta de laboratorul de genetica. Asa ca nici Silviei inca nu i-am spus nimic. Pt. mine nu ar schimba cu nimic si sa devina bleu burtica, insa pe ea nu are rost sa o amagesc. Am asteptat atat, ce mai conteaza 2 sapt. Da' eu simt ca e roz , cum vrea ea.
Silvia n-a avut bube/pete la 6-a malattia. Si da, la 5-a malattia intai are abrajii rosii, parca au fost palmuiti, dar apoi, dupe 2-3 zile, pe corp, pete rosii, mici. Cum mai e Marco?
Si acum, di seria "de suflet": am primit de la gradinita dosarul Silviei cu tot ce au facut in timpul anului, desene, decupaje, lucrarile lor de la lectii, poezioare ... e asa o placere sa le rasfoiesc!! Desene stangace cu acuarele, amprente de manute etc Le-as tot privi!! Sunt hrana pt. suflet. Pt. sufletul meu acum si pt. al ei mai tarziu, cand mai creste. Mai ales daca o sa pretuiasca aceste "prostioare" ca mine si ca tati, or sa fie adevarate comori. Ff frumos!!
Oricum, ieri am avut parte si de bune si de rele. Rele care il privesc pe Gabriele (am scris la sb. lui ca sau nu aglomerez aici cu informatii care poate nu intereseaza pe nimeni). Si bune toate vestile cu eco. Eram asa de sensibila, cand am mai vazut si dosarul ala ... ma uitam la ea si plangeam, imi curgeau lacrimi. E atat de perfecta, minunata, sunt asa de norocoasa ca o am!! Simteam o nevoie nebuna sa o tin in brate, sa o pup, sa ii spun ca o iubesc ... si ea colaboreaza la de-astea , e ff fizica, se cuibareste in bratele noastre, ne imbratiseaza, pupaceste. E iubirea noastra!! Sper sa mai am parte de o astfel de bucurie si acum ... sa am doua iubiri mici si una mare (sotul) .
Ma refer strict la varsta, ca asa, ca intensitate, nu pot sa exprim in cuvinte cat de mult imi iubesc familia . Iar am dat in sentimentalisme ..
danangie spune:
PETRO pe mine nu ma deranjeaza deloc daca vorbesti de ingerasul Gabriele. am sa merg oricum sa citesc dincolo.pe mine ma intereseaza.Am trait foarte intens acele momente si chiar daca nu ne cunoastem mie mi-au ramas in minte. asa frumos ai scris despre Silvia!! Faci bine ca asa ai decis.Tu stii cel mai bine cum sa procedez. Sa iti dea d-zeu putere sa le faci pe toate "cu cap". Sa iti dea D-zeu sa iti tii in brate puiutul din burtik.apropo ai inceput sa simti mai bine "fluturasii"? eu chiar si la al treilea abia asteptam si totdeauna m-au navalit emotii imense. Ma bucur ca esti tinuta sub observatii asa mai amanuntit.
Ale nu a vrut sa doarma iar acum e super nervos. Agitat la mille.
Alessio Michele (3 ani) , Mattia Gabriel (1 an si 7 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (3 luni) ! .
Pozici cu noi
danangie spune:
ANDREEA multumesc de urari. imi pare rau de Ambra. tu i-ai facut vreodata aerosol cu cortizon? Te intreb ca si nepoata mea care are 7 ani mereu a avut probleme cu tusea si cand i-a facut aerosol cu cortison tusea a disparut.
Pozici cu noi
abramburika spune:
dana - . Fluturasii, daaa, de vreo 2 sapt. Nu regulat, da' simt sigur ca-i bb. Si eu sunt la a treia sarcina, dar da, emotiile sunt cat casa ... de fiecare data alt fel, la fel de placute. Experienta sarcinii e frumoasa ...
yoanag spune:
Buon giorno ragazze!
wow ce zile pline am citeoadata de nu ma mir ca seara cad lata ...
Brambu-felicitari pt analie si ma bucur ca toate sint ok
faci bine sa mai astepti putin pina sa-i spui la S
ce frumos ai vb de familia ta si de scumpa ta,toata dragostea ti-i se simte in mesaj
D-zeu sa va binecuvinteze cu un copil sanatos
si nu uita aiic gasesti mereu sprijin si ori de cite ori simti nevoia sa vb de Gabriele fa-o fara ezitare
face parte din viata ta toata tragedia asta,acum face parte si din a noastra chiar daca din afara ca nu sintem implicate dar sintem toate alaturi de tine si te sustinem oricind
Dana-si tu esti o mama care nu-si exetriorizeaza sentimentele
le descrii asa de frumos
imi imaginez ce bucurie era in sufletul tau
ce bucurie pe Alessio
Laura-bentornata
ce m-ai distrat cu mesajul tau
esti comica tare ,te-ai distrat bine se vede ,bravo tie,ti-ai iesit un pic din rutina
Vivi e lascia vivere!