Mamici si Gravidute Italia (104)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Sa vad care e brava la ghicitori!!

Apoi va dau indicii ...

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 16s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

La multi ani Alessio!!! Multe bucurii, sanatate si o copilarie fericita!! Iar voi, mami si tati, sa va bucurati de muschetarii vostri!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Brambu-asteptam indiciile :))
eu mai tare vroiam vesti sa stiu ca esti bine si tu si bb apoi fiocco :))
dar daca tot l-ai aflat te asteptam cu drag
no ce sa zic rosa o blu????
Anne-eu zic sa mai astepti putin
de fapt tu vrei sa-i scoti scutecul de tot sau vrei scutece tip chilotei?
Kemsy-ceva de munca la orizont? sau astepti sa treaca vara?
Georgy-ce viata faina la piscina sezlong ,relax
bravo si profita de aceste zile
am vazut pozicile sinteti toate frumoase care mai de care si in forma mamicile si au crescut mult bebeii
de acum ii numim copilasi ,altro che bebei unu mai mare decit celalalt
Roxali-sanatate mamei tale
ce de bunatati ai facut
eu am tras o crostata pt luni,a iesit buna
am facut-o cu gem de capsuni si deasupra am taiat feliute de capsuni
a iesit buna
Nafi-tu saraca de tine esti cu sotul mereu plecat
macar cit e acasa iti da schimbul la veveritz
Ale-zici tu ca te trezesti devreme dar eu si mai si ,si toata ziua sint in priza ,vb aia
iti trimit pm,am vrut sa scriu mai multe dincolo,v-am zis si mai demult dar nu merge asa ca iti plasez un pm ca apoi zici ca-s rea si blogul nu merge iar aici n-am chef de detalii
Alina(D)-tu inca petreci cu nasii? do stai?
Senti Brambu-pina ieri erai cu galben la nume de azi hopa apare roz......allora fiocco e rosa? e bun indiciul?

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Andreea-bine macar ca nu stiu ei prea bine ce s eintimpla
cred ca o sa fie bucuroasa ca merge acasa la bunici si atunci mai uita de gradi

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui yoanag
Senti Brambu-pina ieri erai cu galben la nume de azi hopa apare roz......allora fiocco e rosa? e bun indiciul?

Vivi e lascia vivere!

Bingo!! Pare insa, nu e sigur pt. ca bb era cam rusinos, cu picioarele incrucisate.

E bine, de bine pana acum. Datele tehnice sunt pe foaie, mi-e sila sa caut acum ...

AM vrut sa va dau rapid vestea. Ma duc sa ma intind ca toata ziua am stat in picioare. Mai vb maine.

Preiau expresia, pupici cu sclipici!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Aloo, brambu, dar ce, iti da rezultatul pe loc??Yoanag are ochi de vultur ...E adevarat ce a zis????
yoanag, mai astept sa treaca vara....si apoi vad ce si cum, desi slabe sperante am...Dar vom vedea

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_Luiza spune:

Salutare mumoaselor!

Am revenit aseara..a vost o vacanta lunga, obositoare..nu mai vreau. Azi am stat toata ziua in varful patului si tot nu-mi revin cu somnul..Sa-i dea Dumnezeu sanatate mamei (am luat-o iar cu mine) ca ma ajuta, ca altfel eram la balamuc acum.
Incerc sa povestesc in linii mari. Eduard s-a comportat nesperat de bine pe drum si la dus si la intors. In prima saptamana acasa parca a fost alt copil..mofturos, plangacios, vroia numai in brate, nu dormea, nu manca,plangea la baie de ziceai ca-l tai si el nu facea niciodata asa.. of a fost greu.. din a doua saptamana s-a obisnuit, a inceput sa fie zambaret si sociabil ca de obicei. Il inteleg mititelul l-am scos din mediul si rutina lui, acasa toata lumea buluc pe el, l-am carat cu mine peste tot ca n-am avut-o pe mama cu mine, am lasat-o si pe ea sa se duca acasa, sa puna casa la punct ca a gasit dezastru..de casa de burlac si-a facut fratiorul de cap cat a fost singur.
Botezul a iesit frumos.. am prins un pic ciuda pe preoti..si la cununie si acum la botez totul a fost repede repede. Mie mi-a citit inainte sa intru in biserica, fiinca n-aveam molifta facuta, dar dupa ce a inceput botezul..m-a uitat preotul acolo cu toate ca ii spusesem de cand am ajuns..mi-a citit in doru lelii..nici nu termina cuvintele. Apoi cand il imbracam pe bebe ne-a spus sa ne grabim ca asteapta si altii la rand..in fine, sunt multumita ca au acceptat sa il boteze singur. Am ales biserica asta ca e frumoasa si are curte frumoasa..alta data ma duc la biserica de cartier, poate acolo nu sunt asa de comerciali.

Am mai fost la nunta celui mai bun prieten al sotului, unde trebuia sa cununam. A fost prima iesire a mea de cand am ramas gravida. Am lasat copilul acasa, frigideru plin de laptic si am dansat pana mi-am rupt pantofii, ziceai ca-s angajata pe post de animatoare , am plecat cracanata de acolo de parca de abia nacusesm . Am fugit doar o data noaptea sa ma mulg si am revenit. Nu prea mi-a placut cum a avut socrella grija de el, dar ce sa mai comentez..zic mersi ca a stat cu el.

Am fost si 2 nopti la bran..acolo a fost singurul moment de relax, in rest zapaceala.

La venit in It ne-am umplit de nervi. Am plecat din avion cu al doilea autobuz ca primul se umpluse, cand am intrat in aeroport ne-am oprit la prima baie si am schimbat copilu ca era cacacit pana-n gat si a durat un pic pana am ajuns la banda de bagaje. Ca niciodata au adus bagajele imediat si pe banda se mai invarteau numai ale noastre..doar 2 din 3 Bagajul cel mai mare, cu toate hainele mele si ale sotului nu mai era. Stiti cum e cand pleci in vacanta, iei lucrurile care-ti plac cel mai mult, nu mai zic de pantofi, electronice, ooooof. Partea proasta e ca sotul pleaca maine pentru 2 sapt in delegatie.. Pleaca saracu cu 2 perechi de blugi si 3 camasi..si alea mai grosute si pleaca in Israel la 40 de grade. Ne-au spus ca de regula gasesc bagajele pierdute in aceeasi zi..nu ne-au sunat..eu spun ca l-a furat cineva..

In rest Eduard este o gausca mica si cuminte, zambeste toata ziua, a inceput sa faca abdomene, da sa se ridice. Tot pe tzitzi suntem, de o saptamana am renuntat si la masa de lapte praf de seara ca am destul laptic acum. Suge ziua la o ora jumate-doua maxim si noaptea la 3 ore, dar am zis ca daca il fac sa suga il alaptez pana la un an, acum incerc sa ma tin de cuvant La 6-6:30 e fresh si cu chef de joaca IN FIECARE ZI!

Ca sa nu scap momentul, Petro, eu spun ca-i cu mazarica :) Sanatos sa fie indiferent ce-o fi :)

Incerc sa citesc din urma sa vaz ce lucruri minunate ati mai povestit.
Declar cu mana pe inimioara ca mi-a fost dor de voi

Pupici si ne vedem maine la cafea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_Luiza spune:

Haha Petro Dorinta Silviutei fu indeplinita!
mult cu si fara sclipici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

brambu!!! o tititza!!!! Felicitari!!
laura, bun venit inapoi Asa e, e cunoscut ca bebeii sunt mari iubitori de rutina! Poze??? Ce draguta esti cu dansatul la nunta [:-))]
Sper totusi sa va gaseasca aia bagajul si sa nu fie furat Nu aveati asigurare pe bilete?

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Eu vreu sa-i cumpar chilotei tip scutec sau scutec tip chilotei?
Nu vreau chilotei din bumbac -nu este cazul
Abramburika -felicitari , asta inseamna ca nu am ghicit-eu am o slabiciune pentru baietei-am fost 4 fete la parinti ...

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Mergi la inceput