Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(44)
Raspunsuri - Pagina 3
gabrielaromt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zumzu mi-au venit si mie rezultatele, infectie cu e coli binenteles. nici nu aveam nevoie de analiza ca sa stiu asta. partea buna este ca am vazut ca este sensibil la toate antibioticele.partea prosta e ca o sa mai intarzii cu tratamentul pana ajung la doctor. ce antibiotice stiti ca sunt permise in alaptare? in sarcina am luat zinnat..dc au fost permise on sarcina ma gandesc ca probabil sunt si in alaptare Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011 http://photosbynicoleta.blogspot.com |
Eu am luat Zinat in timpul alaptarii. Mi se inflamase operatia la inceput.
Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)
catal_ina10 spune:
Salutare fetelor!
Sunt in urma rau de tot, nu numai cu scrisul, dar si cu cititul! Nu, nu mai avem un botez , trebuie sa fac niste schimbari prin casa si folosesc fiecare minut liber pentru impachetari si mutari.
In primul rand cate un si pentru madalina si pentru ralukara!
Felicitari iepurasilor! Ce repede cresc puiutii!
Noi raportam intoarceri de pe fata pe spate, nervozitate ca nu putem vari toata jucaria in gura, nervozitate in parc daca nu suntem tinute in asa fel incat sa urmarim tot ce misca .
Incerc sa mai recuperez cate ceva si apoi sa mai intru. Pup fetele!
Mandra mamica de printesa filigran Sara Maria - 21.01.2011
luciact spune:
buna,
n am mai putut sa scriu, vineri am fost la urolog, dupa aia au venit musafiri de la Bucuresti, verisoara mea care a plecat ieri
azi am fost iar la dr, la spital de data asta, mi a facut cistoscopie si control gineco pe masa, sa vada de unde provin niste dureri de care nu scap de la nastere
concluzie...cistita cronica, colpita, tratament 10 zile...cu antibiotic, antiinflamatorii, in fine
am citit tot, acum sa vad ce mi mai aduc aminte
felicitari pt primii dintisori, nu m am prins nici eu ce inseamna iepurasii lorich, si stai linistita si Eva a luat 200g in 3 saptamani, chiar azi am vb cu pediatra,( am sunat sa vad daca e permis antibioticul care mi a fost prescris ) si a spus ca este ok
ziki bafta cu dieta
Irinuka felicitari pt autodiversificare
mamutz nici mie nu mi s au modificat sanii deloc in timpul sarcinii dar alaptez si acum exclusiv, deci nu cred ca are vreo importanta marimea
anka tare haioasa esti...deh, cine te a pus sa faci exercitii de intoarcere 3 zile la rand...na ca acum sunteti si voi in rand cu lumeaca si Eva se intoarce non stop, si de pe burta pe spate mai rar...deci se smiorcaie pana o intorc eu la loc
de dormit dormim si noi pe burta,
Ziki, lasa socroseniile....cel mai bine e asa...la fel am facut si eu...dupa cateva vorbe aiurea la botez am hotarat sa nu i mai sun, desi nu ne am certat....nici socrela n a sunat...si uite sunt 3 sapt de la botez si e ff bine asa, doar acum o saptamana m am trezit cu ea langa noi in parc,am mai stat 15 min si am plecat
sherbi, gabiv, madalina.. mumoase pozele
sanatate multa la puiuti...Gabiv sa treaca repede alergia Ioanei, sunteti niste frumoase
pffff deja gata nu mai stiu ce mai vroiam sa zic
revin
luciact spune:
zumzu eu am luat amoxacilina, gentamicina, zinat si acum mi a dat cedax...tot pt aparatul urinar toate sunt permise in alaptare
Gabiv, felicitari pt ca te lasa Ilincutza sa dormi, tineti o tot asa
zumzu spune:
multumesc
zinat am tot luat si eu,sunt sensibila la substanta activa din el, nu stiam dc e permis in alaptare dar m-am lamurit
madalina_m spune:
Pana m-am cacait eu azi sa ies afara (am stat sa incarc poze) a inceput ploaia. Am iesit si eu ca pensionarii pe bancuta din fata blocului sub un copac.
Zumzu super pozele cu tati. Ce aparat ai? M-a apucat si pe mine nebunia cu fotografiile, dar n-am cu ce ... Am inceput sa studiez piata aparatelor profi.
Carmen, Roxx, Lucia merci de complimente.
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
Lorich spune:
Deci am iesit dupa ploaie!! MINUNAT ABSOLUT!!! Ce mirosuri de toate florile lumii-salcam, iasomie, palma Maicii Domnului, trandadiri, toate isi raspandesc aromele acum, semn de mutlumire pt ploaie!!! Super aer afara, fata de -n casa, unde se lipesc hainele d emine; dar Ana a plans, prina data in sling, am venit inpoi, era combo foame+somn, acum nani, iubita de ea.
zumzu nah ca ti-am aflat si numele, cA tot ma bantuia in vise hihiih, superbe pozele, astept si episodul "eu si mami".
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011
Magnetism79 spune:
Seara buna si de la noi,
Noi am inceput deja vacanta, nelipsitul Gruiu, sf astade sapt am facut dulceta de trandafiri , si acum am terminat un serbet tot e trandafiri.
Ma intreba cineva de coropisnite si alte viatati specifice gradinii , nu am avut asa ceva , inca , pentru coropisnite trebuie inundat ternul , latfel nu scapi de ele, sau rotesti culturile, bine acuma sper sa nu fi fost o intrebare la misto, ca sa zic asa, vad ca se practica intrebarile la misto, dar daca e sa-ti raspund pe bune nu am avut inca asemenea belele in gradina care by the way e destul de mare , am vreo 8000 de metrii in care cresc de toate, si da nu le stropesc cu nimic cu exceptia pomilor care daca nu ii stropesc cu ceva mi-i mananca omizile.
Ma duc la treburi, joi plec deja la Bran, iar cealalta is deja in Viena .
Simo sarumana de invitatie ptt Moghioros, sper sa ajung si eu sa ne vedem, tare as vrea sa cunosc gascka de mamici din zona asta
roxx26 spune:
Gagici, tre sa ma laud la bilantul saptamanal: am minus 1,1 kg, cu miscare muuulta si zero regim
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei
mirela2 spune:
si noi am iesit afara dupa ploaie, ca nu mai era de inteles cu ai motani urlatori
au dormit de numa, i am urcat in casa pe la 9 si un pic, schimbat, hranit si acum somn de voie
Razvi ca de obicei nu si a baut tot laptele
il mai las si mai tarziu il var sub nas
le e cald bietilor pui, sunt 28 de grade ziua n camera si stau numai in body cu maneci scurte si cracii goi, noaptea le pun si pantalonei ca stau dezveliti
ma duc sa mi trag un dush scurt si sa ma pun la tv si eu un pic, ca acush se face 12 noaptea
pupici fetelor
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi