Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (26)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!!

Sunt ff trista, am facut eu pe viteaza pana acum, da' nu e bine. Am ajuns aseara la urgente pt. ca am avut pierderi de sange rosu aprins. Am fost la ziua copilului de care va spuneam si cand am ajuns acasa am gasit pe chiloti ditamai pata de sange. Si cand ma stergeam ramanea pe hartie. Fuga la spital, cu copil cu tot, mort de oboseala, se zbenguise toata ziua.
Am asteptat 3 ore in cur pe scaun (o bataie de joc la urgente, in general) cu ganduri negre. In final, la 1 noaptea, m-au controlat, eco. Pare ca e de la oboseala, efort, nu au gasit nimic grav. De sangerat nu am mai sangerat, dar pe hartie mai este sange cand ma sterg. Cica mai e sange in uter pe care il voi elimina usor-usor zilele astea. Uterul nu e contractat, colul ok. In schimb, bb era bine, ii batea inimioara, se misca, masuratorile ok. Deci, repaos total. Am ajuns acasa la 2 jumate noaptea, obositi morti toti. Silvia a dormit ff prost de oboseala, s-a trezit de spemii de ori plagand ca e obosita, mititica.

Azi imi sun si ginecologul sa vad ce zice.
Oricum, sunt speriata si deloc linistita. Sa speram bine.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 15s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

neata!
felicitari burticilor pentru pentru carucioare!

lia, bafta la cerclaj!

eu duminica am fost cu sotul la primul curs de puericultura! ne-a aratat cum sa imbracam - sa dezbracam bb, cum sa ii facem baita, ce sa ii facem dupa baita, cum sa ii punem pampersi, cum sa il tinem in brate etc! a foat foarte interesant si educativ. sambata viitoare mergem la celalalt modul care cuprinde printre altele alaptarea. abia astept!

Emily 16+ cu

Doamne, iti multumesc pentru miracolul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

brambu, ai grija de tine! si incearca sa stai mai linistita!

Emily 16+ cu

Doamne, iti multumesc pentru miracolul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Buna dimi burtici!(ahhh,ce dor imi era de fraza asta)

Mi-a trimis Lia73 sms ca a iesit din operatie si este bine.

Cris,mami de Sebi,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

O vestuta pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

emily - multumesc . Incerc sa ma linistesc si sa stau la repaos total.

cris - multumim de vesti. Transmite-i salutari si ganduri bune liei!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 15s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

brambu
Prin ce iti mai e dat sa treci..... Bine ca e puiutul in regula..stiu ca e greu, dar incearca sa te linistesti. Asteptam vesti dupa ce vb cu ginecologul.
Emily, ce fain...mie nu mi-a aratat nimeni nimic...dar aveam o oarecare experienta de la copiii verisoarelor mele, pana la stefan am schimbat cativa pampersi, deci nu a fost noutate absoluta. Iar la alaptat, a fost ceva instinctual, m-am descurcat bine.
Bravo Lia, ai trecut peste un hop. Te asteptam acasa.

diana 10+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

brambu ai grija de tine, odihneste-te
bravo Lia te asteptam sa ne povestesti cand ajungi acasa

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Brambu , daca este sange inchis la culoare inseamna ca este sange vechi si se elimina din uter. Ai grija de tine si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna dimineata!
Brambu incearca sa te odihnesti!
Lia ma bucur ca ai iesit cu bine din operatie!
Luny cum se mai simte Matei?

Eu sunt ok..obosita dupa un we plin de activitati... A fost f bine dar acum dooorm langa cana de cafea..

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

fetele voi va simtiti slabite fizic?
ca eu nu am fost in stare sa fac nimic in weekend..nu prea pot sa stau mult in picioare..
am fost vineri la medic si dupa starile pe care le-am avut mi-a dat sa iau vitamine
ce analize de sange se mai fac in trim II? sau nu mai e cazul?

12+

Mergi la inceput