Mamici si Gravidute Italia (104)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura_Luiza spune:

Kemsy nuuuuuuuuuu, n-aveam . De obicei sotul cumpara biletele si el ia si asigurare pe bagaje, acum le-am luat eu si ciuciu asigurare mooooor de ciuda!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Ciao fetele!

Sunt cu limba scoasa! M-a frecat azi musiu ca pe hotii de cai!
N-am reusit sa iesim din casa ptr ca a plouat si cum marito e pa pa tu tu..masina e bine mersi in parcare la aeroport asa ca nici macar sa scap pana la un centru comercial nu am putut.

Abia acum la 9.30 am reusit sa-l adorm pe frichinel.

ABRAMBURIKA - mai..acuma cu pampoane sau cravata...nu mai conteaza. sanatos sa fie si sa.ti umple casa de bucurie ca meriti.

KEMSY - da tu' esti ceva spion part time?! ca prea ai ochiul format la detalii!! ce le vezi tu pe toate

LAURA - bine ai revenit si imi pare tare rau ptr bagaj. e f neplacut . cumnata mea a patit asa cand a fost in vacanta in Mexic si a facut vacanta cu haine de imprumut de la amicele din grup A avut asigurare dar oricum nu a acoperit tot ca i-au cerut chitantele de la haine ca sa vada ca era cat a declarat ea

Bine ca a fost bine si ca te-ai distrat la nunta

ANNE - sotul meu a luat din greseala pannolini din astia gen chilot si cel putin mie mi se par naspa. trebuie sa-l pun in picioare pe ricky ca sa-i trag pampersul pe el ca in pozitia culcat nu merge. cand il dai jos daca e cu kk..trebuie sa il rupi...plus ca iese kk si pipi din el intr-o veselie. Dimineata Ricky era ud tot. asa ca dupa ce termin cele 3 pachete cumpar tot cele care se prind in parti ca sunt super. cel putin ricky nu trage de ele deci nu am nici macar inconvenientul asta.

oricum, cel mai bine e sa iei un pachet de proba si vezi cum e.

Ma duc sa ma pregatesc ca intr-o ora jumate doua ajunge si sotul acasa si eu sunt cam deshalata dupa ziua de azi. ma duc sa ma pun la punct un pic.

Noapte buna fete dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

nafi, ai inteles gresit, yoana e spionul. Eu pot fi maxim...spionul dandana

Deci, recapitulare: dus, crema, parfumel la gat , betisor parfumat aprins, verificare papica la cuptor...Mai ai ceva de facut?

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

KEMSY - Ah..da..na ca de oboseala s.a prins lumea ca in loc sa ma gandesc la sot mi-e gandul la tine Asa e , la YOANAG ma refeream de fapt!

Ar fi de exclus papa la cuptor ca a mancat in aeroport in Munich ca a avut 5 ore intre avioane de i-am sugerat sa-si ia un part time pe acolo , sa imparta fluturasi ceva sa fac un ban in plus

La partea cu betisorul parfumat ma mai gandesc caci inca sunt cu "pampersul" pe luna asta asa ca sarim in seara asta mai ales ca sigur si el e la fel de obosit ca si mine. cred ca ne vom rezuma la obisnuitul pupic, mangaiat pe fund , intors spate in spate si somn...

V-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

nafi...am dat-o in bara...Dar macar teoria pentru o seara romantica nu am uitat-o

Somn usor!

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

ciao fetelor,in sfarsit am apucat si eu sa mai intru,ca taareeeeee mi-a fost dor.
prima merg la BRAMBU-felicitari ptr fiocco rosa,sa dea dd sa fie sanatoasa.
NAFI-a rientrat marito??vad ca si voi sunteti restanta cu somnicul..
LAURA-LUIZA-bentornata,ce figura esti cu dansul,sa stii ca e unul din lucrurile care mie imi lipseste cel mai mult,dar las ca ma scot vara asta.asteptam pozici...
YONICA-eccomi,m-am eliberat si eu,in sfarsit.
SLIM-bentornata si tie,asteptam amanunte.
ANDREEA-cum e ambra.,imi pare rau ptr serbare.
DANA-la multi ani lui ALESSIO,sa creasca mare si cuminte.
ALE-voi tot di corsa,cu somn in rate.
ANNE-ioi ca m-am speriat cand te-am auzit de cucoana aia,la cum scriu eu,m-ar pune la zid.doar ca pe mine...nu ma prea intereseaza,poa sa salte ce scrii,daca nu-i convine.ia auzi mai,toate dotoresse in ro.
apoi oi fi uitat pe cate cineva,sa nu va suparati.
noi am petrecut tare fain cu nasii,au ajuns miercurea trecuta si au plecat azi dimi.am stat 3 zile in campeggio,la mare,tare fain si am avut noroc si de vreme buna.apoi o zi la munte,cu grigliata si compagnia,in rest giri di qua di la.tutto somatto,tare bn.poze o sa pun pe FB,cand le descarc.eu de ieri am reluat munca,dapoi oboseala ce o aveam s-a dublat,dupa atatea zile de facut tardi.fug la nana,maine la 5 e trezirea.
va .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dimineata,

PETRO felicitari pentru fioco roz.Daca ramane roz.

LAURA imi pare rau ptr bagaj.Ce naspa. Nu mi s-a intamplat niciodata dar cred ca ce naspa e sa mai dai de bagaj.

PETRO ca uitasem sa-ti raspund atunci...luasem farfuriile roz ca asa se nimerise.D-ne fereste sa ma gandesc la altceva.

Eu mi-am pierdut vocea. am racit si ieri mi s-a declansat o laringita asa puternica incat atunci cand musafirii plecasera deja nu mai aveam voce. A trebuit sa fac si pe arbitru ca toti se "bateau" de la tobogan. Ca i-am facut cadou un tobogan lui Ale.
Apropo DAVIDUCA multumesc de urari.
Azi suntem singuri si daca ploua nu am cum sa duc baietii la gradi. Nici nu m-am uitat pe geam sa vad care-i treaba.

Luni am fost cu Marco la PS. Cum avea 2 zile ca plangea mai mult decat plangea el......in noaptea de duminica spre luni a facut si 38 de febra......doctorita m-a trimis la PS. Am stat acolo 3 ore. I-au facut analizele de sange si au iesit negative. Dupa ei era in corso probabil o raceala. Dar seara am descoperit ce avea. Ca i-au aparut punctuletele tipice bolii a 6-a. La sesta malattia. Eu nu stiu cum D-zeu ca normal boala asta apare la copiii de peste 6 luni. Marco ar fi trebuit sa fie "protejat" de annticorpii mei.....booo....

Alessio Michele (2 ani si 11 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 7 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (3 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Neata!
Mai, voi tot in lipsa mea scrieti, vreti sa-mi faceti in ciuda?

Petro, felicitari pt fetita...sau ce o fi, poate ai vreo surpriza inainte de nastere si e baietel. Dai, ca nu conteaza, bine ca e totul ok.
A inceput sa se vada burtica?

Laura, bine ati revenit!
Depinde cu ce companie ati zburat, referitor la asigurarea de bagaj, Ia vezi si citeste ce conditii au ei, acolo.

Ali, ce fain ca v-ati petrecut.
Te mai intreb odata...cand e exact nunta si unde faceti?

Ioana, nu mi-ar fi ca ma trezesc asa devreme...dar ma omoara trezirile de peste noapte. Mai nou nici nu ma mai pot ridica din pat, se trezeste B si merge la el...

Dana sa treaca toate si sa fiti sanatosi. Ce ai rezolvat cu frigiderul?

Noi mergem maine pana acasa, asa ca voi lipsi putintel

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Neata!

Petro felicitari ptr fiocco rosa si sa fie cum o fi numai sanatos sa fie

Laura bine te-ai intors!
ptr bagaje treb sa-ti dea despagubire...offf, putin cred
ma bucur ca macar te-ai distrat un picut in Ro

Kemsy nu prea fac dulciuri ptr noi, ca de fapt le pap tot eu

Andreea spunemi ai inceput tratamentul...e super bun efect imediat ptr tuse...stiu ce inseamna am tras cu ambi

Deci intalneala sa o punem ptr inceputul lui iulie ??
Brambu, Nafi ...Dana vin sa te i-au??

o zi buna fetelor...azi am serbarea fetei(va fi o floricica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

ALE multumesc. Ce sa facem cu frigiderul...nik. dupa ce ca nenea ala a stat cred ca aproape 4 ore ca nu reusea sa inteleaga ce are.....ne-a luat si 60 de euro!!! si alla fine a dedus el ca s-a dus la vale o scheda de la motor...boo nu inteleg....ne-a sunat ieri si cica ar costa 230 euro scheda plussssssssssss iesirea lui. Iaca na. si nu..am refuzat....cumparam unul nou si am si garanzie la el...asta e. E groaznic fara frigider....Am citit ce ai scris despre piciul tau si intr-adevar precoce tare si hotarat. Ce zodie e?

ROXALI inchipuieti ca sunt la 2 pasi sa zic asa de PETRO,KEMSY si nu reusim sa ne intalnim...figurati pe acolo unde vreti voi. eu cu siguranta nu voi reusi. Mai ales ca de pe 4 iulie incep munca....cine stie ce ture voi avea....si practic va trebui sa fac schimb de tura cu Alin...cand eu sunt acasa Alin va fi la munca si viceversa. Imi va fi imposibil.....

M-am tot invartit, m-am tot uita....nu ploua.am zis hai sa-i duc pe baieti la gradi. Imi oricum umbrele de siguranta.Deschis usa blocului sa iesim :ptiuuuuuuuuuuuce plouaaa!!!! Deci nu-mi venea sa cred ca in 5 min incepuse sa toarne in halul asta. Mama si eram cu toti 3. Asta e. Acum sa vedem poate nu va ploua cand ma duc dupa ei.....

Alessio Michele (3 ani) , Mattia Gabriel (1 an si 7 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (3 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput