Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(44)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
fragrant8 spune:
Citat: |
beyyyy..un nou tabel de slabit???? ca voiam sa declar pt ieri 100 abdomene si 3 ore plimbare???Pen'ce le fac daca nu ca sa ma laud?? |
felicitari, Lorich, mama!
![](floare.gif)
pai lauda-te, si trece la tabel, ca cel de sapt trecuta a ramas, nu l-am sters, e sub cel de sapt asta. baga un scroll down si ai sa-l vezi.
noi am fost azi plecati la ottawa si nu am mai apucat sa scot motatele, asa cum am promis, asa ca o fac acum!
eu propun motate pt toate fetele care au prestat cate ceva macar 5 zile din 7.
si un alt set de motate, mai motate pt cele care au si slabit sapt asta;
deci:
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
felicitari!!!! Piscotel, alinush, Vasilasanita, Irinukaa, Roxx, Lorich
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
Felicitari pt (kilo)gramele pierdute:
Irinukaa, Alinushali, Roxx, Mayane!!
ma duc sa citesc si revin
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doloress/Doloress.jpg)
Doloress spune:
Eu pe la jumatea saptamanii m-am lasat si de abdomene si de tot, am pacatuit cu niste ciocolata si uite asa am renuntat si la miscare. Saptamana asta am reinceput in forta, azi am stat cam vreo 5 ore pe-afara, trei dimineata cu Kevin, doua dupa-amiaza cu Patrick. De dieta m-am reapucat si m-am lasat, pierd lapticul, azi am avut tare putin, a plans piticul ca niciodata, tragea nervos si nimic nu iesea. Am muls cu chiu cu vai in trei ore si cu galactogilul si ceaiul de fenicul langa mine un amarat de 40 de ml.
La urmatoarea masa (dupa muls) chiar ca nu mai aveam nimic in san. Piticul meu era disperat. Asa ca i-am dat laptele muls, mai fetelor imediat l-a mancat, el care n-a pus gura in viata lui pe bibe, n-a avut nici o problema.
Deci partea buna e ca ia bibe, in caz de, ca eu tot vreau sa ma tin de planul meu - fara biberon. Partea proasta e ca se confirma ca sunt mega-sensibila cu productia laptelui, cum am fost la Patrick, deci nu pot sa ma tin de diete ca imediat se simte la productie.
Asa ca ma las de dieta, desi am sa incerc sa mananc cat mai sanatos, si continui numai cu miscarea. M-am inscris si la cardio-poussette, incep pe 27 iunie, pana atunci ma preumblu cu carutul in sus si-n jos prin parcuri.
fragrant8 spune:
Lorich si Foxy - felicitari pt primii dintisori; ce repede cresc buburuzele noastre; azi primul dintisor, maine o iau la piciorus, si uite asa maine poimaine ne cautam costumatie de soacre...
Lorich, eu nu m-am prins cand am vazut iepurasii...ma gandeam ca faci aluzie la Paste...vine acusi Inaltarea...
madalina_m - vazut poze cu razvanel; ce frumos zambeste el cu limba-ntre dinti/gingii si-mi place mult tare taiorul tau de la botez
ziki - condoleante pt strabunica; imi pare rau sa aud.
bafta cu regimul, sa ai rezultate multumitoare si de durata;
ce sirop ti-a prescris nutritionista? mai zi-ne de dieta.
gabiv - nasol cu alergiile astea...am si eu buluc; alergii respiratorii, si acum e sezonul in floare, asa ca fiecare iesire e o aventura; si nici nu iau nimic acum, ca alaptez;
pe mine m-a ajutat mult un aparat pe care l=am cumparat din Rom, se numeste Salin;
http://www.salin.ro/salin-ro/
s-ar putea sa fi auzit de el; eu il am de 6 ani, mi-am cumparat rezerve din romania, si il pun in functiune primavara;
nu te vindeca de alergii, normal, dar face simptomele mai suportabile;
eu am incercat si tratam de imunizare si nimic...
fragrant8 spune:
Doloress- nici la mine nu merge regim, mai ales acum, cu dieta pt alergia sophiei, nu prea am multe optiuni; am senzatia ca mananc mai multi carbi acum, deci nu o sa se lase cu kg in minus; cel putin pana nu pleaca buni, nu am nici o sansa; are ea grija sa gateassca fel de fel, sa nu carecumva sa ii slabeasca odorul
am fost azi la ottawa sa supralegalizam certificatul de nastere al sophiei; vrem sa ii facem dosarul pt cetatenia romana; mare tevatura si cu asta; deci certificatul ei de nastere e supralegalizat de canadieni la ottawa, apoi cei de la consulatul romaniei din montreal, supralegalizeaza supralegalizarea celor de la ottawa...uffff greu dom'le sa obtii cetatenia romana in ziua de azi...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Shines/Shines.jpg)
Shines spune:
Neata!
Poftiti la
si de la mine
Felicitari si bafta in continuare fetelor
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
melanies spune:
fragrant de ce vreti cetatenie romana pentru Sophia? Intreb pentru ca eu nu tineam neaparat ca Leah sa o aiba dar poate imi scapa ceva din vedere si o sa-mi para rau mai tarziu. Stiu ca dupa varsta de 1 an se obtine mai greu, asa ca daca as gasi ceva sa ma motiveze sa aplic acum as face-o (...ca tot stau la Ottawa in fiecare zi)
ziki condoleante pentru strabunica!
Felicitari iepurasilor Ana si Kristian! La noi sper sa apara cat mai tarziu pentru ca Leah si asa musca de ma trezesc tipand de durere uneori.
doloress si eu pierd lapticul daca nu mananc cum trebuie. M-a gasit azi experimentantul si seara abia am scos 25 ml cu pompa. Bietul copil tragea de tzitzi si se enerva si eu nu pricepeam ce are. Asa ca am pus regimul in cui si sper ca acum daca a venit caldura sa ma mobilizez sa fac ceva mai multa miscare.
Felicitari fetelor care au reusit sa slabeasca saptamana trecuta!
Azi am iesit vreo 3 ore cu tati si ne-am plimbat pe malul raului Ottawa si am pozat puii de gaste salbatice. Erau asa multi si pufosi!
Incerc sa-mi fac curaj sa ma bag si eu la tabel dar la cat sunt de vorbareata de fel cred ca o sa fac tabelul in gand la fel ca muuulte raspunsuri pe forum pe care le formulez in gand dar nu apuc sa le scriu.
Azi cred ca m-a apucat limbarita pt ca sunt super fericita dintr-un motiv legat chiar de discutiile recente: cariera/job
Planul nostru initial inca dinainte ca Leah sa se nasca era ca eu sa revin la munca la jumatatea lui august si tati sa ramana acasa pana la un an. Varianta asta era material ceva mai avantajoasa pt ca tati ar primi 100% din salariu (pt ca lucreaza pt armata), eu iau doar 55%. Si m-am sucit, m-am invartit, m-am framantat, am incercat sa-mi imaginez cum o sa fie, am tras si vreo cateva certuri cu tati pe subiect si azi am sunat si mi-am prelungit concediul pana la un an. Cand am lasat telefonul jos am inceput sa plang de bucurie.
Nu mi-am imaginat niciodata ca o sa ma intoarca mamiceala asa la 180 de grade fata de cum eram inainte. Mi se pareau niste ciudate cele care isi doreau sa stea acasa cu copiii pe termen lung.
Aloo gata trimiteti-ma la culcare ca-i 1 noaptea de-acum. In Romania s-a dat si cafeaua de dimineata si eu tot bananai pe aici ...
Simona, mami de Leah (28.01.2011)
Shines spune:
Simona..fugi la nani,raman eu de servici
Moamaa..avem iepurasi
bine ca al meu se vaita de doua luni..si degeaba
Felicitari Lori si Foxy pentru dintisori,doamne ce dulci sunt ei cand ranjesc asa cu un dinte sau doi
Lucia..multa sanatate
Ziki..bafta in tot ceea ce faci si capul sus
Sherbi..si eu cred ca daca te incanta asa tare fotograful ala,sa il iei. banii oricum se cheltuie,ori acolo ori in alta parte...dar amintirile frumoase raman.
GabiV pup la fete
Shines spune:
Despre cariera..
eu nu tintesc ceva anume,nici macar un profil sigur nu am.
cert e ca fac orice cu placere,imi place sa invat mereu,imi place sa cuprind cat mai multe..sa am mereu idee despre ce se intampla intr-o meserie sau alta.
pot la fel de bine sa fiu un sef de departament(ca acum)..dar mi-a fost foarte bine si ca secretara in trecut..sau asistenta.
pun pasiune in tot ceea ce fac,caut mereu lucruri noi,ma adaptez si invat foarte repede..anul asta sunt contabil si inspector hr..la anul poate sunt altceva..nu stiu.
Dar..am mereu nevoie de CEVA..acel ceva ce este doar al meu,care ma trezeste dimineata cu un scop pe ziua respectiva,cu planuri noi..cu idei noi,angajamente,perspective..sa ma lupt cu mine,cu restul..
Acasa,sunt mamica si sotie de cariera,indiscutabil..ma ocup de fiecare si de toti o data..ii iubesc.
Dar am nevoie de mine,de timpul meu,de mintea mea.
Eu sunt de parere ca familia si cariera pot merge impreuna fara probleme,indiferent de tara..depinde de limitele fiecaruia..de tintele propuse.
cand ceri prea mult,mai mult decat poti duce,doar din cauza de faima sau alte motive..e clar ca apare dezechilibrul..si de aici frustrarile si problemele.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Neata Simo multam de
apropo de ce zci tu, cu "depinde de tinte", asa e, de ex. daca tinta nu ar fi banii (la job ma refer) s-ar putea si-n Romania casa&familie%copii, adica te duci frumusel un part time, sau un job care s anu te tina toata ziua (sa vezi lumina soarelui doar in weekend, eventual). Eu de ex, la stat, und elucrez am timp si de familie si copii (bine eu as vrea si mai mult timp, nu doar dupa ora 18) dar castig fff putin; aspir spre mai mult (ca deh, timpuri grele, nevoie multe), dar nu stiu daca voi gasi ceva care sa ma tina 8 ore pe zi (+2 transportul); in fine, deocamdata savurez la maxim mamicia, e ultima perioada de mamicie acasa, alta nu mai vreau, asa ca savurez, savurez, savurez...
Roxx bravo!!! Bravooo!!
Gabi v m-am gandit la tine si cand incercam sa adorm, cu saracuta Ioana, cat chin si te-am simtit ieri ca erai "alteori", of, e greu, sa stii ca dau pupic si poate putina energie pozitiva de la mine ajuta puiul mic si drag.
Doloress si eu am observat scadere de productie de laptic cu cura mea sau poate e Ana care nu prea mai papa bine, or fi dintii, poate..cert e ca-s data peste cap, ea nu papa, luat in greutate putin, sanii moi, asa ca las moale cura, incerc sa-i respect regulile de baza, dar mai calc si pe delaturi. la pui!
La multe lunite ANDREI si STEFAN
Am si eu o preocupare, vrem sa plecam in concediu in 2 transe - una la tara, la bunicul meu drag, care are ochii in lacrimi cand aude de mine si de copii (ei m-au crescut pana in clasa VI_a, cu mama, dar acolo in casa lor), cu cules de cirese, capsuni, cu alergat in talpi goale prin iarba, gradina, viata la tara.
Partea a doua - in zona Tulcea, pensiunea GRINDUL LUPILOR (poate a mai mers cineva d eaia scriu) si e pe la 15 iulie; nu stiu ce sa fac cu fifita, care face 6 luni- una vaccinul (dar ala i-l pot face inainte sau amana) si alta cu diversificarea. S-o aman, sa incep, oare cum sa fac, ca sa nu o iau direct cu borcanele sau cereale. Nici nu stiu, avand in vedere ca nu a luat grozav in greutate. Voi ce ziceti?
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011
Shines spune:
Lori..eu cred ca se poate foarte bine si cu diversificarea pe drumuri.
depinde unde te cazezi.
de cand era Cami mica eu m-am cazat numai la pensiuni unde am avut bucatarie proprie..una mica acolo,cu doua oale si un aragaz..unde sa pot fierbe legumele si ce mai am nevoie. un aparat de bucatarie mic dupa mine,castronele,linguri si gata. nu e greu deloc.
o piata gaseam pe oriunde sa iau legume si fructe proaspete..si rugam fetele de la bucatarie sa imi aduca la micul- dejun carnita fiarta simpla..sau ou,si combinam cu papica.