Mamici si Gravidute Italia (104)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

draga anne,

poate altfel era situatia daca rafuiala ta personala nu ai fi generalizat-o cu toate fetele

si acolo sunt multe fufe cu multe studii superioare si ca sa vezi..nu numai din bucuresti..sau sa zicem..din tara. sunt fete plecate in toata lumea. iar de 2 ani de zile nu am avut un singur conflict unele cu altele. si ce sa vezi..cum apari tu cum incep conflictele cu fetele astea rele de la delfinasi.

ma deranjeaza enorm ca vii si dai cu paratul/barfa, ia-o cum vrei si nu prezinti toate aspectele. de ce de exemplu ma incluzi pe mine, sau alta fata care chiar nu ti-a facut nimic.

de cand sunt inscrisa pe forum nu mi s-a intamplat asa ceva..
ma mir ca fetele s-au abtinut sa scrie aici ceva, dar asa sunt ele. de calitate. sunt fete care s-au sustinut una pe alta atunci cand au fost probleme, cand unele din noi am nascut prematur si era sa pierdem tot ce aveam mai scump. sunt multe de spus, dar nu exista nici spatiu, nici cuvinte destule pentru a explica ce LEGATURA exista intre noi.

celalate fete va rog sa luati acest post ca atare, si anume drept la replica.
imi cer scuze daca v-am invadat spatiul
sanatate si bebei sanatosi!!!

----------------------------------------------
my somebody....
www.eticker.co.za/tickers/bbho9bmbyh9bnw0p.png" target="_blank">A sosit minunea!

Doamne Ajuta in continuare!

Eu sunt una dintre pesroanele care i-au raspuns annei, vis-a-vis de ceea ce a scris, de supararea pe care a avut-o in grupul vostru. Nu am generalizat, m-am referit strict la madama care s-a luat de ea pe PM. Nici nu stiu cine e si nici nu ma intereseaza. Insa nu are nici un drept, nimeni, sa judece o persoana pt. cum scrie, ce scrie, ce greseli face sau nu. Mai ales ca exemplele date de anne nu se puteau considera greseli. Si o spun nu pt. ca sunt eu perfecta si scriu perfect romaneste, ci pt. ca, consider ca problemele sunt altele in viata decat fleacurile astea. Am avut parte de multa suferinta in ultimul timp si am invatat sa accept, sa tolerez, sa fiu mai umila decat sa judec dupa aparente.
Dar da, poate nu cunosc eu toate datele problemei, a conflictului vostru.

Daca voi considerati ca anne e autoarea dezastrului cu mail-uri, parole, poze etc., sunt perfect de acord cu voi. E un gest urat si o rautate gratuita. Eu insami am avut conflicte pe-aici, m-am certat cu unele fete, dar nu am sters nimic sau adus nici un prejudiciu odiseei, desi aveam acces la parole. Si cand m-am mai linistit am revenit, am recunoscut unde am gresit si acum raporturile nostre sunt optime. Dovada de maturitate si inteligenta din partea tuturor.

Sper sa rezolvati conflictul cat mai bine pt. toti. Si fara rautate.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 16s
Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

lalala, eu nu stiu exact ce conflict ati avut voi, ce s-a intamplat, ce poze, mail-uri si asa mai departe. Oricum, nu mi se pare corect sa ataci o persoana pentru ca a folosit unele cv din italiana, nu din nestiinta ci din obisnuinta sau comoditate. Ar trebui taxate toate persoanele care folosesc cv in engleza, dar se pare ca acestea sunt acceptate foarte usor, esti cool cand le folosesti, arata ca stii limbi straine , in schimb orice altceva se taxeaza. Mie mi se pare mai grav atunci cand o persoana nu stie sa puna cratima la locul ei.
Sau mi se pare grav cand cineva pleaca 3 luni intr-o tara straina si uita complet limba materna.
Dar nu suntem profesori de romana toti si nici forumul asta nu e pentru evaluarea participantilor la limba si literatura romana ca sa se treaca la atac si dispret.

abramburika, elisa aveam si eu in minte...pentru viitor
yoanag, nu ati ajuns la mare???!!!!! Ce frumos cu Giulia, abia astept sa vorbeasca L.

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

kemsy - si cine te opreste sa nu faci viitorul ala cat mai apropiat si sa alegi tot o Elisa??

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 16s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Ciao din nou!

oare sa sau sa

cred ca raman la prima varianta....
Multe frustrari si depresii postanatale...cred ca si eu am avut, dar parca nu chiar asa...

LALALA13 cine, ce, unde a scris numele tau??? Cine, ce, unde a zis ceva de tine??? (am sarit eu peste vreo postare)
La urma urmei fiecare e liber sa isi spuna supararile, ca de aceea suntem o mana de fete, ca sa ne sustinem. Eu nu am vazut aici acuzatii la nimeni anume, nu am vazut nimic urat, certuri sau mai stiu eu ce...

Eu zic sa va mai calmati putin, pe bune...vad o rabufnire fara sens aici...daca ati ajuns sa urmariti tot ce scrie lumea si sa interpretati cuvintele...eu presupun ca aveti mult timp liber.

Drept la replica...la ce???

Eu zic ca e suficient, iar daca ai ceva cu Anne personal, nu e necesar sa asiste toata lumnea la cearta voastra...

O seara buna!

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

oooups, acum am vazut ca am ceva greseli de ortografie...dar nu ma sinchisesc sa editez...

Daca nu se poate citi, dati "ignore"!...opsss nici asta nu trebuia sa folosesc....

...offf...ar trebui sa imi revizuiesc limba romana...oupssss

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

Fetele, sper sa aveti zile linistite pe aici, ca tare e agitata atmosfera

Va las, nu mai am timp sa scriu, ma pregatesc de facut bagajele.

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiciitalia spune:

cap. 105

Mergi la inceput