Mamici si Gravidute Italia (104)
Raspunsuri - Pagina 19
yoanag spune:
Alina(D)-bine i aparut la orizont :)
fain ca v-ati simtit asa de bine
chiar bine ai zis apropò de stilul de scris
mie tare mult imi place cum le potrivesti tu cuvintele asa amestecate
le plasezi bine
Brambu-super si pozele tale
e o dulceata Silviuta ta,o papusa de fetita
iti sta bine cu parul mai scurtut
cred ca te-ai saturat de parul lung
eu nu prea reusesc sa-l mai las lung ca una doua il tai cind ma apuca
Vivi e lascia vivere!
yoanag spune:
Nafi-pai te munceste nu gluma veveritzul
mai relaxeaza-te si tu un pic
noi cind o punem la somn pina nu oprim tv nici ca vrea sa doarma,dupa ce lasam un pic tv il oprim si zicem ca s-a luat curentul si asteptam
apoi in 2 minute se preda :)
aseara am culcat-o devreme la 9 fara un sfert deja dormea ca era rupta de oboseala si asa ne-am tinut serata in due
Kemsy-cum era sa pici tu pe post de spion????
eu spiritul de observatie dezvoltat
hai nu fii necajita ca o sa iasa ceva si pt tine,nu-ti pierde increderea
profita de vara
Vivi e lascia vivere!
yoanag spune:
Anne-incearca si tu cu scutecele dealea daca crezi ca sint mai comode pt voi
nici mie nu mi-i se par cine stie ce bune.....
fain ca a venit sotul tau multumit de concurs
Andreea-ce pacat ca iar tre sa-i dai antibiotic
saraca de tine esti satula de atita tuse si medicamente
sa se faca bine copilasii pina s plecati acasa
de ceva vreme lipseste Raluca,sper ca esti bine ,mai da un semn cind poti ca ne lipsesti
sapt ce vine avem si noi serbarea la gradi,o mai duc pina la sf lunii apoi intra in vacanta
pina atunci mai stau in plus la lucru,niste ore in plus nu strica
anul asta nu stiu cind mai ajungem acasa ca biletele sint scumpe tare,timpul e scurt si sintem mereu pe fuga si mare lucru nu apucam sa facem la apartament
Roxali-nu vreau sa-l inchiriem,trebuie facut intai,e bloc nou si l-am luat semifinisat,incet ne facem noi in el cum ne place pe rind cind mergem acasa
acum tre sa-mi mai revin cu bugetul :)
vb de intilnire
nu stiu cind si unde o faceti,fatteci sapere cind si cum si sa vad daca reusim venim cu placere,doar in week putem simbata dupamasa sau duminica...in rest n-am cind ca eu lucrez si duminica ,altenez cu colega
Vivi e lascia vivere!
abramburika spune:
ioana -
Cu Raluca ma conversez aproape zilnic pe Fb. Sunt bine si ea si fetele. Probabil ca timpul ii e limitat si intra doar pe FB.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 16s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
yoanag spune:
va mai amintiti ce frumoase fundite facea Andreea pe cind nastea?
ce faina idee a avut,asa le pastreaza mereu
si eu am pastrat fundita,bratarle de la nastere,primele hainite care le-am imbracat in primele 2 zile si rochita si papuceii de la botez :)
doamne cind ma uit la ele si vad cit erau de micute nu-mi vine sa cred
acum asa frumos ma inteleg cu papusica mea,ma asculta,povesteste intr-una ,a atit de dulce si frumoasa ca ma topesc dupa ea ,ne imbratiseaza si ne pupa atit de mult si des
de cite ori mergem la munca si ne dam cu schimbul si celalat pleaca striga dupa noi-giulia amore di mama te uiubesc tare tare e ti voglio tanto bene sau dupa tati cind pleaca el striga la fel dupa el
iti vine s-o maninci nu alta
Vivi e lascia vivere!
yoanag spune:
am dat din una in alta :)
ziceam de funditele Andreei pt ca ma gindeam cu vestea cu fiocco rosa a lui Brambu sa ii punem una de pe net :)
Elisa-dico bene? Brambu? sa cautam un fiocco cu Elisa :)
Vivi e lascia vivere!
yoanag spune:
Ale-ce combini azi?
te-ai odihnit un pic?
mi-am facut rondul
merg sa pregtesc buburuza sa o scot la joaca
abia asteapta sa o duc la mare,i-am zis ca da vacanta si o duc in fiecare zi
zilele astea n-am dus-o ca pe cind venea dupamasa se innora si sincer inca n-am ajuns la mare...cu mare linga casa
dimineata sint la lucru,ea la gradi,dupa masa ba in parc cu bici ,ba la prietenul ei la joaca ,ba cu treburi si inc n-am ajuns
a dopo,mai pove fete dragi
o zi frumoasa
Vivi e lascia vivere!
abramburika spune:
Da, da, Elisa, zici bine. Ala ramane. SI daca se schimba (poate nu), e Davide. Unde cauti, bre fiocco?
Daaa, facea fundite faine andreea ... eu n-am rabdare. Ca timp as avea.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 16s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
lalala13 spune:
draga anne,
poate altfel era situatia daca rafuiala ta personala nu ai fi generalizat-o cu toate fetele
si acolo sunt multe fufe cu multe studii superioare si ca sa vezi..nu numai din bucuresti..sau sa zicem..din tara. sunt fete plecate in toata lumea. iar de 2 ani de zile nu am avut un singur conflict unele cu altele. si ce sa vezi..cum apari tu cum incep conflictele cu fetele astea rele de la delfinasi.
ma deranjeaza enorm ca vii si dai cu paratul/barfa, ia-o cum vrei si nu prezinti toate aspectele. de ce de exemplu ma incluzi pe mine, sau alta fata care chiar nu ti-a facut nimic.
de cand sunt inscrisa pe forum nu mi s-a intamplat asa ceva..
ma mir ca fetele s-au abtinut sa scrie aici ceva, dar asa sunt ele. de calitate. sunt fete care s-au sustinut una pe alta atunci cand au fost probleme, cand unele din noi am nascut prematur si era sa pierdem tot ce aveam mai scump. sunt multe de spus, dar nu exista nici spatiu, nici cuvinte destule pentru a explica ce LEGATURA exista intre noi.
celalate fete va rog sa luati acest post ca atare, si anume drept la replica.
imi cer scuze daca v-am invadat spatiul
sanatate si bebei sanatosi!!!
kemsy spune:
Ciao!!!
laura, o veste minunata cu bagajul!!!
danangie, ce frumos si emotionant faza cu Alessio, cum s-a bucurat el de surpriza sANATATE TIE SI LUI mARCO
LAlexandra, we placut in tara
nOI NU AVEM NIMIC DEOSEBIT DE PRECIZAT...M-am saturat de ploaia asta si abia astept sa plecam in Ro, in iulie
Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)
Raisa are nevoie de noi